Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ta já dnes jdu do druhé fáze s -2,5 kg, po včerejšku zase -0 ![]()
ta druhá fáze… tzn, že budu pět dní jíst to co do teď + zelenina a pět dní zase jen bílkoviny… pokud to dobře chápu…
@dorota1 píše:
Ta já dnes jdu do druhé fáze s -2,5 kg, po včerejšku zase -0
ta druhá fáze… tzn, že budu pět dní jíst to co do teď + zelenina a pět dní zase jen bílkoviny… pokud to dobře chápu…
Ano, 5 dní bílkovinná + zelenina a dalších 5 dní jen bílkovinná… ale dočetla jsem se, že se může střídat obden - tak to beru jinak bych z 5 bílkovinných dnů pošla… dnes mi přišla dukanova kuchařka tak se těším na vyzkoušení ![]()
Kuchařku mám
.. našla jsem na netu… ale stejně vařím podle sebe…
@kookinka Ty prvni kila by mely jit rychle dolu. I kdyz ne u kazdeho je to stejne ![]()
@Slun Ja jsem to take zkousela obden, ale kila mi nesla dolu, tak to ted zkousim tech pet dni a pet dni.
@lucieahmed mě ty kila dolů nejdou asi tak rychle, protože do kafe používám plnotučné mléko a to samé s jogurty, taky je dělám z plnotučného mléka… takže počítám s tím, že to půjde pomaleji… teď 2,5 kg za týden… a od druhé fáze počítám z 1 kg týdně… tak jsem zvedavá… začala jsem na 86,3… teď 83,8… až budu mít pod 80… tak si koupím nějakou malou odměnu ![]()
@dorota1 Tak to pujde urcite pomaleji. Protoze by se mely jist vesechny mlecne vyrobky odtucnene. Ale jestli chubnes i tak, tak proc ne. Stejne na to ze jis tucne vyrobky hubnes docela rychle. ![]()
Holky take to mate tak ze rano vazite min nez vecer?
Ahoj, já po dvou dnech v 2.fázi -0,5kg -
to jde… už se těším až na začátku bude šestka
Už teď se začínám cítit celkově lépe… jinak také piji polotučné mléko - jiné u nás nekoupím, jogurt koukám aby byl alespoň do 3%, jen tvaroh odtučněný… a co kefír a acidofilní mléko mohu… ale jen co se dostanu do města nakoupím si light potraviny a těším se na light Colu - začíná mě honit mlsná…nebo je i něco jiného na zahnání chuti na sladké?
Tak já po prvním dnu druhé fáze -0, to mi až tak nevadí… ale po kombinaci maso+zelenina se ozývá hlad… což po čistě bílkovinových dnech je pro mě novinka
taky zkusím střídat po těch pěti dnech… uvidíme…
hubnutí zdar…)
@kookinka Ja piju kola zero. Chuti se vice podoba na normalni kolu a je take bez cukru. Jeste muzes zvykacky bez cukru. Tech je spousta s ruznyma prichutema. A ja piju kafe bez cukru jen s mlekem. A jednou za cas si udelam ledovou kavu do ktere si dam umele sladidlo.
Tak… já po včerejšku -0.7kg
sláva… dělám si tady z té diskuze takovej denní zápisníček… tak doufám, že to nikomu neva… doma totiž skutečnou váhu neříkám… vždycky si pár kg uberu ![]()
Tak dnes se mi to taky pohnulo… jenže opačným směrem +300g ![]()
@lucieahmed tobě už se to v té druhé fázi pohnulo dolů??? já zítra budu kočit 5. den maso zelenina a zase budu mít 5 dní jen bílkoviny… tak doufám, že příští týden se to pořádně hejbne dolů…
@dorota1 Ano hejblo ale jen o zhruba kilo. Ted uz to zase stoji
A to jsem mela ted 5 dni jen bilkoviny. ![]()