Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@lucieahmed děkuji za odkaz. Teda ale ta angličtina zjistila jsem že mám dost mezery asi s dětmi zakrňuju
ještě že existuje google translator.
Tak já bych měla mít shozeno 30.3. Už se těším jestli to bude pravda ![]()
Jinak váha leze plíživě dolu 1.2. 73,6kg a dnes 6.2. 72,5kg. Do týdne kilčo je tak akorát
Už aby na začátku byla šestka ![]()
Holky budte v poho…já když jem držela což odedneška zase držím
tak za první 3 dny 3 kila dole…pak com týden to kilo, někdyx kilo a pul někdy jen kilo…za 2 měsíce jsem měla 65 kilo a 10 kilo dole…dneska mám mzase 69,8…páč jsem se rozežrala!!!a to se za 4 měsíce vdávám zkusím dát dolů zase 10 kilo ![]()
To je záhada… mě se váha za poslední dny nehla ani o deko
furt 83,4 ![]()
Ja zacinam po 10 dnoch druhu fazu -4kg.ale poviem vam ze 10 dni prva faza je zabijak…
Ja jsem ze vcerejska na dnesek o pul kg tezsi. A to nevim proc. Nic jsem neporusila.
@lucieahmed píše:
Ja jsem ze vcerejska na dnesek o pul kg tezsi. A to nevim proc. Nic jsem neporusila.
Ještě jsem teda zapoměla napsat že mi to šlo takhle rychle protože jsem 3 krát týdně jezdila do posilovny pak jsem přestala, začala jsem jist a prosím už 4 kila hanoře…ted zase cvičím omezila jsem jidlo a jde to dolů ![]()
@1lulu píše:
Ja zacinam po 10 dnoch druhu fazu -4kg.ale poviem vam ze 10 dni prva faza je zabijak…
to věřím mě stačilo 3 dny a bylka jsem úplně mrtvá ![]()
Druhy den 2faze a ani deko dole. Doufam, ze to takhle nebude pokracovat i nadale ![]()
Ahoj
terinar, já taky 1 den 2 fáze a ani kilo dole, spíš se cítím, jak kdybych tím snad aj přibrala, přitom sem měla 1.fázi sedm dní a byla to vražda…tak taky čekám, zda se to nějak rozjede
![]()
@Leňulík253 píše:
Ahojterinar, já taky 1 den 2 fáze a ani kilo dole, spíš se cítím, jak kdybych tím snad aj přibrala, přitom sem měla 1.fázi sedm dní a byla to vražda…tak taky čekám, zda se to nějak rozjede
Presne tak jsem to mela i ja-7dni 1faze 3kg dole a ted se mi to ani nehne
Doufam, ze se to brzy pohne smerem dolu, tohle je docela demotivujici…Tak at se nam speky pohnou
![]()
No tim ze jsem dneska pribrala a ne shodila, tak me to take dost demotivuje.
Uz jsem tam…stacilo si oprasit anglinu. No a do 27.3. bch mela byt podle vypoctu na sve vaze, tak uvidime