Dukanova dieta

• Fotoalbum (789)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
21.1.12 18:29

na modrem koniku probiha anketa:

zena: mimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.12 12:01

Ahoj děvčata, jsem ráda,že jsem se konečně mezi vás dostala. Na Omlazení mě nenechali ani zaregistrovat. Dietku držím 14dní. První fáze-4kilča dole. Teď stagnace, ale nevěšim hlavu. Podle vašich zkušeností vím, že není všem dnům konec. Moc vám i sobě fandím. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.1.12 20:26

Ahoj … já za 1. fázi dole 5kg, při druhé BZ fázi se váha drží stejná, ale dobrý je, že se nezvedá :mrgreen: takže s chutí do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.12 18:48

jsme na omlazení. je tam super babinec se spoustou dobrých rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.1.12 20:12

Ahoj holky, asi se k Vám přidám. Jen teda nevím, jak to budu dělat, když mám ABKM a kojím. :mrgreen: Možná dám spíše kořínkovou. U té jsem kdysi shodila dosti.A jak pokračujete v hubnutí?

• Citovat
  • Upravit
3
24.1.12 16:57

Ahoj Caty, co já vím,tak dukanovka pro kojící není vůbec vhodná. Nech to raději na potom. Raději mysli na malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.12 20:27

Zdravím v pondělí jsem začla s Dukanovou dietou mám už s ní zkušenosti a vím ,že funguje tak jsem zvědavá nejhorší je to vydržet přes víkend ,když musím vařit pro rodinu tak uvidím v práci jsme se vsadili o dvě dražší šampána tak jim to snad nenechám musím stihnout 5kg tak to drží se mnou přeju hodně trpělivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.12 22:40

Ahoj holky,dneska jsem se začla zajímat o Dukanovu dietu a našla jsem Vaší diskuzi :) Od pondělí jí chci začít držet,tak snad budu mít dobré výsledky jako vy :) Mohla bych poprosit o nějaké rady pro začátečníka? :D Děkuji mooc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
23.3.12 11:07

ahojte holky závidím krásné úbytky :) zatím kojím, sice už jen trochu, ale hned jak dokojíme, nechci to utnout na silu, tak se na to vrhnu taky :) od porodu potřebuju stále shodit 10-15kg nutně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.5.12 11:01

drží ještě někdo tuto dietu? jak vám to jde? nebo jste někde na diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.12 19:24

jako Atkinson

holky nepřipomíná vám tahle dieta Atkinsonovu? tedy ze začátku žádné sacharidy a postupně maličko přidávat? mě to přijde stejný víceméně. Máte někdo zkušenosti velké s tímto? Myslím hodně kil dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.12 20:01

tak Atkinsona neznám .. :( ale kila mi zatim jdou hezky dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.12 23:11
@Nicollka píše:
tak Atkinsona neznám .. :( ale kila mi zatim jdou hezky dolů

a ty jsi za to platila nebo to dodržuješ jen tak plus mínus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.5.12 08:44

nene neplatila jsem nic, jim to co je povolené jak mě napadne zkoušim nove recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.12 15:31
@Nicollka píše:
nene neplatila jsem nic, jim to co je povolené jak mě napadne zkoušim nove recepty.

a držíš se toho grafu? na jejich stránkách? jako ta útočná fáza atd? kolik už jsi zhubla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková