Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8307
9.4.13 18:35

Luci jeee tys mi dala typ na papriky, jupííí vím, co zítra uvařím.

Nemusíš střídat dny 5/5, můžeš jak ti to vyhovuje třeba 1/1,nebo 2/2, 3/3 i 4/4,já si obvykle plánuju na víkend zeleninové, tak to nějak tak kombinuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 19:45

@Erri jj to je mi jasný, že můžu jak chci, právě jsem vybrala těch 5/5, že se nejvíc hubne, ale jde mi o to, že teda těch 5dní budu zas jíst jak v 1.fázi že? nic jinýho tam jíst nemůžu, jen otrub jsou 2 lžíce

lucka

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
9.4.13 19:48

Já to držím 1/1.Nějak mi vyhovuje to střídání, protože jsem byla delší dobu vegetarián a tak já radši zeleninu :).Jinak papriky taky vykouším. Holky jste super, přeji pěkný večer všem. :)

• Citovat
  • Upravit
8307
9.4.13 19:49

Luci, přesně tak jak píšeš. Tak proto pro mě je těch 5 dní hodně, zeleninka chybí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
9.4.13 19:55

Jééé a ještě jedna rada :-), pokud plánujete nějakou oslavu, nebo přijde návštěva a chcete si dát skleničku vínka, tak místo zeleninky dám klíďo i bílé vínko, jsou v něm sacharidy, vím, že to Dukan zakazuje, ale nikdy jsem nepřibrala, když jsem si ho dala a nedala si pak žádnou zeleninu, kde vlastně jsou také sacharidy a druhý den hnedka BD. Dietka je o psychice a nějaké hříšky neva, když si je vymakáme, ne holky :-). Krásný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IfkaZPifka
9.4.13 22:17

Dobrý večer, chystám se začít s Dukanovou dietou a mám pár otázek. Je možné jíst nízkotučné jogurty s 0.1% tuku? Co tvaroh, který má obsah tuku 1.1%?Co kuřecí a krutí šunka..? Ne šunka jako taková, ale salám z kuřecích a krutích prsou..? Smí se? Děkuji moc, za pomoc :D

• Citovat
  • Upravit
9.4.13 22:19

Jééé, koukám že jsem registrovaná… :oops: :D tak tedy ještě jednou: Dobrý večer, chystám se začít s Dukanovou dietou a mám pár otázek. Je možné jíst nízkotučné jogurty s 0.1% tuku? Co tvaroh, který má obsah tuku 1.1%?Co kuřecí a krutí šunka..? Ne šunka jako taková, ale salám z kuřecích a krutích prsou..? Smí se? Děkuji moc, za pomoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
10.4.13 06:48

ZelenaKyticka : Dobré ránko, nízkotučné jogurty můžeš, ale jen bílé, tvaroh také, můžou se mléčné výrobky do 2% tuku, ikdyž já kupuju odtučněný tvaroh v globusu, kuřecí i krůtí šunku můžeš neomezeně a ve 2.fázi můžeš plátek denně vepřové. Přeju ti ať se ti daří, dietka je to super!

Jinak všem dukankám krásné ránko a den s úsměvem na tváři!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 09:29

Ahoj holky

@ZelenaKyticka ty šunky by měli mít min.93% masa a max. 4% tuku, ty mléčné výrobky si psala dobře, já mám i jogurt 2,7% tuku

@Erri no vínko mi docela chybí, dřív jsem pila celkem dost :oops: hlavně šampaňské…ale jak to držim od 1.4. tak jsme byli nemocní všichni, tak ještě ani nebylo pomyšlení na alkohol a ani příležitost, ale to víš, že si dvě tři deci pak dám a je to dobrý nápad, pak dát bílkovinový den, já musim střídat 5/5, chci dát dolů 25kg

hezký den a držte se!!!

lucka

• Citovat
  • Upravit
8307
10.4.13 10:46

Luci také mám ráda šampíčko a když si dáš sklenku nebo dvě bruta, tak nepřibereš, jen to musíš brát jako zeleninu :-).
25 je dost, to máš ještě dlouhou trať před sebou, ale jak všude na netu čtu úspěchy holčin z této diety, tak to dáš, uvidíš, jen chce vydržet a překonat dny, kdy váha stojí, to je pak trošinku demotivující, ale ono se to zase pak hne.
Držím palečky, ať ti každý den čísílko na váze o pár deko klesne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 11:26

Ahoj Lucko,
93% masa? A jsou to běžně dostupné šunky např. v Kauflandu u pultu? A co vepřové maso? Např kýta? Ta je celkem libová. Kdybych jí pekla, zbavila by se nežádoucího tuku???Mám ráda vepřové a narozdíl od hovězího tolik nestojí…
Jinak díky za rady :-) Začínám od zítřka. Musím dojíst zbytky zeleniny co mám doma, byla by škoda, kdyby se to zkazilo. Chtěla bych shodit 29 kilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
10.4.13 11:34

Vepřové masko se prý nesmí vůbec v 1. a 2. fazi. Také nechňápu proč se nesmí libové jako kýta a panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 11:36

@Erri tak se šampáněm si mě potěšila, si hned zítra s mamčou dám :mrgreen: @ZelenaKyticka já ty šunky kupuju v lidlu, kaufland nevim, ten tady nemáme, vepřové teď nejim, tak neporadim, já jedu kuřecí, krůtí a hovězí, no je to celkem drahá dietka

lucka

• Citovat
  • Upravit
10.4.13 11:37

Erri a myslíš, že kdybych ho i přesto zařadila, bude Dukanovka neučinná??? Nechci to pokoušet… Teď si dělám zrovna kejtičku s bramborovou kaší :D
Joooo a ještě mám dotaz. Koupila jsem si místo ovesných otrub, otruby pšeničné. Je to problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 11:38

A holky, jak se daří při této dietě? Funguje??? Nějaké úspěchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková