Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Blanulinka
18.3.13 06:29

dukankám

Tak to blahopřeji :D a dík za motivaci :dance: :dance: jsem ráda za to, že mám kam kouknout jak se to ostatním daří :potlesk: pěkně povzbuzení do dalších dnů pro mne děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4109
18.3.13 07:17

Ahoj holky, tak dneska jsem oficiálně naskočila taky do dukanky :mrgreen: děkuju za tuhle diskuzi daleko líp jsem pochopila princip. Jinak moje výchozí váha hnus :poblion: 74,3kg 64cm..tak doufám, že budu brzy hlásit na začátku 6 :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
18.3.13 08:04

h.sona chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si podle tebe tu placku do mikro, al e kompletně celá se mi přilepila na talířek :think: takže jsem jí z toho pak musela škrábat lžičkou, jak to děláš??? Jinak chuťově v pohodě až mě to překvapilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
18.3.13 08:05

Jo a ještě jedna věc, můžu pít vodu s citronem, když se nemůže ovoce?? A případně studenej ovocnej čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.3.13 08:15

@h.sona Trochu mě zaráží ty arašídy. V tý jeho knize je jakékoliv sušené ovoce, včetně ořechů zakázano snad až do třetí fáze. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
18.3.13 11:54
@Broukb píše:
Jo a ještě jedna věc, můžu pít vodu s citronem, když se nemůže ovoce?? A případně studenej ovocnej čaj?

můžeš! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.3.13 19:23
@Gigina15 píše:
@h.sona Trochu mě zaráží ty arašídy. V tý jeho knize je jakékoliv sušené ovoce, včetně ořechů zakázano snad až do třetí fáze. Nebo se pletu?

V originál Dukatele jsou taky arašídy, alespoň tak to psaly holky, co už tu dietu mají zmáknutou :) a prý ta naše domácí má lepší složení, proto jí můžeme víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.3.13 19:32
@Broukb píše:
h.sona chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si podle tebe tu placku do mikro, al e kompletně celá se mi přilepila na talířek :think: takže jsem jí z toho pak musela škrábat lžičkou, jak to děláš??? Jinak chuťově v pohodě až mě to překvapilo :palec:

nevím, jakou přesně máš na mysli, já sem dávala odkazy na různé stránky s recepty :nevim:
ale všeobecně, používám vždycky pečící papír :)
třeba chlebík z mikrovlnky dělám ze dvou dávek, do misky dám papír, pak těsto, 4 minuty na plný výkon, vyklopím, pak rozdělím na dva dny a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.3.13 20:00

Holky moc prosim chtela bych to taky zkusit mohly by jste, mi polopate napsat jak jsou ty áze mocc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
18.3.13 20:44

Holky prosím na jakých stránkách objednáváe chci tu dukatelu :) a nide ji nemuzu najit… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.3.13 20:53
@Popapip píše:
Holky moc prosim chtela bych to taky zkusit mohly by jste, mi polopate napsat jak jsou ty áze mocc dekuji :kytka:

Zkus se mrknout na slovenské stránky www.dukanovadieta.com, tady mi připadá docela dobře vysvětlená. Jinak, můžeš si taky stáhnout s www.ulozto.cz Dukanova dieta a Dukanova dieta ve 350 receptech. Tady se objevily nějaké rady, které nejsou úplně v souladu s jeho pravidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.3.13 22:42
@Gigina15 píše:
Zkus se mrknout na slovenské stránky www.dukanovadieta.com, tady mi připadá docela dobře vysvětlená. Jinak, můžeš si taky stáhnout s www.ulozto.cz Dukanova dieta a Dukanova dieta ve 350 receptech. Tady se objevily nějaké rady, které nejsou úplně v souladu s jeho pravidly.

super stranky, occ dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
19.3.13 09:25

Tak já měla dneska luxus snídani…udělala jsem si míchaná vajíčka (2 jen bílky, jedno celé, šunku) na sucho na pánvičce a k tomu tu dukanovu placičku (2lžíce otrub, 2lžíce jogurtu, lžičku ordopeče, sůl, kmín), zjistila jsem, že to jde do silikonový formy na mufiny 3min v mikro a dobře se to z toho vyndavá..moc jsem si pochutnala fakt super :palec:

Váha po prvním dnu -0,8kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.3.13 09:33
@Broukb píše:
Tak já měla dneska luxus snídani…udělala jsem si míchaná vajíčka (2 jen bílky, jedno celé, šunku) na sucho na pánvičce a k tomu tu dukanovu placičku (2lžíce otrub, 2lžíce jogurtu, lžičku ordopeče, sůl, kmín), zjistila jsem, že to jde do silikonový formy na mufiny 3min v mikro a dobře se to z toho vyndavá..moc jsem si pochutnala fakt super :palec:Váha po prvním dnu -0,8kg :dance:

Fakt? Tak to teda gratuluji. Já si ještě počkám na velikonoce :D a pak naskočím taky. Jinak, jak dlouho ty placky pečete bez mikra? Nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.3.13 11:01

Hlásím se po delší době… dnes jsou to dva měsíce, co držím tuhle dietu (no občas teda zhřeším) ale mám 6 kg dole… žádnej velkej zázrak, jsou tu větší přebornice, ale já jsem spokojená, semtam si už i někdo všimne, že jsem cosi zhubla. Teď se chystám na 5 čistě bílkovinových dní… tak doufám, že to poskočí dolů… hubnutí zdar! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková