Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Děkuji, ta stránka s receptama vypadá moc pěkně.Rozhodla jsem se dneska odpoledne, začala jsem tedy večeří v tomto stylu, vyndala jsem z mrazáku krevety a podusila jsem je. K tomu trochu sýra, ale ten tam asi neměl být, neb není nízkotučný. A pak káva s mlékem.
Takže zítra pojedu už od snídaně. Ale v práci se to bude dělat těžko, navíc nemám vhodně nakoupeno, takže můj plán:
snídaně - jogurt (nic jiného vhodného tu nemám)
V sobotu už si snad nakoupím…
svačina - jogurt
oběd - ryba
svačina - jogurt
véča - zbytek krevet
určitě sežeň ty ovesné otruby, ty jdou důležité a dá se z nich dělat chlabík jak v mikrovlnce, tak v troubě, pizza, apod.
jinak to je strašně málo, co chceš sníst
tady fakt platí, že čím víc jíš, tak tím líp hubneš ![]()
jinak jogurty jen bílé s 0,5% tuku, ale to víš ![]()
já mám pořád v zásobě bílé jogurty, tvaroh, oboje nízkotučné, zeleninu, kuřecí maso, ryby, vajíčka, no a samozřejmě nepostradatelnou dukatellu ![]()
sehnala jsem i shirataki nudle, ale mě prostě nechutnají, já tam nějak cítím jakoby rybinu, a jsou tak zvláštně tuhé, ještě jsem zkusila shirataki těstoviny s tofu a to už bylo lepší ![]()
Ahoj, tak hlásím, že po 4 dnech 1 fáze mám 3kg dole, takže super, snad to všehno zabírá tak, jak má ![]()
@linda404846 píše:
Ahoj, tak hlásím, že po 4 dnech 1 fáze mám 3kg dole, takže super, snad to všehno zabírá tak, jak má
tak to je super, hned se ta DD drží líp, když vidíš výsledky, že? ![]()
já to měla v 1f taky tak, v druhé to mám jak kdy, někdy za týden 1kg, někdy míň, ale pořád to jde ![]()
@h.sona píše:
určitě sežeň ty ovesné otruby, ty jdou důležité a dá se z nich dělat chlabík jak v mikrovlnce, tak v troubě, pizza, apod.
jinak to je strašně málo, co chceš snísttady fakt platí, že čím víc jíš, tak tím líp hubneš
jinak jogurty jen bílé s 0,5% tuku, ale to víš![]()
já mám pořád v zásobě bílé jogurty, tvaroh, oboje nízkotučné, zeleninu, kuřecí maso, ryby, vajíčka, no a samozřejmě nepostradatelnou dukatellu
sehnala jsem i shirataki nudle, ale mě prostě nechutnají, já tam nějak cítím jakoby rybinu, a jsou tak zvláštně tuhé, ještě jsem zkusila shirataki těstoviny s tofu a to už bylo lepší
To máš naprostou pravdu, že to je strašně málo, tak mi to došlo. Takže k obědu si dám ještě i zeleninu, k večeři rovněž, nakoupím v sobotu a poté začnu naostro…
Já už DD držím 3 měsíce, ale teď to už dva týdny s váhou stojí. I tak jsem s ni už zhubla 8 kg, to se mi dost libi. Uvidím, co dál. JInak dobrá je kuchařka zde . Je v ní dost zajimavých receptů. ![]()
No, tak já jsem přes Valentýna nedokázala odolat velké čokoládě a pozvánce na večeři (ta proběhla v neděli) a tu jsem si dala i s přílohou a dezertem
takže na váhu nemám odvahu, abych nebyla v depresi a demotivovaná. Včera jsem začala odznova, a i odstředěné mléko do kafe jsem si pořídila, zvážím se 21… to bude měsíc od začátku… tak úspěchům zdar!!!
Ty brďo ženy já chci taky zhřešit… ale držím své chutě na uzdě a pořád se uklidňuji, že to není na pořád… ještě nějaký ten měsíc vydržet a pak ve třetí fázi už budou hostiny, tmavý chléb, ovoce a trocha sýru… Valentýn jsme oslavili také v restauraci s hovězím biftekem a velkým salátem… skvělé
pak jsme šli do kina… manžel obeznámen, že mi nemá kupovat čokoládu koupil po létech krásnou kytku… dnešní vážení ukázalo 70,6kg - ještě kousíček a bude šestka na začátku ![]()
Dnes je to měsíc, počátek 86,3… dnes ráno 82,6… před mým Valentýnským selháním jsem měla 82,4… takže mohlo být o něco méně… no… co se dá dělat
nicméně včera jsem měla na sobě rifle, které jsem od porodu dvojčat nedopla… a „vo-a-la“ včera celkem pohodlně… ![]()
Holky všem úspěchům moc gratuluju…
je to paráda…já mám zase 69…
ale zato si muzu sama…
ale zato chodím 4× týdně do posilovny pul hodiny na orbitrek a dalsi pul a hodku posiluju na bricho nohy zadek a prsa…
citim se líp…
![]()
Pro porovnání…první fotka 10 kilo dole váha 65 druhá fotka váha 75
Zdravím vás děvčata. Jsem 33 letý chlap a DD držím od 7.1.2013. Za tu dobu (7týdnů) jsem zhubl již 16kg, takže jsem spokojen a od března se chystám vstoupit do 3 fáze. Mám ale pár dotazů…
Jinak dieta se mi zdá zatím celkem v pohodě, jen mám pocit že z toho kuřecího masa začnu zachvilku kvokat
a tvaroh už nemohu ani cejtit. ![]()
Mates007
Napíšu, jak jsem to pochopila já, ale třeba holky napíšou i něco jiného ![]()
1. Já znám jen ten první výpočet, tedy za každý 1kg dole (z 1. a 2.fáze) 10 dní ve 3.fázi ![]()
2. Nikde jsem se nedočetla, že by v tom neměla být příloha, takže myslím, že i s přílohou. Můžeš mít v rámci hodů předkrm, hlavní jídlo a dezert, ale ne rozdělené do celého dne, ale např. v průběhu oběda.
3. Bílou rýži ani brambory nesmíme! Krupice, těstoviny, polenta, to jde. Z těch povolených škrobových je tam ještě bulgur, čočka, hrách, fazole, ale to už neberu jako přílohu. Ale jinak myslím, že ty povolené škrobové můžeme mimo hody.
4. Já bych ten normálnícukr nechala na ty hody, třeba u dezertu. Nevím, jaké používáš sladidlo, mě třeba vadí Stevia kvůli hořkosti, používám Cukren a já osobně nepoznám rozdíl od normálního cukru. Nebo už nevím, jak cukr chutná ![]()
Jinak nemusíš jen kuřecí, já si dělám i hovězí, ty můžeš od 3.fáze i vepřovou panenku nebo pečeni, to už přece není tak hrozný ![]()
A tvaroh? Já si ho míchám s Dukatellou a zatím ho pořád můžu ![]()
Jinak velká gratulace k takovému úspěchu ![]()