Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barus.p
14.1.13 15:03

škubánky

Škubánky podle toho receptu jsou výborné! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
barus.p
14.1.13 15:06

Holky, ještě bych potřebovala poradit, nejesem si jista tim jidlem, když kupuji jogurty, syry, mlecne vyrobky.. mam koukat na tuky, sacharidy nebo na co? a je to tak, že všechno co je light můžeme, nebo i tak mam koukat? a jíst v neomezeném množství povolené jídlo je myšleno i tak, že si můžu nacpat pupík ve 12 v noci? díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
307
15.1.13 14:18

Ju to jsem rada ze sem nekdo napsal. Ja teprve s Dukanovou dietou zacinam ale segra ji drzela pet mesicu a shodila 20kg.

barus. p Taky teprve zacinas? Je tam napsano ze muzes jake koliv light ale ne ty co obsahuji ovoce. Segra rikala ze jedla i takove ty co jsou mirne oslazene ze ona ciste bili jogurt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barus p.
15.1.13 14:50

Ja zacinam, drzim 3. den 1. F a nejak nadsena nejsem. cca 0,7 kg dole :-(

• Citovat
  • Upravit
307
15.1.13 14:53

Ja drzim sesty den a mam dole tri kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barus.p
15.1.13 14:55

To je pekne! tak drzim palecky!

• Citovat
  • Upravit
307
15.1.13 15:25

Ja tobe taky. A co tedy denne snis ze nehubnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.13 15:26

Pises ze skubanky jsou vyborne. Kde jsi ten recept nasla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.1.13 11:15

Ahoj holky… já se chystám na tuhle dietu od pondělka, potřebuju schodit 20 kg. Můžete mi napsat, co jste zhruba jedli v té první fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.1.13 11:46

@dorota1 Ahoj jsem rada ze je tady nekdo dalsi. Ja ted prechazim do druhe faze. V te prvni jsem jedla jen kureci prsa, libove hovezi, taky jsem si jednou dala kureci jatra. Potom normalne pila kafe s nizkotucnym mlekem bez cukru, jedla bile jogurty nizkotucne a tvaroh a kureci sunku a kruti sunku. A denne si delala ty dukanovi placky, akorat ja tam nedala vajcko jen drobet vic jogurtu a delala jsem je na slano. A jednou kdyz uz jsem mela velkou chut na sladky, tak jsem si udelala kulicky ze suseneho mleka do kterych jsem dala nizkotucne susene mleko, vanilkove aroma ( chtela jsem kokosove, ale ziju ve Svycarsku a tady ho nemaji) a umele sladidlo. Drobet to jeste naredila normalnim mlekem. Pak z toho udelala kulicky ktere se hodne lepili tak jsem je jeste obalila v tom susenem mlece. Mnam me to chutnalo a zahnalo chut na sladke. Prvni fazy jsem drzela deset dni a zhubla jsem 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.1.13 11:48

@dorota1 Take by jsem chtela shodit alespon dvacet az dvacet pet kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiminaa
18.1.13 13:40

Ahoj holky, já také začala od pondělí, dnes mám pátý den. První fázi jsem držela 3 dny, déle bych to snad už nevydržela, líbilo by se mi zhubnout tak 10kg. Akorát nejsem moc velká kuchtička´, knížku s recepty nemám takže jedu jen tak podle toho co najdu na netu. Co pořád baštíte holky? Já jím jen šunku, bílý jogurt, který do sebe doslova soukám, kuřecí maso, tvaroh a vejce na tvrdo. Mám docela i hlad, jsem zvyklá se pořádně přecpat k prasknutí, tatytoho moc nesním…tak nevím..

• Citovat
  • Upravit
307
18.1.13 19:21

Snist toho muzes kolik chces z potravin co jsou dovolene. Ale myslim ze jestli chces zhubnout deset kilo tak by jsi prvni fazy mela drzet dele. Alespon pet dni. Ale nejsem si jista. Ja moc podle tech receptu na netu nevarim. Proste jen to maso co je povolene a ruzne si ho okorenim. A taky tam muzes jist ryby a ja mam rada tunaka v konzerve ve vlastni stave. V oleji se jist nesmi. Taky tu knizku nemam. Nasla jsem si jen na internetu co je jist smi a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.1.13 11:23

Včera jsem nakoupila otruby a zkoušela jsem ty placky v mikrovlnce v hrnku, abych věděla, co mě čeká :))přidala jsem do toho špetku chlebového koření… vyšel mi z toho takovej váleček, ten jsem nakrájela na tenké plátky a šupla do topinkovače, počesnekovala jsem to a hip…hip hurá… je to docela poživatelné a hlavně se dá na tohle mazat i tatarák :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.1.13 20:52

@dorota1 Ja by jsem to zkusila take kdyby jsem mela mikrovlnku. Ja je pecu v trobe jako placky. A taky se to da :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková