Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak dneska jsem oficiálně naskočila taky do dukanky
děkuju za tuhle diskuzi daleko líp jsem pochopila princip. Jinak moje výchozí váha hnus
74,3kg 64cm..tak doufám, že budu brzy hlásit na začátku 6
![]()
h.sona chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si podle tebe tu placku do mikro, al e kompletně celá se mi přilepila na talířek
takže jsem jí z toho pak musela škrábat lžičkou, jak to děláš??? Jinak chuťově v pohodě až mě to překvapilo ![]()
Jo a ještě jedna věc, můžu pít vodu s citronem, když se nemůže ovoce?? A případně studenej ovocnej čaj?
@h.sona Trochu mě zaráží ty arašídy. V tý jeho knize je jakékoliv sušené ovoce, včetně ořechů zakázano snad až do třetí fáze. Nebo se pletu?
@Broukb píše:
Jo a ještě jedna věc, můžu pít vodu s citronem, když se nemůže ovoce?? A případně studenej ovocnej čaj?
můžeš! ![]()
@Gigina15 píše:
@h.sona Trochu mě zaráží ty arašídy. V tý jeho knize je jakékoliv sušené ovoce, včetně ořechů zakázano snad až do třetí fáze. Nebo se pletu?
V originál Dukatele jsou taky arašídy, alespoň tak to psaly holky, co už tu dietu mají zmáknutou
a prý ta naše domácí má lepší složení, proto jí můžeme víc ![]()
@Broukb píše:
h.sona chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si podle tebe tu placku do mikro, al e kompletně celá se mi přilepila na talířektakže jsem jí z toho pak musela škrábat lžičkou, jak to děláš??? Jinak chuťově v pohodě až mě to překvapilo
nevím, jakou přesně máš na mysli, já sem dávala odkazy na různé stránky s recepty ![]()
ale všeobecně, používám vždycky pečící papír ![]()
třeba chlebík z mikrovlnky dělám ze dvou dávek, do misky dám papír, pak těsto, 4 minuty na plný výkon, vyklopím, pak rozdělím na dva dny a je to ![]()
Holky moc prosim chtela bych to taky zkusit mohly by jste, mi polopate napsat jak jsou ty áze mocc dekuji ![]()
Holky prosím na jakých stránkách objednáváe chci tu dukatelu
a nide ji nemuzu najit… ![]()
@Popapip píše:
Holky moc prosim chtela bych to taky zkusit mohly by jste, mi polopate napsat jak jsou ty áze mocc dekuji
Zkus se mrknout na slovenské stránky www.dukanovadieta.com, tady mi připadá docela dobře vysvětlená. Jinak, můžeš si taky stáhnout s www.ulozto.cz Dukanova dieta a Dukanova dieta ve 350 receptech. Tady se objevily nějaké rady, které nejsou úplně v souladu s jeho pravidly.
@Gigina15 píše:
Zkus se mrknout na slovenské stránky www.dukanovadieta.com, tady mi připadá docela dobře vysvětlená. Jinak, můžeš si taky stáhnout s www.ulozto.cz Dukanova dieta a Dukanova dieta ve 350 receptech. Tady se objevily nějaké rady, které nejsou úplně v souladu s jeho pravidly.
super stranky, occ dekuji:-)
Tak já měla dneska luxus snídani…udělala jsem si míchaná vajíčka (2 jen bílky, jedno celé, šunku) na sucho na pánvičce a k tomu tu dukanovu placičku (2lžíce otrub, 2lžíce jogurtu, lžičku ordopeče, sůl, kmín), zjistila jsem, že to jde do silikonový formy na mufiny 3min v mikro a dobře se to z toho vyndavá..moc jsem si pochutnala fakt super ![]()
Váha po prvním dnu -0,8kg ![]()
@Broukb píše:
Tak já měla dneska luxus snídani…udělala jsem si míchaná vajíčka (2 jen bílky, jedno celé, šunku) na sucho na pánvičce a k tomu tu dukanovu placičku (2lžíce otrub, 2lžíce jogurtu, lžičku ordopeče, sůl, kmín), zjistila jsem, že to jde do silikonový formy na mufiny 3min v mikro a dobře se to z toho vyndavá..moc jsem si pochutnala fakt superVáha po prvním dnu -0,8kg
Fakt? Tak to teda gratuluji. Já si ještě počkám na velikonoce
a pak naskočím taky. Jinak, jak dlouho ty placky pečete bez mikra? Nemám…
Hlásím se po delší době… dnes jsou to dva měsíce, co držím tuhle dietu (no občas teda zhřeším) ale mám 6 kg dole… žádnej velkej zázrak, jsou tu větší přebornice, ale já jsem spokojená, semtam si už i někdo všimne, že jsem cosi zhubla. Teď se chystám na 5 čistě bílkovinových dní… tak doufám, že to poskočí dolů… hubnutí zdar! ![]()
Tak to blahopřeji
a dík za motivaci
jsem ráda za to, že mám kam kouknout jak se to ostatním daří
pěkně povzbuzení do dalších dnů pro mne děkuji