Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
2.8.12 19:47

@Slun Je důležité, aby jsi se cítila dobře, k 8kg moc gratuluji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
7.8.12 10:02

Ahojte, pěkně se to tu rozrostlo :) gratuluji k úspěchům a holky měříte se nebo jen vážíte? mě třeba váha stála skoro 3 týdny +- 0,5kg ale centimetry krásně mizely… ;) Tak hodně ztracených centimetrů a pevnou vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
7.8.12 12:21

Ahojky holky,

já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím proč :( není to na tagnaci ještě brzy? Díííky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2990
7.8.12 17:43
@Erinye píše:
Ahojky holky,já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím proč :( není to na tagnaci ještě brzy? Díííky :mavam:

Není vydrž… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 07:54
@Erinye píše:
Ahojky holky,já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím proč :( není to na tagnaci ještě brzy? Díííky :mavam:

Opravdu není brzy na stagnaci! Stagnace byla i u mě, asi týden jsem nedala dolů ani deko, ba naopak a dneska stoupnu na váhu a po dvou dnech zase 1 kgol dolů, takže 24.den mám celkem dole 7kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
8.8.12 08:53

Díky za motivaci! Snad se pohne :) Ale dieta je to skvělá, nemám už ani takové chutě a cítím se skvěle :)

• Citovat
  • Upravit
52
8.8.12 09:33
@Erinye píše:
Díky za motivaci! Snad se pohne :) Ale dieta je to skvělá, nemám už ani takové chutě a cítím se skvěle :)

Tak to je super! Popravdě já i párkrát něco malinkého zhřešila, ale jinak se držím. Nejvíc miluju BZ dny. Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
8.8.12 10:06

Já to střídám po dvou dnech :) ani mi nevadí když nemusím zeleninu..já ji nikdy nijak zvlášť ráda neměla, ale když jsem někde venku ujíždím si na masu s grilovanou zeleninou :) Ovšem největší lahůdka je pro mě tvaroh se sladidlem a hořkým kakaem, to když si dám tak ani fakt ty chutě na sladké nejsou…nebo ještě s palačinkou :) Doufám, že se tedy ta dietka rozjede, když mě tak baví :)

• Citovat
  • Upravit
2990
9.8.12 07:33

Ahojik holky, tak Dukanku držím měsíc a půl a k dnešnímu dni mám dole 9 kilo. a to podotýkám, že ten půl měsíc už jím jakžtakž normálně, někdy kousnu do rohlíku, tudle jsem měla kuře na paprice bez přílohy včera špízy bez přílohy ale byl tam špek… :-O :mrgreen: no ale asi to bude i tím, že úpravidelně už ten měsíc a půl chodíme do posilky na hodinu..15 minut jedu na Orbitreku a zbytek posiluju :potlesk: a to jsem opravdu hoooodněkrát zhřešila…a nic jsem zatěch 14 di nenabrala…ba naopak jsem půl kila shodila… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
9.8.12 07:51

Tak to gratuluju!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2990
14.8.12 21:31

Ahojik ženy…hlásím 10 KILO doleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a to byste koukaly co ted jím… :) ;) ale myslím si, že váha je taková jaká je díky cvičenámu 3 týdně… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
14.8.12 21:43

Tak to gratulaceee :potlesk: Jsi moc sikovna :dance: já už mám dole 5kg a v pase 5cm :)

• Citovat
  • Upravit
6530
23.8.12 18:11

Velká gratulace :) Taky mám 9-10kg dole, občas mi to skáče, ale pořád cm udržuji, ted jsem dva týdny nic nedělala a je to fakt vidět, takže dnes si dávám cviky na břicho :) za dva týdny odlítáme na dovču s kamarádkou a dětma, tak at tam aspon trošku vypadám :) jsem se sebou moc moc spokojená, jen to povolené poporodní břicho musím zpevnit, no už to moc nestihnu za dva tydny alelepší jak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
23.8.12 18:18

Fotky před a po… no už v obličeji se konečně libim sama sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erinye
23.8.12 21:18

Ahojky, já hlásím 6 kg dole! A 7 cm přes břicho :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková