Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Luci,
víš, že možná něco na tom pravdy bude, já jsem si totiž minulý týden koupila proteinový nápoj, jak radí na jiných servrech a možná jsem si organismus přeproteinovala a to je možná tím.
Za měsíc 10kg? To jsi dobrá. Držím palečky, ať to dokážeš, to sluníčko nás bude teď víc nutit, plavky se blíží
.
@Anonymní píše:
@kookinka taky jsem měla začít dřívteď to bude do léta těžký…ty by si nám mohla poradit s tim sýrem, jedla si nějaký? já myslim, že by se mohli jen syrečky?
syrečky ano, sýr jedině čerstvý (i se tak jmenuje, kupuji v Kauflandu), ale ten mi nejel. Plátkový i třeba nízkotučný až od třetí fáze a jen 40g
Ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala, začala jsem dneska první den 1.fáze, zatím to jde, ale pokušení je veliké. Chtěla jsem se zeptat, jestli dodržujete časové rozestupy (3 hodiny) mezi jídly, nebo jíte, když máte hlad?
@kookinka to je krasny uspech, prave si ma este viac motivovala! a rada pocujem ze bez cvicenia, aspon nema vycitky ked par dni vynecham
mna uz ta 1. faza nebavi, dnes som 15 minut stala pri sunkach a čitala etikety
, zajtra mam posledny den konecne
ale horsie je ze ked si dam tvaroh, alebo mlieko/kefir dostanem krce a musim utekat na zachod
vy ste s tym nemali problem?
holky, to kilo naviac mate 100% kvoli mesiacikom. aj Dukan pisal v knihe ze to je bezny jav, pred menstru. telo zadrziava aj 2 litre vody. ja bezne aj 2 kila mam plus ked mam svoje dni. nebojte sa nic! pekne to pojde dole. ja som si povedala ze sa budem vazi po tyzdnoch, lebo kazdy den mozes mat inu vahu a naco sa stresovat ak nahodou bude 1 kilo hore. som rada ze som si vas tu nasla a navzajom sa podporujeme ![]()
@ivetka79 ahoj ivus, tak ti drzim palce, ja casove odstupy dodrziavam asi tak ze vacsinou jem kazde 4 hodiny, lebo vtedy sa aj hlad dostavi
baby a prosim vas, co su to tie syrečky?
neviem co tym myslite. mozete mi napisat aj znacku rovno nech nebludim v kauflande? dakujeeem ![]()
@kookinka díky za rady, tak na ten čerstvý sýr juknu
@ivetka79 ahoj a vítám tě mezi námi! já jim jak mám hlad, ale většinou to vyjde tak po 2-3h, od 18h už nejim, pak špatně spim…
@karinecka23 já šunky beru už jen ty z lidlu, jsou 93-96% masa, je to teda drahý jak prase, včera se můj smál, že to je pěkně drahá dietka
já mám teda se záchodem pořád problém, nezabralo lněné semínko, tak dneska mi přišlo psylium, tak snad to pomůže, takhle na mně kefír ani tvaroh nezabírá
a syrečky neboli olomoucké tvarůžky, je takový smradlavý sýr, jsou to kolečka uprostřed s dírou světlě hnědé barvy a jsou výborné, zítra si je dávám s rajčátkem, tak snad je najdeš!
Lucka
Dobrý večer dukankám,
vítej Ivetko, jím také jako holky tak 1× za 3 hodky, ale bříško se ti ozve samo, po masku později po jogurtu dříve, hlavně to chce hodně pít.
Karinečko syrečky? to jsou olomoucké tvarůžky, je to nejdietnější sýr na trhu, ale hroooozně smrdí a nejlepší je s chlebem s máslem
,ale to nemůžem, tak dukaanka to nahradí
. Holčiny dobrou noc a ať na vás ráno mrkne sympatické číslo na váze
!!!
Holky poraďte, váha se mi zastavila a nechce se hnout dolů. Sice je pořád stejná, ale trochu mě to štve. Držím 2.fázi,25 den a zatím jen 6,5 kg dole a teď to stávkuje a taky jak píšete, problém se záchodem
Co s tím? ![]()
@Yoyinda píše:
Holky poraďte, váha se mi zastavila a nechce se hnout dolů. Sice je pořád stejná, ale trochu mě to štve. Držím 2.fázi,25 den a zatím jen 6,5 kg dole a teď to stávkuje a taky jak píšete, problém se záchodemCo s tím?
víc pohybu, víc bílkovin, omezit tolerované potraviny, záchod taky moc řešim, už jsem zas nebyla 4 dny
tak teď snídám jogurt s psyliem a semínkem, ale nepřijdu si nějak nafouklá, že by míň odpadu
s timhle se fakt trápim, nikdy jsem s tim neměla problémy ![]()
Děkuji všem za vřelé přijetí
. První den jsem celkem zvládla, ale měla jsem chutě, dneska je zatím klid ![]()
Ivetko, to určitě zvládneš. Chutě přestanou časem a až uvidíš výsledky, požene tě to dál. Držím pěsti. ![]()
Yoyinda : vždyť máš úžasný váhový úbytek za tak krátký čas, já jsem na dukance 2 a půl měsíce a mám dole 6kg a to do včerejška 5, dnes se mi to konečně hnulo a dala jsem další kilčo dolů a to možná asi tím, že jsem dělala chybu a v zeleniniové dny jsem třeba vůbec nejedla maso a včera jsem se dozvěděla, že prý se maso musí denně. Takže včera hivězí steak, dnes králíček
.
Ivetka : první fáze je nejhorší a to jen tím, že nejsi ještě na tuto stravu zvyklá, pak už ti to ani nepřijde a chtě přestanou, někdy mě také chytně mlsná, když vidím dalamánek v obchodě, nebo větrníček, ale doma mi to už ani nepřijde.
Luci a Yoyindo, koupila jsem si v DM Sportness za 150Kč, to je prášek s hodně bílkovinama a ten si dám 3lžíce a záchůdek je v provozu do hoďky
,doporučuju a na dukanku také výborný
.
Holčiny prima dukanění, zvládnem to!!! ![]()
Děkuji za typ. Určitě koupím, jinak se z toho záchoda zblázním
.Ještě že jsem vás tady holky našla, aspoň v tom nejedu sama. ![]()
@Erri dakujem, skusim tie syrecky kupit, tak teda mozu sa v druhej faze hej? zajtra ju začinaaam
konecne, strasne moc sa tesim na zeleninu ![]()
Yoyinda, parafinovy olej som nezohnala, neska som v BA, idem sa vecer pozret do jedneho bio shopu dost velkeho, tak snad tam najdem
ked najdem, pisem aky ![]()
no neviem teda čo to moje brucho, vcera mi bolo hoodne zle, este aj dnes mi je tazko, jak keby som sa prejedla, pritom som mala len 3 platky sunky a vajicko na veceru. dala som si rano jednu placku, na obed kusok kuracieho prsa a teda je mi tak vselijak, na inu bielkovinu si ani spomenut nemozem
vy ste nemali taketo stavy?