Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dneska opět -0… hlavně, že to neleze nahoru, protože jím docela dosti, ale nějak zapomínám dodržovat pitný režim… ráno si sice napustím do petky 2l vody… ale večer tam pořád půlka zůstává
budu na tom muset zamakat…
Tak jdu do druhe faze, zatim je dola 3,5kg
A ta chut na sladke me asi zabije
. Nemate nekdo nejake tipy na dobre receptiky, nepisete… Hubnuti zdar ![]()
Já bez sladkého taky asi zhynu… ale v neděli jsem si dělala lívanečky a jak to viděli děti chtěli taky, tak jsem dělala lívance i pro ně (jim jsem dala trochu obyč cukru) a zaprášilo se po nich… fakt skvělé:
2 celá vejce 0.75 vanilkového pudinku 0.5 odtučněného tvarohu
1 umělé sladidlo podle chuti
1 vanilkové aroma
Na polevu:
odtučněné kakao bez cukru
umělé sladidlo
trochu mléka
Je, tak ty bych si taky dala. Vyzkousim a budu doufat, ze je nesnim najednou a rano se neleknu, az vlezu na vahu.
Nejak se nemuzu dostat pod sedmdesat
No jednou to snad prijde.
No já je najednou snědla
já jím tak abych neměla do dalšího jídla hlad. Včera jsem si dělala placičky z mletého krůtího masa a snědla je všechny sama (8kousků) jak byly dobré - k tomu nakrájená celá paprika… hmm ještě teď se mi sbíhají sliny… Dnes si podusím pangase s kmínem a zapiji kefírem… k svačině tvaroh+jogurt+kakao+sladidlo (no alespoň jedno jídlo denně musím mít sladké
),večer bude tuňák a vajíčka. Já si teda nemohu stěžovat, vše mi chutná a dietka mě baví ![]()
Proto mi tahle dieta taky vyhovuje. Nemusim se trapit hlady a i to pecivo mi chutna… Nemluve, ze se nemusi clovek drzet a jist kdyz ma hlad
krom teda tech otrub, to si davam pozor abych neprekrocila 2lzice denne ![]()
@kookinka A jak jsi to potom smazila? Nebo opekala. Taky by jsem rada ty livanecky zkusila. Recept vypada vazne chutne. Take mam stale chut na sladke. Zkousim to vzdycky zahnat horkym kakaem.
A jak jsi udelala ty palacinky s krutim masem? Muzes take napsat recept?
@dorota1 To ze jis hodne tak to by nemel byt problem. Nasla jsem oficialni stranky dukanovi diety, ale jsou jen v anglictine, nemcine, francoustine. Je tam dobry ze kdyz vyplnis takovy mensi dotaznik, tak ti to pak vypocita jak dlouho ve ktery fazy budes, nez se dostanes na ty kg ktera chces. Ja by jsem ve druhe fazy mela zustat 140 dni.
1lulu ono od druhe faze ti to tak rychle nepujde. Ale ja jsem uz drzela spousty diet a tohle je jedina ktera u me funguje.
Příspěvek upraven 05.02.13 v 16:51
@lucieahmed píše:
@kookinka A jak jsi to potom smazila? Nebo opekala. Taky by jsem rada ty livanecky zkusila. Recept vypada vazne chutne. Take mam stale chut na sladke. Zkousim to vzdycky zahnat horkym kakaem.A jak jsi udelala ty palacinky s krutim masem? Muzes take napsat recept?
„smažila“ jsem na sucho v lívanečníku a nic se nepřichytilo… Krůtí placičky byla improvizace tak matně vzpomínám z čeho byly… kus krůtího prsa, vejce, koření dle chuti (já dala tročku soli, petrželky a česneku) a jelikož jsem ještě ten den neměla otruby tak dvě lžičky otrub. Bylo to fakt chutné ![]()
@nepřihlášená kookinka píše:
„smažila“ jsem na sucho v lívanečníku a nic se nepřichytilo… Krůtí placičky byla improvizace tak matně vzpomínám z čeho byly… kus krůtího prsa, vejce, koření dle chuti (já dala tročku soli, petrželky a česneku) a jelikož jsem ještě ten den neměla otruby tak dvě lžičky otrub. Bylo to fakt chutné
jo a trochu škrobu
@lucieahmed Tak me to nejde..
Musela jsi se registrovat? Me to bez toho dal nepusti, ale kolonku na registraci jsem nenasla ![]()