Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Z otrub můžeš, v 1. a 2. fázy max 2 lžíce denně… já si ke snídani dělám placu ze 2 lžic otrub, jogurtu. (+prášek do p., kmín a špetka soli. Na talířku v mikrovlnce 3min.
Ja si pecu ty housky, chleba a kolacky. Nasla jsem si recepty ktere jsou povolene od 1faze. A jestli to dobre chapu, tak kdyz snim nejake pecivo z otrub, uz si nemam davat ty dve lzice samotnych otrub? Drzim dukanku od pondeli, tak nevim jestli to delam dobre. Jinak moc dekuju za odpovedi a recept, hned vyzkousim.
![]()
Tak jsem dneska dietu porusila. Zkusim od pondeli zacit znova od zacatku.
@lucieahmed …no to je vtipný… já též
ale nijak drasticky… očekávám „MS“ mám žravou… takže jsem si udělala placku za den 2×… to znamená 4lžíce otrub místo dvou a ještě jsem pekla medovou bábovku, tak jsem v nestřeženém okamžiku zhltla 2 lžíce medu… chleba ani přílohy mě pořád nelákají… Takže já budu normálně pokračovat… do léta musím být kočka do plavek… pojedeme k moři ![]()
@dorota1 No ja jsem to zaokrouhlila na cely vikend a v pondeli zacnu znova. Ty jsi toho moc neporusila. Ja jsem snedla krabicku Rafaela a taky jsem si dala brambory a ryzi. ![]()
Ahoj. Tak já hlásím že se mi váha nějak zázračně nehýbe. Za poslední 4 dny asi jen 0,3kg. No alespoň, že to nejde nahoru. @dorota1 ty jsi toho moc neporušila. Já „zhřešila“ náhodou někdy v počátcích. Byli jsme na návštěvě u babičky a jako pokaždé mi udělala její skvělý pečený čaj s kousky ovoce. Než jsem si to uvědomila už jsem ho měla v sobě. Ale řekla jsem si hold se stalo jedeme dál a nijak to neřešila. A včera si moje mamka všimla, že jsem nějaká tenčí v obličeji a hned se vyptávala co držím za dietu (ona věčná dietářka co spíš nejí než jí a má asi 90kg). Říkala mi, že to odhodlání je hlavní a to prý nemá. Tak přeji Vám holky spoustu úspěchu s hubnutím.
@terinar píše:
Holky, jak dlouho se ma drzet ta 2faze?
Než shodíš požadovaná kilča ![]()
@kookinka píše:
Než shodíš požadovaná kilča
Tak to bude dlouhy… Nejak se mi ted ta vaha zasekla, tak doufam, ze me to neodradi
Dneska to je 14 dní, co jsem začala a mám dole 3kg
… nicméně tepláky jsou mi volnější v riflích se cítím taky o něco pohodlněji… takže u mě dobrý ![]()
No ja zacinam dneska od zacatku s tim ze za ty dva prohreseny dny jsem pribrala 1kg.
Baby pridavam sa k vam ak mozem, na slovensku nie je taka uzitocna diskusia. Ja som po 7 dnoch -3,5 kg
dufam ze takto to pojde dole stale ![]()
Ahoj, chtela bych se
zeptat, kolik peciva mohu za den snist?