Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8307
10.4.13 14:00

Yoyinda : díkyyy :mavam:, tobě také hodně úspěchů a pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
10.4.13 14:02

Yoyinda : také super výsledek :potlesk:, kolik máš ještě v plánu zhubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
10.4.13 14:07

Erri, ještě 15 kg. Protože jsem věčně držela diety a pak jsem nabírala po dětech a jojo efektu.Erri,předtav si, že zhubneš za 2 měsíce 45 kg. Já to jednou dokázala, ale udržet se to nedalo a tak teď bojuju, jak můžu a chci to vydržet a hlavně ustálit.

• Citovat
  • Upravit
8307
10.4.13 14:13

Yoyinda :Fakt jo? to je až neuvěřitelné, já jsem už také tak 10let věčná dietářka, ale vloni v létě se mi to vymklo a přibrala jsem za léto necelých 15kg, tak ta teď dávám dolů. Ale nikdy jsem to nepustila víc, ale my jsme s manželem velcí labužníci a to víš, nejhorší je vůle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
10.4.13 14:15

Yoyinda: neboj, to zvládneš, budem se tady navzájem podporovat a musíme, jenže pak tu změnu životního stylu nesmíme pustit, aby to nabylo zase hnedka zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
10.4.13 14:16

Erri, jj, přesně. Chce to změnu životního stylu, ale jsem odhodlaná a vy mi tady pěkně pomáháte. Takže super. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
10.4.13 14:18

Prostě se musíme oddělit od té houpačky yoyo a bude to. Já poznala, že jste labužníci. Už jenom z toho dnešního receptu. Prosím tě, můžou se ve 2.fázi lilky?

• Citovat
  • Upravit
8307
10.4.13 14:31

Yoyinda : určitě ano, je to zelenina, jsou dobré z nich jakoby bramboráky, místo brambor nastrouhaný lilek a místo mouky otruby a solamyl, jinak vše stejné a raději upéct na pečícím papíře. mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 14:37

Holky děkuji za gratulace, ale mi to stejně přijde málo :( jsem hrozná já vim, snad se to pohne, po 6 letech a dvou dětech mám +23kg a myslim si, že to shodim za měsíce nebo co :zed:

lilky určitě, já si je včera zapekla s rajčaty a syrečky :)

lucka

• Citovat
  • Upravit
Gába27
10.4.13 14:56

@karinecka23 Ten parafínový olej koupíš v lékárně na váhu. Rozlívají to z litrové flašky. Lékárnice mě varovala, že při vyšším dávkování mohou nastoupit křeče a je docela projímavý, tak pozor prý na to. Ale ten projímavý účinek je právě žádoucí, že ano? Dukan v knize doporučuje malou kávovou lžičku po hlavním jídle

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
10.4.13 15:04

Gába, díky za infomaci.Hned zítra se u nás zeptám. Holky děkuju za recepty.Tak zítra bude lilek, aspoň změna. :)

• Citovat
  • Upravit
8307
10.4.13 19:32

Holky, pošlu vám fotečku dnešního oběda, králík na paprice s dukanovskou bábovičkou na slano, byla to ňamka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 20:00

Erri to vypadá moc dobře! si šikula, já na takovýhle vyvařování moc nejsem

ALE MÁM PROBLÉM, ZHŘEŠILA JSEM, SNĚDLA JSEM PO DĚTECH PUDING A JABLKO :oops:
MAZEC, 10.DEN A JÁ TO NEDALA, OD RÁNA JSEM MĚLA CHUTĚ…TAK RÁNO ZAČÍNÁM BÍLKOVINOVÝM DNEM, JENŽE NĚJAK TO MASO NEMŮŽU ANI VIDĚT :?

lucka

• Citovat
  • Upravit
8307
10.4.13 20:06

Luci, díky, já vyvařuji jen, že to se mnou drží i manžel, sobě bych to také flákala.

Nic si z toho nedělej, to je malinkej hříšek, zítra to doženeš, jen s tím masem je problém, to je dietka o mase, mně se zatím nepřejedlo, jen mám chuť na dalamánek, vždy když jdu okolo pekárny a cítím tu vůni, tak slintám :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 10:07

Hezké dopoledne, tak jsem dnesk ráno začala. K snídani vejce na hniličko, 4 plátky kuřecí a krůtí šunky a k tomu trochu osolený tvaroh. Zelený čaj s jasmínem a teď káva s mlékem 1.5%. Je to tak v pořádku? Jsem na to zvědavá. Manžel je na cestách, tak je taky zvědavý, co ho bude čekat až přijede příští týden domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková