Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
terinar
8.2.13 23:16

Tak nevim zensky jak vim, ale me jde vaha nohoru :cert: Jim jen to co muzu a stejne nic! :cert:

• Citovat
  • Upravit
2354
9.2.13 06:05
@Terinar píše:
@h.sona 63kg je moje vysnena vaha :) Za tri tydny 6kg dole, parada :potlesk: Boze at me se to taky uz zase hejbe smerem dolu!!!

neeee, za první dva měsíce jsem shodila 7,5, pak přes svátky nabrala asi 2,5 a teď už zase jdu dolů, ale přesnou váhu budu vědět až zase v pondělí, teď jsem měla 63, mám to tak do jednoho kila za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
9.2.13 06:08
@Leňulík253 píše:
Terinar

z mé zkušenosti vím, že po posilce vždy přiberu :o) ale tak nějak to není tuk, ale svaly. Buď v klidu.
Já se včera přidala na fb k dukankám a s hrůzou zjistila, že z té diety mohou bý zdravotní problémy.

já jsem v té skupině na fb taky, četla jsem to, ale mě se naopak zlepšila pleť, zatím žádná negativa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
9.2.13 06:13
@terinar píše:
Tak nevim zensky jak vim, ale me jde vaha nohoru :cert: Jim jen to co muzu a stejne nic! :cert:

hele, mě třeba jeden týden váha ukazovala, že jsem shodila jen 0,2kg a za týden zase třeba 1,5kg…třeba člověk není při vážení dost vyprázdněný, má neco čeká MS…a nebo nabírá svalovou hmotu :D
já právě ze cvičení s Jill vidím a cítím výsledky, ale pořád mám na břiše tukový polštář a přes něj ty svaly ne a ne vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terinar
9.2.13 07:26

@h.sona. Tak at uz kouka ukazovat alespon o to kilco min :lol:

• Citovat
  • Upravit
115
9.2.13 12:25

Tak já jsem se projistotu dva dny nevážila a zvážím se až v pondělí a pak vždycky v ponělí… taky mi to semtam šlo nahoru… ale já to vidím jako běh na dlouhou trať… takže tyhle minineúspěchy mě neodradí… a k těm zdravotní problémům… já beru denně nějaký můltivitamín… před cca 8 lety jsem držela tu Atkinsonovu dietu… už nevím jak dlouho… a celkově jsem měla takovej divokej životní styl, hodně práce a hodně zábavy a začaly mi z nedostatku vitamínů praskat žilky pod kůží, takže se mi začaly dělat modřiny jak pětikoruna na nohách… takže jsem honem začala brát askorutin a dobý během pár dní… Takže i teď raději zobám vitamíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňulínek253
9.2.13 13:39

Tak já mám pleť jak tankodrom a dělají se mi ty bolavé hnisavé bouličky - ne akné a teď se mi to díky tomu, že jím jen maso a teď už vlastně obden zeleninu zhoršilo, udělalo se mi to už i u uší :pocitac: Tak už jsem si včera přidala i pár kousků pomeranče a dnes si dám zřejmě taky. Ještě sem tam kojím a ty bílkoviny zjevně nestačí. Ale Vám držím palce :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Terinar
9.2.13 21:13
@Leňulínek253 píše:
Tak já mám pleť jak tankodrom a dělají se mi ty bolavé hnisavé bouličky - ne akné a teď se mi to díky tomu, že jím jen maso a teď už vlastně obden zeleninu zhoršilo, udělalo se mi to už i u uší :pocitac: Tak už jsem si včera přidala i pár kousků pomeranče a dnes si dám zřejmě taky. Ještě sem tam kojím a ty bílkoviny zjevně nestačí. Ale Vám držím palce :potlesk: :potlesk:

A nechces radeji pockat s dietou az po kojeni? Nedoporucujou to… Uz tak potrebujes dostatek vitaminu pro mlicko a moc se ti jich ted v jidle nedostava, asi telo dost strada :? Ono multivitamin a vitaminy z ovoce se nedaji srovnavat. Vetsina dukanek vitaminy v tabletach bere, ale ver ze min 80% jde z tela ven. Zkus to az po kojeni, pujde to urcite i rychleji :lol: Ale i tak kdyz budes pokracovat, drzim palecky at jsi v pohode a kila utikaji ;)

• Citovat
  • Upravit
Terinar
10.2.13 18:00

Zitra od zacatku…Dnes bylo knedlo, vepro, zelo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11.2.13 10:30

Ahoj všem, dneska jsem začala držet dukanovu dietu. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu jogurty linesa (z lidlu), které mají sice 0,1% tuku, ale jsou ovocné? Díky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terinar
11.2.13 10:49

@linda404846 Ahoj.Jogurty muzes, ale ovocne max.1za den.

• Citovat
  • Upravit
115
11.2.13 10:51

Zdravím všecky spolubojovnice!! tak při pondělku -1kg :dance: tak se to konečně pohlo, pár dní jsem se nevážila a jupí, kilčo dole… teď zase až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 11:58

Děkuju za odpověd. Je tady někdo, kdo s Dukanovou dietou začal jako „obézní“? co jsem četla, tak nejvíc jsem našla počátek asi 80 kg, ale já začínám na 100kg. Myslíte, že mi to pomůže? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.13 12:13

@linda404846 já začala na 86,3, takže podle BMI taky mírně obézní a teď po třech týdnech mám 82,4 jde to pomalu, protože já jím jogurty 3,5% tuku, používám do kafe plnotučné mléko… ale dolů to jde… určitě to pomůže i Tobě, největší výhoda této diety je ta, že nemáš hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.2.13 14:18

Zdravím všechny dukanky dnes jsem najela na dukana ráda se k vám přidám držím jí asi už po třetí a vždycky úspěšně nejvíc 7kg, ale udržet to to je boj potřebuju 10 kg dát pryč a snad se podaří přeji všem hodně pevnou vůli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková