Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Luci jeee tys mi dala typ na papriky, jupííí vím, co zítra uvařím.
Nemusíš střídat dny 5/5, můžeš jak ti to vyhovuje třeba 1/1,nebo 2/2, 3/3 i 4/4,já si obvykle plánuju na víkend zeleninové, tak to nějak tak kombinuju.
@Erri jj to je mi jasný, že můžu jak chci, právě jsem vybrala těch 5/5, že se nejvíc hubne, ale jde mi o to, že teda těch 5dní budu zas jíst jak v 1.fázi že? nic jinýho tam jíst nemůžu, jen otrub jsou 2 lžíce
lucka
Já to držím 1/1.Nějak mi vyhovuje to střídání, protože jsem byla delší dobu vegetarián a tak já radši zeleninu
.Jinak papriky taky vykouším. Holky jste super, přeji pěkný večer všem. ![]()
Luci, přesně tak jak píšeš. Tak proto pro mě je těch 5 dní hodně, zeleninka chybí
.
Jééé a ještě jedna rada
, pokud plánujete nějakou oslavu, nebo přijde návštěva a chcete si dát skleničku vínka, tak místo zeleninky dám klíďo i bílé vínko, jsou v něm sacharidy, vím, že to Dukan zakazuje, ale nikdy jsem nepřibrala, když jsem si ho dala a nedala si pak žádnou zeleninu, kde vlastně jsou také sacharidy a druhý den hnedka BD. Dietka je o psychice a nějaké hříšky neva, když si je vymakáme, ne holky
. Krásný večer!
Dobrý večer, chystám se začít s Dukanovou dietou a mám pár otázek. Je možné jíst nízkotučné jogurty s 0.1% tuku? Co tvaroh, který má obsah tuku 1.1%?Co kuřecí a krutí šunka..? Ne šunka jako taková, ale salám z kuřecích a krutích prsou..? Smí se? Děkuji moc, za pomoc ![]()
Jééé, koukám že jsem registrovaná…
tak tedy ještě jednou: Dobrý večer, chystám se začít s Dukanovou dietou a mám pár otázek. Je možné jíst nízkotučné jogurty s 0.1% tuku? Co tvaroh, který má obsah tuku 1.1%?Co kuřecí a krutí šunka..? Ne šunka jako taková, ale salám z kuřecích a krutích prsou..? Smí se? Děkuji moc, za pomoc ![]()
ZelenaKyticka : Dobré ránko, nízkotučné jogurty můžeš, ale jen bílé, tvaroh také, můžou se mléčné výrobky do 2% tuku, ikdyž já kupuju odtučněný tvaroh v globusu, kuřecí i krůtí šunku můžeš neomezeně a ve 2.fázi můžeš plátek denně vepřové. Přeju ti ať se ti daří, dietka je to super!
Jinak všem dukankám krásné ránko a den s úsměvem na tváři!!!
Ahoj holky
@ZelenaKyticka ty šunky by měli mít min.93% masa a max. 4% tuku, ty mléčné výrobky si psala dobře, já mám i jogurt 2,7% tuku
@Erri no vínko mi docela chybí, dřív jsem pila celkem dost
hlavně šampaňské…ale jak to držim od 1.4. tak jsme byli nemocní všichni, tak ještě ani nebylo pomyšlení na alkohol a ani příležitost, ale to víš, že si dvě tři deci pak dám a je to dobrý nápad, pak dát bílkovinový den, já musim střídat 5/5, chci dát dolů 25kg
hezký den a držte se!!!
lucka
Luci také mám ráda šampíčko a když si dáš sklenku nebo dvě bruta, tak nepřibereš, jen to musíš brát jako zeleninu
.
25 je dost, to máš ještě dlouhou trať před sebou, ale jak všude na netu čtu úspěchy holčin z této diety, tak to dáš, uvidíš, jen chce vydržet a překonat dny, kdy váha stojí, to je pak trošinku demotivující, ale ono se to zase pak hne.
Držím palečky, ať ti každý den čísílko na váze o pár deko klesne!
Ahoj Lucko,
93% masa? A jsou to běžně dostupné šunky např. v Kauflandu u pultu? A co vepřové maso? Např kýta? Ta je celkem libová. Kdybych jí pekla, zbavila by se nežádoucího tuku???Mám ráda vepřové a narozdíl od hovězího tolik nestojí…
Jinak díky za rady
Začínám od zítřka. Musím dojíst zbytky zeleniny co mám doma, byla by škoda, kdyby se to zkazilo. Chtěla bych shodit 29 kilo ![]()
Vepřové masko se prý nesmí vůbec v 1. a 2. fazi. Také nechňápu proč se nesmí libové jako kýta a panenka.
@Erri tak se šampáněm si mě potěšila, si hned zítra s mamčou dám
@ZelenaKyticka já ty šunky kupuju v lidlu, kaufland nevim, ten tady nemáme, vepřové teď nejim, tak neporadim, já jedu kuřecí, krůtí a hovězí, no je to celkem drahá dietka
lucka
Erri a myslíš, že kdybych ho i přesto zařadila, bude Dukanovka neučinná??? Nechci to pokoušet… Teď si dělám zrovna kejtičku s bramborovou kaší ![]()
Joooo a ještě mám dotaz. Koupila jsem si místo ovesných otrub, otruby pšeničné. Je to problém???
A holky, jak se daří při této dietě? Funguje??? Nějaké úspěchy?