Dukanova dieta

• Fotoalbum (789)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2990
12.7.12 21:40

Já držím už 21 dní a mám dole 6 kilo…ale začátek byl hustej 22.6 jsem vážila 75,3 kilo(to jsem začala s dietou) a 24.6 už 72,8 kilo 27.6. 71,6 kilo a dnes 12.7 mám 69,5 kila… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.12 08:16

Holky, tak já dneska 5.den 1.fáze a zatím 2,8kg. Každý den jsem cvičila na běžeckém páse 45minut. Na zítra si budu péct dukanovský chlebík. Je tolik dobrých receptů a sladké mzatím ťuk ťuk ťuk moc nechybí, jelikož sladím si jogurt stévií. A taky se těším na palačinky z otrub :)
@Slun :potlesk: :potlesk: tak to jsou super výsledky. Já jsem momentálně na 75,5 a začínala jsem na 78,3 :zed: A myslím, že puding se však může.
Holky, jen tak dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.7.12 08:40

Holky, jsme hvězdy :potlesk:

Beroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
Taky jsem to slyšela, ale nikde jsem to nečetla
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
13.7.12 12:01
@MissaD píše:
Holky, jsme hvězdy :potlesk:Beroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
Taky jsem to slyšela, ale nikde jsem to nečetla :mavam:

Ten puding je v jidelnicku, ale neni tam napsano zda muzu „sežrat“ celej pytlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
13.7.12 12:02
@MissaD píše:
Holky, jsme hvězdy :potlesk:Beroniko, poslala bys mi recept na ten chlebík… a jsi si tím pudingem jistá?
Taky jsem to slyšela, ale nikde jsem to nečetla :mavam:

http://www.dukanova-dieta.cz/…_utocna.html
tady máš všechny recepty :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.12 12:05

@MissaD Nejsem si jistá, já bych si teda taky dala :) myslím, že ale v nějaké diskuzi to řešily holky a prý se může z půl pytlíku, ale nevím. Recept na chleba mám odsud www.dukanovadieta.com je tam i diskuze, super. Tady jeden z možných receptů na chleba http://www.dukanovadieta.com/…-2-a-3-faza/ ale je jich tam v levém kraji mnoho i na sladké věcičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
13.7.12 12:26

Ahoj holky,

tak dukanku držím od pondělka 09/07..ale hned večer jsem zhřešila pár skleničkama bílého vína :( Ale dukana jedu dál a k dnešnímu dni mám dole skoro 2kg. Není to žádný zázrak, ale i tak jsem moc spokojená.
Zkoušela jsem různé diety, ale jakmile jsem neměla přísun sacharidů, náladu jsem měla pod bodem mrazu a kolabovala jsem. Teď po zimě, když mám nahoře skoro 5kg jsem se rozhodla, že je potřeba něco začít dělat a šla jsem do dukana i když s obavama. Ale ono ejhle, žádný náladičky, žádný stres ani omdlévání :) Až si říkám, že asi něco dělám špatně, ale sacharidy si hlídám :)..s hlídáním tuku je to horší…

Jinak včera jsem si udělala ke svačině úžasnou mňamku - odtučněný tvaroh + holanské kakao na vaření + sladidlo a pokud někoho honí mlsná, tak určitě doporučuju :)

Přeji všem fajn den :)

• Citovat
  • Upravit
delvinka
13.7.12 12:45

Holky a ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s tim pudingem. Když si v obchodě vemu pytlík normálního pudingu, tak má relativně dost sacharidů. Prý prodávají i puding bez cukru, ale nikde jsem na něj nenarazila :( Nevíte, kde je k sehnání?

Díky :)

• Citovat
  • Upravit
52
13.7.12 18:46

Delvinka: tuhle mňamku jím i 2× denně :) ale kakao se má jen trošičku.
Jinak puding jsem tady myslela ten v sáčku, který si doma teprve uvaříš, ty máš asi na mysli ten udělaný - do toho bych nešla! Nevíš co tam všechno může být.

Jinak zrovna jak na potvoru samé grilování klobásek a různé pochutiny, ale fakt se držím a taky jedu od pondělka 1.fázi a ani jednou jsem nezhřešila, ale potřebuji dát dolů 18kg, teď už vlastně necelých 15 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.7.12 22:38

Zdravím o 3,5kg hubenější :-D

díky za odkazy na receptíky… zkoušela jsem si dělat tvarohové koláčky, ale jaksi nebyly úplně poživatelné :-(
Zkoušela jste některá ten chleba v mikrovlnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.7.12 22:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.12 07:55

@MissaD Gratulace, já se zastavila, jelikož mám dneska dostat MS :zed: jinak právě baštím chleba z mikrovlnky. Včera jsem ho dělala poprvé a strašně mi chutná - dávám si do něj ještě čerstvou bazalku a pak si jej zapeču jako sendvič se šunkou. Ten odkaz znám a četla jsem o těch „těstovinách“, ale nemám odvahu si je koupit. Jsou celkem drahé a kdyby to chutnalo jak sliz, tak by mi to bylo líto vyhodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
16.7.12 11:56

Ahojik holky hlásím 7 kilo dole… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.12 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
16.7.12 12:46

@beronika Ten puding jsem právě myslela klasický v prášku, co se teprve uvaří. Když se kouknu na sacharidy, tak pro dukanovu dietu nic moc :(
Ale i tak ho oželím, tvaroh s kakaem je velká mňamka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková