Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.13 11:18

Ahoj holky, chci začít od zítřka, teď jsem byla na nákupu, nakoupila nízkotučný jogurty, kefír, kuřecí šunky 96%masa, makrely, tuňáka, nějaký maso mám v mrazáku, jen jsem se chtěla zeptat jestli se v 1.fázi můžou žampiony a cottage??? díky, žampiony měli v akci a cottage mám moc ráda :mrgreen:

omluva za anonym, ale je to pro mně dost osobní :oops:

Luc

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
31.3.13 12:51

Žampiony ne, veeelmi níkotučný cottage jo - ať se ti daří :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 12:54

Tak nevim, ten cottage má obsah tuku v sušině 20% :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.3.13 14:10

Cottage z Normy (Korniger Frischkase), je s jogurtem místo smetany a má tuším jen 0.5 g tuku. Má lehce nakyslou chuť, miluju ho :) a tuším, že i v Lidlu maji light verzi s jogurtem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta333
31.3.13 15:45

Když jsi si ho koupila, tak si ho dej…já ho zezačátku taky jedla, jelikož jsem nevěděla a hubla jsem :)

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
31.3.13 17:24

Holky, vy co ji držíte dýl, hřešily jste během diety? Já měla dneska v polévce játrové knedlíčky, to se nedalo :(

• Citovat
  • Upravit
31.3.13 17:35

Pokud se jedná o výjimečnou záležitost a není to žádné horentní množství, tak čert to vem ;) důležité je to nevzdat s tím, že „dnes už je to přece jedno, tak sním co uvidím“ a podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanulinka
31.3.13 20:03

dukankám

Taky občas zhřeším :dance: když jsem na návštěvě :potlesk: nemímím se všem se vším zpovídat :nevim: každý to nepochopí tak si něco zobnu :oops: doma pak pokračuji v dietě :hug: hlad nemám jím tak co tří hodiny :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
1.4.13 08:27

Super, díky za pomoc :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.13 19:05

Ahoj holky, drží někdo právě teď dietku? jedu první den 1.fáze, měla jsem 2 vajíčka na tvrdo, 150g kuřecí šunky, cottage, makrelu a kefír, jsem nacpaná pořádně, nechce se mi věřit, že po tomhle můžu zhubnout :mrgreen:

Luc

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
1.4.13 19:26

Tak to jsi jedla moc hezky, zítra se ti už váha určo pohne :) hlavně musíš moc pít :)

• Citovat
  • Upravit
2.4.13 09:36

Hledám spolubojovnici na podporu

Ahojky všem…
Tak jsem dneska začala. Nevím, jak dlouho to vydržím…ale tajně doufám. Nejhorší je pokušení v práci. Občas se nám podstrojuje jídlo…Hrůza. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.13 11:11

@Artistry77 tak já dneska jedu druhý den a zatim v pohodě, já jsem teda na mateřský, takže žádné pokušení v práci z jídla a na návštěvy se teď aspoň týden nedostaneme, protože jsou děti nemocní :?

Iveto piju dost vody, to jediný my nikdy nedělalo problém :) a ráno bylo -1,5kg :dance:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
2.4.13 14:07

Ahoj holky, tak jsem se dala taky na dietu a jsem už ve 2.fázi. Zatím úbytek za 14 dní -6kg. Držím vám všem palce, ať to zvládneme. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Iveta333
2.4.13 19:20

Holky to je super, že je nás tu tolik držících se budeme podporovat - já za sebou teprve týden a 3,5 KG - jenže to je těmi Velikonocemi, mohlo být víc :oops: aktuální problém mám z otrubama - sežrala bych plný kopec dukanových placek :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková