Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
28.5.12 20:04

mela jsem 3 dny prvni fazi a ted jsem druhy tyden v druhe fazi. Zatim jen 3kg dole, ale třeba 11cm v pase, uplně jsem splaskla a citim se celkove lip. hlavně muzu jist kolik chci, nemam vubec hlad. ale ja rodila před 8mi měsici tak i ten pas šel tak rychle. uvidim po měsici kolik to bude, vetšinou maji holky kolem 5-7kg za mesic, tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.12 20:52
@Nicollka píše:
mela jsem 3 dny prvni fazi a ted jsem druhy tyden v druhe fazi. Zatim jen 3kg dole, ale třeba 11cm v pase, uplně jsem splaskla a citim se celkove lip. hlavně muzu jist kolik chci, nemam vubec hlad. ale ja rodila před 8mi měsici tak i ten pas šel tak rychle. uvidim po měsici kolik to bude, vetšinou maji holky kolem 5-7kg za mesic, tak uvidim.

fakt 11 cm v pase dolů za necelé 3 týdny?páni… jinak hodně, masa, vajec, se tam zelenina že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.5.12 07:50

ano hodně masa, vajička jen max 2 denně, otruby jsou velmi důležité, vypit min. 2l tekutin kvůli bilkovinám. Zelenina obden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.12 16:09
@Nicollka píše:
ano hodně masa, vajička jen max 2 denně, otruby jsou velmi důležité, vypit min. 2l tekutin kvůli bilkovinám. Zelenina obden

to je fakt jako atkinson, maso , maso, sem tam jogurt, zelenina obden, žádné ovoce atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.6.12 21:24

2.fáze

Můžete mi prosím poradit, jestli se ve 2. fázi střídají bílkovinné a zeleninové dny obden? někde jsem četla, že se střídá po pěti dnech…díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.6.12 08:11

Může se jednou za 5dní, jednou za 3dny nebo obden, je to na tobě. ja nestřidam vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
3.7.12 11:04

Ahoj holky,
začala jsem včera s dietou. Chci shodit jen 5 kg, ale bez diety to asi nepujde. Jsem ulítlá na pečivo a sladký. Včera jsem dodržovala dietu, mám 1,5 kg dole, ale mám zácpu. Dnes si dojedu koupit otruby. Nejhorší je, jak mi chybí aspon kousek chleba. Pekly jste si z otrub nebo jen tak do sebe luply vždy 1-2 lžíce těch otrub denně?
Nevím, jestli to vydržím, ale už zítra budu přidávat zeleninu. Mám dost, dvě děti doma, takže jim vařím a ochutnávám lehce. :mrgreen: :mrgreen: To mě včera drželo nad vodou, že můžu ochutnat synův oběd a večeři :lol:, jestli to není moc slané atd :lol:
Připadám si jako blázen, ale chci to vydržet, zbavit se vysokého příjmu sacharidů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.12 15:35

Ahojte holky, nevím na kolik je tahle diskuze ještě otevřená a aktuální, ale rozhodla jsem se jít také do dukanovy diety. Je to jako dělenná strava, velmi podobné a věřím, že to dám. Před lety jsem držela mléčnou dietu Rajko Dolečka a dala dolů 7,5kg a pak cvičením za další 3 měsíce ještě 8,5kg. Bylo to super období, ale kdeže ty loňské sněhy jsou :(
Jsem odhodlaná a můj cíl je 18kg, takže hlavu vzhůru a pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.7.12 16:29

Zacinam

Ahoj holky,
dneska jsem s Dukanovkou zacla a zatim mam pocit, ze to pujde. Precetla jsem si knizku, projela internetove diskuze… ale hlavne - tento tyden jsem se videla s kamoskou, ktera za 8 mesicu zhubla timto zpusobem 22kg. Takze motivace je obrovska.
Nikdo tady nepise, ze muzete pit v neomezenem mnozstvi Light napoje - takze jsem si koupila Colu Light a tim zahanim chut na sladke.
Drzim vsem palce - muj cil je 10kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.12 23:08

Ahojky, já začínám od pondělí a mám dotaz. První fázi chci jet 5 dní a můj cíl je, jak už jsem psala 18kg. A právě se chci optat, za jak dlouho je možné takového cilu dosáhnout? Jde mi o to, jak rychle se pak hubne v té druhé fázi. @MissaD píšeš, že kamarádka zhubla 22kg za osm měsíců, takže to bude asi podobný jako mám já v plánu a můžu čekat za tak dlouho konečné výsledky. A kde jsi vyčetla o těch light nápojích? Jen abych věděla. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.7.12 00:31

Koupila jsem si knizku Dukanova dieta a tam je vsechno podrobne rozepsano a ty ligth piticka tam fakt profesor Dukan doporucuje.
S tou rychlosti hubnuti si myslim, ze to bude individualni.
Dneska jsem s tou mou kamoskou bavila, ze pokud jsem dneska zacala a davam si prvni fazi 5 dni, tak ze do konce prazdnin budu mit stopro tak 7 kilo dole… ale zase to nejde brat jako dogma pro vsechny, protoze ja startuju na 70 kg, kdo ma na startu vic - tak ten podle me hubne na zacatku vic…
ale fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.7.12 08:13

@MissaD Tak já začínám na 78kg :,( Já jen abych měla aspoň představu jak to půjde, snad to půjde. Už se na to opravdu těším. A jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.7.12 08:50

Právě, že mě to docela děsí - protože jsem opravdu v klidu. Včera jsem to dala bez jediného problému. (naštěstí se může kafe s odtučněným mlékem :-D )
Otruby jsem snědla s trochou jogurtu, umělým sladidlem - takže i toto šlo (prostě to chutnalo jako müsli jogurt)
Dneska mám první kilo dole - v té knížce se píše, že se máš co nejvíce vážit, protože to je prý nejvíce motivující :-)
Držím palečky
budem si psát, jak to zvládáme
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
8.7.12 08:55

Ahoj holky,

pridavam se k Vam. Od zitrka jdu do dukanky. Uz jsem ji zkousela pred nekolika mesici, ale nevydrzela jsem. Za par dni jsem mela dole cca 3kg. Potrebuju ted dat dolu nejakych 8kg. Za poslednich par mesicu mi vaha narostla a ja jsem z toho akorat na depku…

• Citovat
  • Upravit
52
8.7.12 08:55

Ale nejhorší je, pokud se ta váha na několik dnů zastaví, což podle diskuzí je dost časté. Já věřím, že se vydržím nevážit „celých“ 5 dní 1.fáze a pak uvidím. Držím nám palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková