Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Můžu se zeptat jakou máš výchozí váhu, že ti to jde tak rychle? Mě vůbec ne
Btw.: Sojové maso můžeš od II. fáze ![]()
Ahojte, můžu poprosit o radu? Jsem týden v II. fázi a ten týden už mi váha stojí…nehne se o nic
mysíte, že se to zase rozjede?
Iveto právě že mám hodně, začínala jsem na 90,5kg, měřim 173, ráno bylo na váze 88,2…
co jsem četla když stojí váha - víc pít, jíst víc bílkovin, a ten předepsaný pohyb hlavně, od 2.fáze to má být 30min chůze, já to ještě nedávám, jak jsem nemocná, tak mám dost, včera jsem myslela, že už skončím, v noci jsem měla po sto letech teplotu…jinak si totiž dělám čaje s citronem a medem a to teď nemůžu, tak se mě ta viroza drží
ale váha mě ráno překecala a budu pokračovat, udělám si jen čaj se zázvorem
luc
Tak to jsi skvělá že to jde tak rychle dolů! Já mám úplně stejnou váhu, takže neboj
Akorát mi to jde fakt pomalu..Včera jsem například jedla:
Ahojky holky dukanky, můžu se k vám přidat do diskuze? Držím dukanku už 2 měsíce, zatím 5kg dole, ještě bych chtěla 5.O Velikonocích jsem hřešila, tak teď jedu 1.fázi.
Ivet, mně to jde také pomalu, ale jde 5 kilo za 2 měsíce není nic oproti jiným dukankám. No ještě 2 měsíce do léta a to musíme zabrat
, ty jsi teprve druhý týden, neboj to se rozjede hlavně jde váha dolů v bílkovinných dnech.
Ivet čekám, že v 2.fázi to tak rychle nepůjde, jak střídáš dny? já bych chtěla 5/5
dneska jsem měla jogurt s otrubami, 8ks surimi, 200g krůtí šunky, 150g krůtích nudliček a hrnek kefíru
používáte shirataki nudle? zítra se chci zeptat u nás ve zdravé výživě
luc
Anonymní ahojky, dny se mohou střídat jak chceš 1 a 1, 2 a 2, nebo i 5 a 5, já je střídám jak mi to vyhovuje, většinou, když někam jdu nebo jedu, kde musím jíst po restauracích tak mám zeleninové a doma pak dám to samé bílkovinné.
Střídám 1ku1 jinak to nedávám…ty nudle chci taky prubnout, chtělo by to změnu ![]()
Jako je pravda, že necvičím, jsem nějaka hotová..možná to je tím ![]()
Ivet, také necvičím, moc se se sportem nekmarádím
, ale pokud jsi hotová, tak máš asi výdej za celý den až až, neboj, to půjde, jen to chce vydržet. Ty nudle neznám, ty se kupují kde? Ve zdravé výživě?
JJ teď jsou snad skoro v každé, je to čistá bílkovina a chutnají trochu jako rýžové nudle
jsou super příloha..jmenují se štíhlé nudle ![]()
Kočky, ja som sa rozhodla tiez nieco so sebou spravit, skusala som barco, ale nic mi nevyhovovalo. v juni mam promocie a chcela by som mat o 10 -12 kil menej
takze je nacase zacat. tak som sa rozhodla cvicit, kazdy druhy den 45 min rano nalacno na eclipticale + 15 min joga a kupila som si dukana ale tych 350 receptov lebo ani v panta rhei v BA neviem zohnat jeho prvu knihu, a dost by mi to pomohlo hlavne v motivacii a v celom tom programe, lebo v tej jeho receptovej knihe pise len taky strucny uvod. tu na diskusii citam ze sa nejak striedaju tie dni v druhej faze a ani som nevedela ze prva faza sa drzi podla toho kolkko chces schudnut
nemate ju niektora v PDF? fakt by som vam ruky nohy vybozkavala ![]()
Ahoj holky, mám dotaz, myslíte, že v 1.fázi můžu sojové nudličky od bonavity? nevim, má to na 100g 8,9g sacharidů, ale tuk je 2,3%? jinak dnes 3.den a docela v pohodě, nemám chutě, ale možná to je i tim, že jsem dost nastydlá, mám rýmu jak blázen a kašel, takže na nějaké přejídání nemám ani pomyšlení…ráno bylo -2kg
Luc