Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já v 1 F nezhubla vůbec, někdo mi psal na sk stránkách že prý to začne až v druhé fázi, tak nevím no. ![]()
Prave ze v te 1F ma byt ubytek vahy nejrychlejsi. Tak +-1kg za den. Pak by to melo byt +- 1kg za tyden, ale nekomu to stoji klidne mesic a pak mu to jde dolu o to rychleji. A jedla jsi jak si mela? Na me ta 1F zabirala, co den to kilo, ale asi tak do ctvteho dne, pak uz se to taky nehlo. Drzela jsi nejakou dietu uz driv? To na to ma taky vliv.
Tak já měla před porodem 57 kg, teď k 80 kg a vůbec se jim nechce dolů. Tak jsem si našla Dukana a líbilo se mi to, ale dost mě to teď demotivovalo. Jinak dřív diety byly, ale ne nějak drastické, protože jsem je prakticky nepotřebovala…
cítím se jak koule a ta mišelinka kolem pasu
( už sem i přemýšlela, že si ji nechám uřezat ![]()
Ja mela po poslednim mimcu deset kilo nahore. Chodim cvicit, takze neco jsem shodila tim, ale jeste bych par kilo potrebovala tak jsem se dala taky do Dukana
. A o miselinech nemluvim, mohli by orezavat kde by chteli a meli by stale co
Si furt rikam, ze musim vydret. Navic jsem se vsadila s manzelem a to by bylo abych prohrala!
Já taky cvičila, ale teď bohužel na to přestalo být kdy.
manžel celodenní foch a já už z malého pomalu padám na *ubu. Navíc bych chtěla druhé mimi a tak jsem chtěla něco shodit, abych pak neměla metrák. Sem tam ještě kojím, ale málo (malý už má přes dva roky), tak možná to nejde kvůli tomu, ale přece kdž je příjem menší než výdej, mělo by to aspo'ň trochu jít dolů.
Prijem/vydej-neco na tom bude.Ja chodila jen cvicit, ale v jidle jsem se vubec neomezovala, jedla jsem na co jsem mela chut (a to ze jsem hlavne uchyl na sladke
)a vaha mi sla dolu. Ted se to ale zaseklo, takze zkousim tohle.To kojeni na to muze mit asi taky vliv. Prece jenom si telo uklada tuky, cukry a jine prave pro tvorbu mleka.Ja ted dorazila domu z posilovny cela schvacena, tak doufam ze rano bude nejaky ten gram dole
Zita az slezu z vahy, napisu kolik kilo jsem pres noc shodila ![]()
Terinar jj jsem ve druhe fazy, ale mozna je to tim ze nechodim cvicit. Jen tedy chodim kazdy den ven s kocarkem. Ale nekam cvicit stejne nemuzu jit, kvuli malemu. Nemel by ho kdo hlidat. ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
DD jsem začala držet v listopadu, po dvou měsících jsem přerušila a teď už zase jedu 3 týdny ![]()
Do toho teda ještě cvičím Jillian a teď jsem si přidala Boba- břicho ![]()
Mě teda strašně DD vyhovuje, akorát musím mít neustále v lednici zásobu Dukately, vždycky jsem byla přes sladký, tak mi stačí dvě tři lžičky denně a to je pak blaho ![]()
Jinak moje poč. váha byla 69kg, teď mám cca 63kg, vážím se každý pondělí.
@lucieahmed Ja to ze zacatku resila tak, ze jsem brala malou sebou. Chodila jse rano.To jsem vedela ze bude 3hodiny chrnet.Ale ted uz to taky nejde. Musim cekat na manzela az se vrati a pak teprve mazu.Ta prochazka s kocarkem je taky dobra, kdyz je chuze sviznejsi. Ja se tada rano tevahy lekla
Taky vam to slo nektere i nahoru, nabo jsem zase vyjimka? ![]()
@h.sona 63kg je moje vysnena vaha
Za tri tydny 6kg dole, parada
Boze at me se to taky uz zase hejbe smerem dolu!!!
Terinar
z mé zkušenosti vím, že po posilce vždy přiberu
) ale tak nějak to není tuk, ale svaly. Buď v klidu.
Já se včera přidala na fb k dukankám a s hrůzou zjistila, že z té diety mohou bý zdravotní problémy.
copy:
Většina z nás starých dukanek drzí tuto dietu kolem půl roku. Každá z nás pomocí diety hodně zhubla, cítily jsme se skvěle, vyvařovaly si a zdálo se, že je všechno v naprostém pořadku.
Dodržovaly jsme všechno tak jak nám pan Dukan doporučuje, braly jsme vitamíny, většina z nás je pod pravidelnou lékařskou kontrolou.
Bohužel i přes to se u nás všech po tak dlouhé době pořad více objevují zdravotní komplikace, které jsme si způsobily touto dietou. Zácpy, jsou jen malým problémem proti těm vážnějším jako je nezastavitelné vypadávání vlasů, vypadávaní plomb a lamání zubů, problémy s nehty a v neposlední řadě i mdloby a žlučníkové koliky. Objevují se u nás alergie, mezi časté patří alergie na ovesné otruby, ale i meně obvyklejší na kosmetické přípravky nebo zvířata v našem okolí.
Leňulík253 Ono se u nekoho mohou objevit zdravotni problemy, ale ne u kazdeho. Moje segra tuhle dietu drzi uz pul roku a zdravotni problemy nema. Ba naopak. Predtim mela vysoky tlak a ten ted nema. Ono to bude asi u kazdeho jine. Ale je fakt ze ted po pul roce toho nechala. Shodila dvacet kg a vynechala treti a ctvrtou fazy jen se stravuje zdrave. Zadny tuk a omezila sladke. Ale je pravda ze zpet ctyri kg pribrala.
Ty problémy jsou ženských, které tu dietu držely dlouhodobě
/ Jedna tam psala, že má dokonce žlučníkové kameny
/ těžko říct no, asi se to nesmí tak strikně dodržovat ![]()
@lucieahmed Jsi taky ve 2F?