Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.13 17:59

Ahoj holky, mám dotaz, myslíte, že v 1.fázi můžu sojové nudličky od bonavity? nevim, má to na 100g 8,9g sacharidů, ale tuk je 2,3%? jinak dnes 3.den a docela v pohodě, nemám chutě, ale možná to je i tim, že jsem dost nastydlá, mám rýmu jak blázen a kašel, takže na nějaké přejídání nemám ani pomyšlení…ráno bylo -2kg :)

Luc

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
3.4.13 18:46

Můžu se zeptat jakou máš výchozí váhu, že ti to jde tak rychle? Mě vůbec ne :( Btw.: Sojové maso můžeš od II. fáze :)

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
4.4.13 07:09

Ahojte, můžu poprosit o radu? Jsem týden v II. fázi a ten týden už mi váha stojí…nehne se o nic :( mysíte, že se to zase rozjede?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 07:23

Iveto právě že mám hodně, začínala jsem na 90,5kg, měřim 173, ráno bylo na váze 88,2…

co jsem četla když stojí váha - víc pít, jíst víc bílkovin, a ten předepsaný pohyb hlavně, od 2.fáze to má být 30min chůze, já to ještě nedávám, jak jsem nemocná, tak mám dost, včera jsem myslela, že už skončím, v noci jsem měla po sto letech teplotu…jinak si totiž dělám čaje s citronem a medem a to teď nemůžu, tak se mě ta viroza drží :-( ale váha mě ráno překecala a budu pokračovat, udělám si jen čaj se zázvorem

luc

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
4.4.13 07:39

Tak to jsi skvělá že to jde tak rychle dolů! Já mám úplně stejnou váhu, takže neboj :) Akorát mi to jde fakt pomalu..Včera jsem například jedla:

• pribináček(dukan), placky
  • losos s grilovanou zeleninou
  • 2 dukan placky
  • brokolice, grilovaná zelenina a 4 plátky 10% Madeta sýru
  • Citovat
  • Upravit
8307
4.4.13 18:07

Ahojky holky dukanky, můžu se k vám přidat do diskuze? Držím dukanku už 2 měsíce, zatím 5kg dole, ještě bych chtěla 5.O Velikonocích jsem hřešila, tak teď jedu 1.fázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta333
4.4.13 18:17

Nojasan :) kurnik jak to tak sleduju všem to jd líp než mě :D

• Citovat
  • Upravit
8307
4.4.13 18:23

Ivet, mně to jde také pomalu, ale jde 5 kilo za 2 měsíce není nic oproti jiným dukankám. No ještě 2 měsíce do léta a to musíme zabrat :), ty jsi teprve druhý týden, neboj to se rozjede hlavně jde váha dolů v bílkovinných dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 19:32

Ivet čekám, že v 2.fázi to tak rychle nepůjde, jak střídáš dny? já bych chtěla 5/5

dneska jsem měla jogurt s otrubami, 8ks surimi, 200g krůtí šunky, 150g krůtích nudliček a hrnek kefíru

používáte shirataki nudle? zítra se chci zeptat u nás ve zdravé výživě

luc

• Citovat
  • Upravit
8307
4.4.13 19:55

Anonymní ahojky, dny se mohou střídat jak chceš 1 a 1, 2 a 2, nebo i 5 a 5, já je střídám jak mi to vyhovuje, většinou, když někam jdu nebo jedu, kde musím jíst po restauracích tak mám zeleninové a doma pak dám to samé bílkovinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta333
4.4.13 21:04

Střídám 1ku1 jinak to nedávám…ty nudle chci taky prubnout, chtělo by to změnu :)

Jako je pravda, že necvičím, jsem nějaka hotová..možná to je tím :)

• Citovat
  • Upravit
8307
4.4.13 21:14

Ivet, také necvičím, moc se se sportem nekmarádím :), ale pokud jsi hotová, tak máš asi výdej za celý den až až, neboj, to půjde, jen to chce vydržet. Ty nudle neznám, ty se kupují kde? Ve zdravé výživě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta333
4.4.13 22:00

JJ teď jsou snad skoro v každé, je to čistá bílkovina a chutnají trochu jako rýžové nudle :) jsou super příloha..jmenují se štíhlé nudle :)

• Citovat
  • Upravit
139
5.4.13 01:11

Kočky, ja som sa rozhodla tiez nieco so sebou spravit, skusala som barco, ale nic mi nevyhovovalo. v juni mam promocie a chcela by som mat o 10 -12 kil menej :) takze je nacase zacat. tak som sa rozhodla cvicit, kazdy druhy den 45 min rano nalacno na eclipticale + 15 min joga a kupila som si dukana ale tych 350 receptov lebo ani v panta rhei v BA neviem zohnat jeho prvu knihu, a dost by mi to pomohlo hlavne v motivacii a v celom tom programe, lebo v tej jeho receptovej knihe pise len taky strucny uvod. tu na diskusii citam ze sa nejak striedaju tie dni v druhej faze a ani som nevedela ze prva faza sa drzi podla toho kolkko chces schudnut :D nemate ju niektora v PDF? fakt by som vam ruky nohy vybozkavala :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.4.13 01:59

Teda super holky asi takt najedu ba dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie