Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Slun Je důležité, aby jsi se cítila dobře, k 8kg moc gratuluji!!
Ahojte, pěkně se to tu rozrostlo
gratuluji k úspěchům a holky měříte se nebo jen vážíte? mě třeba váha stála skoro 3 týdny +- 0,5kg ale centimetry krásně mizely…
Tak hodně ztracených centimetrů a pevnou vůli.
Ahojky holky,
já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím proč
není to na tagnaci ještě brzy? Díííky ![]()
@Erinye píše:
Ahojky holky,já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím pročnení to na tagnaci ještě brzy? Díííky
Není vydrž… ![]()
@Erinye píše:
Ahojky holky,já hlásím po týdnu 3,5 KG dole, ale teď to tak 3 dny stagnuje…nevím pročnení to na tagnaci ještě brzy? Díííky
Opravdu není brzy na stagnaci! Stagnace byla i u mě, asi týden jsem nedala dolů ani deko, ba naopak a dneska stoupnu na váhu a po dvou dnech zase 1 kgol dolů, takže 24.den mám celkem dole 7kg.
Díky za motivaci! Snad se pohne
Ale dieta je to skvělá, nemám už ani takové chutě a cítím se skvěle ![]()
@Erinye píše:
Díky za motivaci! Snad se pohneAle dieta je to skvělá, nemám už ani takové chutě a cítím se skvěle
Tak to je super! Popravdě já i párkrát něco malinkého zhřešila, ale jinak se držím. Nejvíc miluju BZ dny. Co Ty?
Já to střídám po dvou dnech
ani mi nevadí když nemusím zeleninu..já ji nikdy nijak zvlášť ráda neměla, ale když jsem někde venku ujíždím si na masu s grilovanou zeleninou
Ovšem největší lahůdka je pro mě tvaroh se sladidlem a hořkým kakaem, to když si dám tak ani fakt ty chutě na sladké nejsou…nebo ještě s palačinkou
Doufám, že se tedy ta dietka rozjede, když mě tak baví ![]()
Ahojik holky, tak Dukanku držím měsíc a půl a k dnešnímu dni mám dole 9 kilo. a to podotýkám, že ten půl měsíc už jím jakžtakž normálně, někdy kousnu do rohlíku, tudle jsem měla kuře na paprice bez přílohy včera špízy bez přílohy ale byl tam špek…
no ale asi to bude i tím, že úpravidelně už ten měsíc a půl chodíme do posilky na hodinu..15 minut jedu na Orbitreku a zbytek posiluju
a to jsem opravdu hoooodněkrát zhřešila…a nic jsem zatěch 14 di nenabrala…ba naopak jsem půl kila shodila… ![]()
Ahojik ženy…hlásím 10 KILO doleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a to byste koukaly co ted jím…
ale myslím si, že váha je taková jaká je díky cvičenámu 3 týdně… ![]()
Tak to gratulaceee
Jsi moc sikovna
já už mám dole 5kg a v pase 5cm ![]()
Velká gratulace
Taky mám 9-10kg dole, občas mi to skáče, ale pořád cm udržuji, ted jsem dva týdny nic nedělala a je to fakt vidět, takže dnes si dávám cviky na břicho
za dva týdny odlítáme na dovču s kamarádkou a dětma, tak at tam aspon trošku vypadám
jsem se sebou moc moc spokojená, jen to povolené poporodní břicho musím zpevnit, no už to moc nestihnu za dva tydny alelepší jak nic ![]()
Fotky před a po… no už v obličeji se konečně libim sama sobě ![]()