Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já držím už 21 dní a mám dole 6 kilo…ale začátek byl hustej 22.6 jsem vážila 75,3 kilo(to jsem začala s dietou) a 24.6 už 72,8 kilo 27.6. 71,6 kilo a dnes 12.7 mám 69,5 kila…
![]()
Holky, tak já dneska 5.den 1.fáze a zatím 2,8kg. Každý den jsem cvičila na běžeckém páse 45minut. Na zítra si budu péct dukanovský chlebík. Je tolik dobrých receptů a sladké mzatím ťuk ťuk ťuk moc nechybí, jelikož sladím si jogurt stévií. A taky se těším na palačinky z otrub ![]()
@Slun
tak to jsou super výsledky. Já jsem momentálně na 75,5 a začínala jsem na 78,3
A myslím, že puding se však může.
Holky, jen tak dál!
Holky, jsme hvězdy ![]()
Beroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
Taky jsem to slyšela, ale nikde jsem to nečetla
![]()
@MissaD píše:
Holky, jsme hvězdyBeroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
Ten puding je v jidelnicku, ale neni tam napsano zda muzu „sežrat“ celej pytlík
@MissaD píše:
Holky, jsme hvězdyBeroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
http://www.dukanova-dieta.cz/…_utocna.html
tady máš všechny recepty
![]()
@MissaD Nejsem si jistá, já bych si teda taky dala
myslím, že ale v nějaké diskuzi to řešily holky a prý se může z půl pytlíku, ale nevím. Recept na chleba mám odsud www.dukanovadieta.com je tam i diskuze, super. Tady jeden z možných receptů na chleba http://www.dukanovadieta.com/…-2-a-3-faza/ ale je jich tam v levém kraji mnoho i na sladké věcičky ![]()
Ahoj holky,
tak dukanku držím od pondělka 09/07..ale hned večer jsem zhřešila pár skleničkama bílého vína
Ale dukana jedu dál a k dnešnímu dni mám dole skoro 2kg. Není to žádný zázrak, ale i tak jsem moc spokojená.
Zkoušela jsem různé diety, ale jakmile jsem neměla přísun sacharidů, náladu jsem měla pod bodem mrazu a kolabovala jsem. Teď po zimě, když mám nahoře skoro 5kg jsem se rozhodla, že je potřeba něco začít dělat a šla jsem do dukana i když s obavama. Ale ono ejhle, žádný náladičky, žádný stres ani omdlévání
Až si říkám, že asi něco dělám špatně, ale sacharidy si hlídám
..s hlídáním tuku je to horší…
Jinak včera jsem si udělala ke svačině úžasnou mňamku - odtučněný tvaroh + holanské kakao na vaření + sladidlo a pokud někoho honí mlsná, tak určitě doporučuju ![]()
Přeji všem fajn den ![]()
Holky a ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s tim pudingem. Když si v obchodě vemu pytlík normálního pudingu, tak má relativně dost sacharidů. Prý prodávají i puding bez cukru, ale nikde jsem na něj nenarazila
Nevíte, kde je k sehnání?
Díky ![]()
Delvinka: tuhle mňamku jím i 2× denně
ale kakao se má jen trošičku.
Jinak puding jsem tady myslela ten v sáčku, který si doma teprve uvaříš, ty máš asi na mysli ten udělaný - do toho bych nešla! Nevíš co tam všechno může být.
Jinak zrovna jak na potvoru samé grilování klobásek a různé pochutiny, ale fakt se držím a taky jedu od pondělka 1.fázi a ani jednou jsem nezhřešila, ale potřebuji dát dolů 18kg, teď už vlastně necelých 15 ![]()
Zdravím o 3,5kg hubenější ![]()
díky za odkazy na receptíky… zkoušela jsem si dělat tvarohové koláčky, ale jaksi nebyly úplně poživatelné ![]()
Zkoušela jste některá ten chleba v mikrovlnce?
Holky a toto jste viděly?
http://dukanovadieta-eshop.com/…irataki.html
@MissaD Gratulace, já se zastavila, jelikož mám dneska dostat MS
jinak právě baštím chleba z mikrovlnky. Včera jsem ho dělala poprvé a strašně mi chutná - dávám si do něj ještě čerstvou bazalku a pak si jej zapeču jako sendvič se šunkou. Ten odkaz znám a četla jsem o těch „těstovinách“, ale nemám odvahu si je koupit. Jsou celkem drahé a kdyby to chutnalo jak sliz, tak by mi to bylo líto vyhodit ![]()
@beronika Ten puding jsem právě myslela klasický v prášku, co se teprve uvaří. Když se kouknu na sacharidy, tak pro dukanovu dietu nic moc ![]()
Ale i tak ho oželím, tvaroh s kakaem je velká mňamka ![]()