Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
Dukanky, tak nejstarší jsem tu patrně já
,57- no co se dá dělat. Držím od 2. 1. a k dnešnímu dni 11 kg dole. Nevadí mi držet Dukana ještě dál…jsem ve 2. fázi, vydržím, jen mě zajímá, jestli se to dá pak udržet. Má někdo z vás tu zkušenost???Mějte hezký den, všem nám držím palečky.
Ahoj holky tak já se pustila 17.3 zase do Dukanky.3 dny 1.fáze 2 kila dole a dneska 5dni co ji držím 3 kila dole!!!jeste 5 kila a budu moooc spokojená! ano váha se udžet dá! Já jsem důkazem!
držela jsem min.rok na jaře za 2 měsíce jsem dala dolů 10 kilo a to vše v druhé fázy! Pak jsem se nato vyprdla a hndeka jsem začala jíst normálně kilo dvě šli nahoru dá se říct hnedka…ale nic víc! až teda přes vánoce a silvestra jsem nabrala 3 kila…ale to jsem se vyloženě přejídala a necvičila! ![]()
Ahoj dukanky, dnes držím 18.den a mám dole 7 kg. Tak doufám, že u toho nezůstane. Držím všem palečky ať se vám daří ![]()
@Zubka píše:
Ahoj dukanky, dnes držím 18.den a mám dole 7 kg. Tak doufám, že u toho nezůstane. Držím všem palečky ať se vám daří
Čauky ženy:)
jsem ve 2. fázi 5. den a ani deko dole!!!Jsem z toho trošku na větvi…holky, uklidněte mě…střídám 1:1..vše dodržuju…mám teda problémy s chozením na wc..je tu někdo na tom obdobně jako já?
Ahoj, holky, chtěla jsem se zeptat, zda se při držení Dukanovi diety zpomaluje metabolismus? Mám ho dle měření už zpomalený
Potřebovala bych shodit 10-12kg. Ale nerada bych skončila s porcemi jak pro brabčáka a každodenní dřinou, a přesto s nulovým výsledkem. Díky moc!
Řekla bych že se určitě nezpomaluje. U dukanky právě můžeš jist kolik toho chceš. žádné pidiporce
Děkuju moc za odpověď ![]()
Ještě bych měla pár otázek.
Ohledně dnů se zeleninou. Můžu ji jíst v neomezeném množství nebo si musím hlídat množství přijatých sacharidů kvůli ketoze?
Jak je to s tuky? Vím, že by vše mělo být pokud možno nízkotučné, ale určitě množství tuků je přece potřeba pro správné fungování organismu. Žádné ořechy nebo olivový olej? Mám tedy jíst každý den ryby?
Omlouvám se za množství otázek. ![]()
Přeji hodně úspěchů při hubnutí ![]()
@Yukiarashi píše:http://www.dukanova-dieta.cz/dieta/1/Dieta_Protal.html
Děkuju moc za odpověď![]()
Ještě bych měla pár otázek.
Ohledně dnů se zeleninou. Můžu ji jíst v neomezeném množství nebo si musím hlídat množství přijatých sacharidů kvůli ketoze?Jak je to s tuky? Vím, že by vše mělo být pokud možno nízkotučné, ale určitě množství tuků je přece potřeba pro správné fungování organismu. Žádné ořechy nebo olivový olej? Mám tedy jíst každý den ryby?
Omlouvám se za množství otázek.
Přeji hodně úspěchů při hubnutí
Děkuju moc za odkaz. Stránky jsem si samozřejmě pročetla, ale nenašla jsem na nich odpovědi na své otázky. Jen že ty tuky, jsou poslední dobou diskutované jako přeceňované.
Tak uvidím, snad to nějak zvládnu.
Hubnutí zdar ![]()
@Yukiarashi Přečetla jsem si přímo jeho knihu Dukanova dieta. Můžeš si jí stáhnout na www.ulozto.cz. Podle této knihy je to fakt bez tuků, žádný oliváč, žádné ořechy. Právě kvůli možné zácpě doporučuje do salátu dávat malou kávovou lžičku parafínového oleje, který přidává i do té své majonézy nebo do zálivky na salát. Určitě se to týká 1. a 2. fáze.
Děkuji ![]()
Vzhledem k tomu, že jsem tu nováček, jsem hledala o DD více infa na s velkým překvapením jsem na slovenských stránkách našla, že je od 2.fáze povolená lžička oliváče denně.
viz. odkaz:
http://www.dukanovadieta.com/…ych-potravin
A co tedy ta dukatela? Dle receptu, co jsem tady našla, se tam melou arašídy ![]()
Jsem z toho jelen ![]()
@Yukiarashi píše:
Děkuji![]()
Vzhledem k tomu, že jsem tu nováček, jsem hledala o DD více infa na s velkým překvapením jsem na slovenských stránkách našla, že je od 2.fáze povolená lžička oliváče denně.
viz. odkaz:
http://www.dukanovadieta.com/…ych-potravin
A co tedy ta dukatela? Dle receptu, co jsem tady našla, se tam melou arašídy
Jsem z toho jelen
Dukatela je nutela na vyrábění doma si netroufám tak jsem si objednala na Dukanovadieta-eshop.com
já se vtomhle nenimrám, prostě jím to co můžu a olej vůbec neřeším, pokud potřebuji osmažit cibulku tak si tam dám trošku oliváče, podle mě to ničemu nevadí, no tak budu hubnout kilo týden a něco a ne 4 dny…dolů to jde tak co
.Mám doma malého takže kolikrát olíznu lžičku od jogurtu, nebo dojíkm kousek rohlíku, hubnu pomaleji, ale hubnu! měla jsem to tak i poporvé a dala jsem dolů 10 kilo! ![]()
Ahoj holky
ráda bych také začala s dukanovou dietou ale popravdě moc tomu nerozumím
,hlavně to co mám jíst jak dlouho atd. poradil by mi někdo…
nebo kde bych stáhla ten jídelníček děkuji moc ![]()
Ahoj, vše si najdi na netu, tam je to dobře rozepsané…tady ti pak dají konkrétní rady ![]()
Já ji držím po druhé a za dva dny skoro kilo a půl dole ![]()