Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Terinar píše:
@h.sona 63kg je moje vysnena vahaZa tri tydny 6kg dole, parada
Boze at me se to taky uz zase hejbe smerem dolu!!!
neeee, za první dva měsíce jsem shodila 7,5, pak přes svátky nabrala asi 2,5 a teď už zase jdu dolů, ale přesnou váhu budu vědět až zase v pondělí, teď jsem měla 63, mám to tak do jednoho kila za týden.
@Leňulík253 píše:
Terinarz mé zkušenosti vím, že po posilce vždy přiberu
) ale tak nějak to není tuk, ale svaly. Buď v klidu.
Já se včera přidala na fb k dukankám a s hrůzou zjistila, že z té diety mohou bý zdravotní problémy.
já jsem v té skupině na fb taky, četla jsem to, ale mě se naopak zlepšila pleť, zatím žádná negativa ![]()
@terinar píše:
Tak nevim zensky jak vim, ale me jde vaha nohoruJim jen to co muzu a stejne nic!
hele, mě třeba jeden týden váha ukazovala, že jsem shodila jen 0,2kg a za týden zase třeba 1,5kg…třeba člověk není při vážení dost vyprázdněný, má neco čeká MS…a nebo nabírá svalovou hmotu ![]()
já právě ze cvičení s Jill vidím a cítím výsledky, ale pořád mám na břiše tukový polštář a přes něj ty svaly ne a ne vidět ![]()
Tak já jsem se projistotu dva dny nevážila a zvážím se až v pondělí a pak vždycky v ponělí… taky mi to semtam šlo nahoru… ale já to vidím jako běh na dlouhou trať… takže tyhle minineúspěchy mě neodradí… a k těm zdravotní problémům… já beru denně nějaký můltivitamín… před cca 8 lety jsem držela tu Atkinsonovu dietu… už nevím jak dlouho… a celkově jsem měla takovej divokej životní styl, hodně práce a hodně zábavy a začaly mi z nedostatku vitamínů praskat žilky pod kůží, takže se mi začaly dělat modřiny jak pětikoruna na nohách… takže jsem honem začala brát askorutin a dobý během pár dní… Takže i teď raději zobám vitamíny…
Tak já mám pleť jak tankodrom a dělají se mi ty bolavé hnisavé bouličky - ne akné a teď se mi to díky tomu, že jím jen maso a teď už vlastně obden zeleninu zhoršilo, udělalo se mi to už i u uší
Tak už jsem si včera přidala i pár kousků pomeranče a dnes si dám zřejmě taky. Ještě sem tam kojím a ty bílkoviny zjevně nestačí. Ale Vám držím palce
![]()
@Leňulínek253 píše:
Tak já mám pleť jak tankodrom a dělají se mi ty bolavé hnisavé bouličky - ne akné a teď se mi to díky tomu, že jím jen maso a teď už vlastně obden zeleninu zhoršilo, udělalo se mi to už i u ušíTak už jsem si včera přidala i pár kousků pomeranče a dnes si dám zřejmě taky. Ještě sem tam kojím a ty bílkoviny zjevně nestačí. Ale Vám držím palce
![]()
A nechces radeji pockat s dietou az po kojeni? Nedoporucujou to… Uz tak potrebujes dostatek vitaminu pro mlicko a moc se ti jich ted v jidle nedostava, asi telo dost strada
Ono multivitamin a vitaminy z ovoce se nedaji srovnavat. Vetsina dukanek vitaminy v tabletach bere, ale ver ze min 80% jde z tela ven. Zkus to az po kojeni, pujde to urcite i rychleji
Ale i tak kdyz budes pokracovat, drzim palecky at jsi v pohode a kila utikaji ![]()
Ahoj všem, dneska jsem začala držet dukanovu dietu. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu jogurty linesa (z lidlu), které mají sice 0,1% tuku, ale jsou ovocné? Díky za odpoved.
Zdravím všecky spolubojovnice!! tak při pondělku -1kg
tak se to konečně pohlo, pár dní jsem se nevážila a jupí, kilčo dole… teď zase až v pondělí.
Děkuju za odpověd. Je tady někdo, kdo s Dukanovou dietou začal jako „obézní“? co jsem četla, tak nejvíc jsem našla počátek asi 80 kg, ale já začínám na 100kg. Myslíte, že mi to pomůže? díky
@linda404846 já začala na 86,3, takže podle BMI taky mírně obézní a teď po třech týdnech mám 82,4 jde to pomalu, protože já jím jogurty 3,5% tuku, používám do kafe plnotučné mléko… ale dolů to jde… určitě to pomůže i Tobě, největší výhoda této diety je ta, že nemáš hlad…
Zdravím všechny dukanky dnes jsem najela na dukana ráda se k vám přidám držím jí asi už po třetí a vždycky úspěšně nejvíc 7kg, ale udržet to to je boj potřebuju 10 kg dát pryč a snad se podaří přeji všem hodně pevnou vůli ![]()
Tak nevim zensky jak vim, ale me jde vaha nohoru
Jim jen to co muzu a stejne nic!