Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, když to tak čtu, tak přemýšlím, že bych taky od zítřka začala
Jak moc velký je problém, když během prních 5 dnů dietu poruším, ale třeba tu první fázi zase vydržím déle?
Ahoj Naďo, porušit to nesmíš vůbec!!!
První dny jsou důležité, protože startuješ tělo a to musí začít čerpat z tukových zásob.
Ve druhé fázi, když se zhřeší, tak se to nemá hrotit a má se hlavně rychle pokračovat dál.
Já si ale myslím, že by se tak první měsíc nemělo polevit.
Záleží na motivaci ![]()
Tak já dneska první den a teda zatím ok. Snídaně - cottage s dukanovými koláčky z otrub, pak cvičení a po něm kyška a teď maso pečené v jogurtu. Fakt je to dobrota. Na večer mám nachystanou makrelu. Jak to jde vám holky?
@Naďa11 Já je kupovala ve zdravé výživě, ale obal si fakt už nepamatuju - mám je doma přesypané.
Ještě jsem teda četla, že otruby lze nahradit psyliem, je to tak?? A nevím, zda to bylo tady, ale prý se může i cola-light, což se mi moc nezdá, ale nechci kecat.
A co si myslíte o proteinových nápojích? Mám jeden jahodový po cvičení, tak jestli jej můžu či ne.
Ahojte holky, otruby maji i v DM drogerii.
Držím Vám palce, já myslím že 7-10kg do dvou měsíců při pevné vůli a bez porušování je dole krásně. Hlavně cm.
Já teda nedržím striktně, jsem na diete 3 měsíce a jen 6kg dole ale cm zmizeli a citim se moc fajn. A dávám si i pizzu… ale v první fázi porušit určitě NE, a druhou fázi první měsíc pořádně bez porušení.
Ahojik holky, ráda bych se přidala,22.6 jsem začala držet Dukanovu dietu a mám dnes dole 6 kilo…
Cítím se skvělě, nic mi nechybí. Přesný jídelníček nedodržuji, jen se kouknu co můžu a jím jaks e mi chce a jdeto. v První fázy jsem zhubla4 kila a ted co týden to kilo… ![]()
@Slun Ahojky, jsem ráda, že nás tady je víc. Chtělo by to aktivní diskuzi, ať si můžeme radit. Já jedu teprve 3.den 1.fáze a ráno na váze mínus 1,8kg, snad to půjde hezky dál. 1.fázi chci držet 5 dní, jelikož chci dostat dolů celkem 18kg, takže mám za sebou 1/10 ![]()
Pozdě jsem si uvědomila, že jsem si dala jogurt Hollandia, který má 3,5% tuku, ale navrch jsem si teda dala 45min na běžeckém pásu, tak snad jsem to vykompenzovala.
A jak se cítíš? Duševně i fyzicky? Chybí Ti něco?
@beronika píše:
@Slun Ahojky, jsem ráda, že nás tady je víc. Chtělo by to aktivní diskuzi, ať si můžeme radit. Já jedu teprve 3.den 1.fáze a ráno na váze mínus 1,8kg, snad to půjde hezky dál. 1.fázi chci držet 5 dní, jelikož chci dostat dolů celkem 18kg, takže mám za sebou 1/10
Pozdě jsem si uvědomila, že jsem si dala jogurt Hollandia, který má 3,5% tuku, ale navrch jsem si teda dala 45min na běžeckém pásu, tak snad jsem to vykompenzovala.
A jak se cítíš? Duševně i fyzicky? Chybí Ti něco?
Díky za přivítání…nic mi nechybí fyzicky se cítím báječně…
![]()
Já bych to tak nehrotila ten tuk…
taky jsem si koulikrát dala takovej jogurt, no jinej nebyl..
ale všude je napsáno, že by mělo být max. 3,5% tuku, tak to bude ok…já teda lítám za kočárem, takže pohyb mám plus dvakrát týdně do posilovny na kolo na 20 min(víc nedám)
![]()
@Slun Já si říkala - no, stalo se, co nadělám. Nějak to půjde, snad. Teď jsi dát právě jogurt… už aby byla i zelenina ![]()
To jo…já to střídám po dnu…den bílkoviny se zeleninou a pak zase jen bílkoviny…páč po těch 5ti dnech bych to nedala… právě nerozumím třeba tomu, že si událám například kuř. maso podliju vodou a pak přidám zelí a mám to jako příloho to už mám počítát jako, že to je den se zeleninou? já to tak dělám, ale říkám si, že zrovna třeba to zelí… ![]()
Ahoj kocky ![]()
Tak jak to jde?
Ja mam za sebou sest dni - tri kilecka dole a citim se fajn.
I kdyz za susenku nebo kousilinecek cokoladky bych vrazdila ![]()
@MissaD píše:
Ahoj kocky
Tak jak to jde?
Ja mam za sebou sest dni - tri kilecka dole a citim se fajn.
I kdyz za susenku nebo kousilinecek cokoladky bych vrazdila
to já bych vraždila i ted…a už jem to nevydržela uvařila jsem si puding bez cukru jen se sladislem a snedla jsem ho celej…
![]()