Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj děvčata, jsem ráda,že jsem se konečně mezi vás dostala. Na Omlazení mě nenechali ani zaregistrovat. Dietku držím 14dní. První fáze-4kilča dole. Teď stagnace, ale nevěšim hlavu. Podle vašich zkušeností vím, že není všem dnům konec. Moc vám i sobě fandím.
![]()
Ahoj … já za 1. fázi dole 5kg, při druhé BZ fázi se váha drží stejná, ale dobrý je, že se nezvedá
takže s chutí do toho ![]()
jsme na omlazení. je tam super babinec se spoustou dobrých rad.
Ahoj holky, asi se k Vám přidám. Jen teda nevím, jak to budu dělat, když mám ABKM a kojím.
Možná dám spíše kořínkovou. U té jsem kdysi shodila dosti.A jak pokračujete v hubnutí?
Ahoj Caty, co já vím,tak dukanovka pro kojící není vůbec vhodná. Nech to raději na potom. Raději mysli na malé.
Zdravím v pondělí jsem začla s Dukanovou dietou mám už s ní zkušenosti a vím ,že funguje tak jsem zvědavá nejhorší je to vydržet přes víkend ,když musím vařit pro rodinu tak uvidím v práci jsme se vsadili o dvě dražší šampána tak jim to snad nenechám musím stihnout 5kg tak to drží se mnou přeju hodně trpělivosti
Ahoj holky,dneska jsem se začla zajímat o Dukanovu dietu a našla jsem Vaší diskuzi
Od pondělí jí chci začít držet,tak snad budu mít dobré výsledky jako vy
Mohla bych poprosit o nějaké rady pro začátečníka?
Děkuji mooc ![]()
ahojte holky závidím krásné úbytky
zatím kojím, sice už jen trochu, ale hned jak dokojíme, nechci to utnout na silu, tak se na to vrhnu taky
od porodu potřebuju stále shodit 10-15kg nutně ![]()
drží ještě někdo tuto dietu? jak vám to jde? nebo jste někde na diskuzi?
holky nepřipomíná vám tahle dieta Atkinsonovu? tedy ze začátku žádné sacharidy a postupně maličko přidávat? mě to přijde stejný víceméně. Máte někdo zkušenosti velké s tímto? Myslím hodně kil dole?
@Nicollka píše:
tak Atkinsona neznám ..ale kila mi zatim jdou hezky dolů
a ty jsi za to platila nebo to dodržuješ jen tak plus mínus?
nene neplatila jsem nic, jim to co je povolené jak mě napadne zkoušim nove recepty.
@Nicollka píše:
nene neplatila jsem nic, jim to co je povolené jak mě napadne zkoušim nove recepty.
a držíš se toho grafu? na jejich stránkách? jako ta útočná fáza atd? kolik už jsi zhubla?