Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
21.1.13 10:42

Takže včera malá margotka na rozloučenou, párkrát jsem si lokla coca coly, piju tak3× za rok, ale zrovna si přítel donesl z auta, aby mu tam nezmrzla, tak jsem si symbolicky taky lokla na rozloučenou s cukrem :))
a dneska na snídani cottage a teď cafe s mlíkem a v troubě peču kuře na vodě v římském hrnci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.1.13 11:13

Ahoj taky dneska začínám :) k snídani nízkotuční jogurt, před chvílí jsem zkusila upéct ten dukanův chleba v mikrovlnce, dala jsem do něj bylinkový tvaroh a je vynikající až mě to překvapilo, v lednici mám naložené kuřecí s troškou cibulky, tak snad to zvládneme vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.1.13 11:17

No já jsem pevně rozhodnutá :)) 10kg mi zůstalo po dvojčatech a 10kg jsem nabrala s přítelem před otěhotněním při našich večerních obžerfestech :))takže mám co dělat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.1.13 11:25

Tak to na tom jsem o něco líp, mě zbyly dvě kila z těhu a osm před otěhotněním jak píšeš ty spokojenost s přítelem :D tak máme co dělat, jak dlouho chceš držet tu první fázi, můžeme si radit co vařit a podporovat se jak se nám daří, já se ráno zvážila i změřila tak jsem zvědavá na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.1.13 11:34

Já jsem se jen zvážila, krejčovskej centimetr nemám… ale zato mám rifle, který jsem nosila když jsme se seznámili a to je můj cíl :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.1.13 11:49

Ty kalhoty to je ale skvělá motivace, tak držím palečky at to zvládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.1.13 10:07

Tak já mám po prvním dnu 1kg dole :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.1.13 10:28

Ja jsem tu prvni fazy drzela deset dnu a shodila jsem pet kilo. Ted jsem ve druhe fazy, ale nejak se mi to zastavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.1.13 10:32

Ahoj holky já po prvním dnu jen 0,6 kg ale taky dobrý :) a to jsem jedla poctivě, k snídani jsem si dneska dala dva plátky kuřecí šunky, jeden plátek sýru light s 20% (to je asi moc ne?) a jedno vajíčko natvrdo, k obědu si chci udělat omeletu ze dvou vajíček a kuřecí maso :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.1.13 10:33
@lucieahmed píše:
Ja jsem tu prvni fazy drzela deset dnu a shodila jsem pet kilo. Ted jsem ve druhe fazy, ale nejak se mi to zastavilo.

Já chci zhubnout taky minimálně 5 kg ale ještě líp 10 kg, uvidím jak mi to půjde dolů dál, když se mi povede těch pět dolů, tak přejdu na druhou fázi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.1.13 20:53

@Melany86 Ja jsem tvrde syry vynechala uplne ani ted si je ve druhe fazy nedavam. Maximalne mekky odtucneny syr a cottage. Ja chci dohromady zhubnout alespon 20 kg. Tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.1.13 11:47

Tak za včerejšek jsem naopak přibrala 0,2 kg jsem z toho smutná, dneska ráno jsem si dala nízkotučný jogurt a k obědu bude ryba s jogurtovým dresingem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.1.13 11:48
@lucieahmed píše:
@Melany86 Ja jsem tvrde syry vynechala uplne ani ted si je ve druhe fazy nedavam. Maximalne mekky odtucneny syr a cottage. Ja chci dohromady zhubnout alespon 20 kg. Tak jsem zvedava.

Tak sýr teda taky raději vynechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.1.13 11:55

Já mám zase dalšího půl kila dole :)… ale to je tím, že mám větší nadváhu, tak to jde rychleji… včera na snídani dvě míchaná vejce s plackou z otrub (bez vajíčka), oběd kuře, večeře kuře, svačina jogurt, a 3× kafe s mlékem a 2l vody :))
dnes snídaně placka z otrub s cottage sýrem, oběd vařené hovězí maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.1.13 12:10

@lucieahmed kamarádce se takhle váha nehla skoro měsíc… a pak najednou 8kg dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková