Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
8.7.12 11:47

Ahoj holky, když to tak čtu, tak přemýšlím, že bych taky od zítřka začala :) Jak moc velký je problém, když během prních 5 dnů dietu poruším, ale třeba tu první fázi zase vydržím déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.7.12 11:54

Ahoj Naďo, porušit to nesmíš vůbec!!!
První dny jsou důležité, protože startuješ tělo a to musí začít čerpat z tukových zásob.
Ve druhé fázi, když se zhřeší, tak se to nemá hrotit a má se hlavně rychle pokračovat dál.
Já si ale myslím, že by se tak první měsíc nemělo polevit.
Záleží na motivaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.7.12 12:45

Tak já dneska první den a teda zatím ok. Snídaně - cottage s dukanovými koláčky z otrub, pak cvičení a po něm kyška a teď maso pečené v jogurtu. Fakt je to dobrota. Na večer mám nachystanou makrelu. Jak to jde vám holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.7.12 15:55

Nevíte, kde mám koupit ty otruby? Jak to vubec vypadá? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.7.12 18:55

@Naďa11 Já je kupovala ve zdravé výživě, ale obal si fakt už nepamatuju - mám je doma přesypané.
Ještě jsem teda četla, že otruby lze nahradit psyliem, je to tak?? A nevím, zda to bylo tady, ale prý se může i cola-light, což se mi moc nezdá, ale nechci kecat.
A co si myslíte o proteinových nápojích? Mám jeden jahodový po cvičení, tak jestli jej můžu či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
10.7.12 09:30

Ahojte holky, otruby maji i v DM drogerii.
Držím Vám palce, já myslím že 7-10kg do dvou měsíců při pevné vůli a bez porušování je dole krásně. Hlavně cm.
Já teda nedržím striktně, jsem na diete 3 měsíce a jen 6kg dole ale cm zmizeli a citim se moc fajn. A dávám si i pizzu… ale v první fázi porušit určitě NE, a druhou fázi první měsíc pořádně bez porušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.7.12 11:25

Ahojik holky, ráda bych se přidala,22.6 jsem začala držet Dukanovu dietu a mám dnes dole 6 kilo… 8o :dance: Cítím se skvělě, nic mi nechybí. Přesný jídelníček nedodržuji, jen se kouknu co můžu a jím jaks e mi chce a jdeto. v První fázy jsem zhubla4 kila a ted co týden to kilo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.7.12 13:54

@Slun Ahojky, jsem ráda, že nás tady je víc. Chtělo by to aktivní diskuzi, ať si můžeme radit. Já jedu teprve 3.den 1.fáze a ráno na váze mínus 1,8kg, snad to půjde hezky dál. 1.fázi chci držet 5 dní, jelikož chci dostat dolů celkem 18kg, takže mám za sebou 1/10 :lol:
Pozdě jsem si uvědomila, že jsem si dala jogurt Hollandia, který má 3,5% tuku, ale navrch jsem si teda dala 45min na běžeckém pásu, tak snad jsem to vykompenzovala.
A jak se cítíš? Duševně i fyzicky? Chybí Ti něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.7.12 13:55

@Naďa11 Jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.7.12 14:40
@beronika píše:
@Slun Ahojky, jsem ráda, že nás tady je víc. Chtělo by to aktivní diskuzi, ať si můžeme radit. Já jedu teprve 3.den 1.fáze a ráno na váze mínus 1,8kg, snad to půjde hezky dál. 1.fázi chci držet 5 dní, jelikož chci dostat dolů celkem 18kg, takže mám za sebou 1/10 :lol:
Pozdě jsem si uvědomila, že jsem si dala jogurt Hollandia, který má 3,5% tuku, ale navrch jsem si teda dala 45min na běžeckém pásu, tak snad jsem to vykompenzovala.
A jak se cítíš? Duševně i fyzicky? Chybí Ti něco?

Díky za přivítání…nic mi nechybí fyzicky se cítím báječně… :dance: :mrgreen:
Já bych to tak nehrotila ten tuk… :) taky jsem si koulikrát dala takovej jogurt, no jinej nebyl.. :oops: ale všude je napsáno, že by mělo být max. 3,5% tuku, tak to bude ok…já teda lítám za kočárem, takže pohyb mám plus dvakrát týdně do posilovny na kolo na 20 min(víc nedám) :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.7.12 14:47

@Slun Já si říkala - no, stalo se, co nadělám. Nějak to půjde, snad. Teď jsi dát právě jogurt… už aby byla i zelenina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.7.12 15:08

To jo…já to střídám po dnu…den bílkoviny se zeleninou a pak zase jen bílkoviny…páč po těch 5ti dnech bych to nedala… právě nerozumím třeba tomu, že si událám například kuř. maso podliju vodou a pak přidám zelí a mám to jako příloho to už mám počítát jako, že to je den se zeleninou? já to tak dělám, ale říkám si, že zrovna třeba to zelí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.7.12 20:56

@Slun To bych brala jak obílkovino-zeleninový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.7.12 19:28

Ahoj kocky :lol:
Tak jak to jde?
Ja mam za sebou sest dni - tri kilecka dole a citim se fajn.
I kdyz za susenku nebo kousilinecek cokoladky bych vrazdila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.7.12 21:35
@MissaD píše:
Ahoj kocky :lol:
Tak jak to jde?
Ja mam za sebou sest dni - tri kilecka dole a citim se fajn.
I kdyz za susenku nebo kousilinecek cokoladky bych vrazdila :lol:

to já bych vraždila i ted…a už jem to nevydržela uvařila jsem si puding bez cukru jen se sladislem a snedla jsem ho celej… :-O 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková