Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
11.2.13 19:28

Tak ja budu muset take zacit od zacatku. Nejak jsem se na to v poslednich dnech vybodla, ale nepribrala jsem. Zitra jdu, ale poprve do nove prace tak od zitra urcite nezacnu. Uz tak jsem dost nervozni. Jinak ja jsem ted dohromady DD drzela mesic a pul. Zacinala jsem na 89kg a dnes je to 81kg. Takze bych rekla ze me to slo dolu docela rychle. Ale zdaleka to neni to co by jsem chtela. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.2.13 19:51

8kg je super držím dietu s manželem což je paráda, že nemusím vyvařovat a hltat výpary s dobrot dcera má 11let a taky baculatá takže jí to jedině prospěje když bude lednička vymetená nejhorší bude první týden a hlavně víkend přeji hodně zdaru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Batrice
11.2.13 22:47

dukankám

Nějak se mi nedaří se k Vám přidat? :dance:

• Citovat
  • Upravit
Batrice
11.2.13 22:52

dukankám

Holky jste báječné :mavam: držím Vám pěstičky :potlesk: musím nejdřív koupit knihu :hug: pročíst Vaše příspěvky :roll: motivace je velká :dance:,ale co moje Dolce gusto a čokulky :nevim: no nakoupím podle rady stévii, už jsem ji zkoušela u známých a jde to :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Blanulinka
11.2.13 22:58

dukankám

Holky jste skvělé :mavam: držím Vám všem pěstičky :potlesk: koupím knihu :dance: suroviny a zkusím se k Vám přidat :dance:

• Citovat
  • Upravit
12.2.13 08:43

A jak je to s věcmi s ovocnou složkou. Našla jsem, že třeba skvělý zdroj bílkoviny je šmakoun. Mají ho například s meruňkovou příchutí, to můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.2.13 14:54
@linda404846 píše:
A jak je to s věcmi s ovocnou složkou. Našla jsem, že třeba skvělý zdroj bílkoviny je šmakoun. Mají ho například s meruňkovou příchutí, to můžu?

jestli máš na mysli šmakoun dessert s meruňkami, tak tam jsou sušené meruňky a ovoce při DD nesmíme, tedy do 3.fáze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.2.13 14:56
@dorota1 píše:
@linda404846 já začala na 86,3, takže podle BMI taky mírně obézní a teď po třech týdnech mám 82,4 jde to pomalu, protože já jím jogurty 3,5% tuku, používám do kafe plnotučné mléko… ale dolů to jde… určitě to pomůže i Tobě, největší výhoda této diety je ta, že nemáš hlad…

to už ale potom není Dukanova dieta :D ale je fajn, že hubneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.13 13:46

Nějak pořád nerozumím těm otrubám. Všude píšou, že si mám dát 1,5 lžičky otrub ráno. Pokud to udělám, tak už nesmím to pečivo z otrub? Chlebík - placky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
13.2.13 14:15
@linda404846 píše:
Nějak pořád nerozumím těm otrubám. Všude píšou, že si mám dát 1,5 lžičky otrub ráno. Pokud to udělám, tak už nesmím to pečivo z otrub? Chlebík - placky?

ano, denně jen 1,5, v dalších fázích už je to víc…já mám denně 2PL otrub, takže si dělám v mikrovlnce chleba ze 4PL a mám o na 2 dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 14:53

Ahoj děvčata,

ráda bych se přidala.

Nějak si nedovedu představit snídani v první fázy? Jak vypadá ta Vaše?

• Citovat
  • Upravit
163
14.2.13 17:36
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata,

ráda bych se přidala.

Nějak si nedovedu představit snídani v první fázy? Jak vypadá ta Vaše?

Moje snídaně jsou skoro pořád stejné - přes týden, když nemám čas, většinou vyhraje jogurt nebo toustík s kuřecí šunkou a čaj, káva (když je zeleninový den přidám okurku, rajče, papriku). O víkendu, když mám čas, dělám si lívanečky s dukanelou nebo tvarohem, koláčky, sušenky aj. (jsem hodně na sladké takhle při ránu)nebo ze slaných mám ráda chlebík s tuňákem a k tomu si uvařím 1-2 vajíčka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.2.13 17:47

Dnes mě ve školce překvapila paní učitelka. I v kabátu si všimla, že jsem zhubla a ptala se mě čím to je. Nařkla mě, že určitě nejím. Jsem ji řekla, že nejsem tak hloupá. Právě jím víc než před tím, ale prostě změna jídelníčku a víc pohybu dělá svoje. Cítím se skvěle, i když ta kilča nějak extra nelezou dolů :zed: ta váha je určitě rozbitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.2.13 18:26
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata,

ráda bych se přidala.

Nějak si nedovedu představit snídani v první fázy? Jak vypadá ta Vaše?

zkus mrknout sem na recepty, určitě si vybereš http://www.dukanovadieta.com/…-faza-utocna

a taky na FB je skupina, kde jsou fajn recepty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 20:21

Děkuji, ta stránka s receptama vypadá moc pěkně.

Rozhodla jsem se dneska odpoledne, začala jsem tedy večeří v tomto stylu, vyndala jsem z mrazáku krevety a podusila jsem je. K tomu trochu sýra, ale ten tam asi neměl být, neb není nízkotučný. A pak káva s mlékem.

Takže zítra pojedu už od snídaně. Ale v práci se to bude dělat těžko, navíc nemám vhodně nakoupeno, takže můj plán:

snídaně - jogurt (nic jiného vhodného tu nemám)
svačina - jogurt
oběd - ryba
svačina - jogurt
véča - zbytek krevet

V sobotu už si snad nakoupím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo