Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jasne hned zajtra napisem ci som zohnala. ak ne, tak idem do Bratislavy a pokusim sa tam zohnat
presne, jedine co treba je vydrzat ![]()
Ahoj holky, tak já dneska končím sedmým dnem 1.fázi a zítra začínám druhou 5/5, už se těšim ráno na rajčata a ředkvičky a k obídku si udělám krůtí na žampionech s brokolicí ![]()
ten sýr netušim, v knížce o něm nepíše, nebo spíš píše jen nízkotučný mléčný výrobky a já sýr našla v krámě jen 30%, tak jsem to neřešila a ani mi neschází, olej taky nepoužívám, maso dusim, vařim nebo peču jen na pečicím papíře ![]()
ještě jsem dneska začla cvičit Jilian, ráno jsem zvědavá na váhu, tak se držte ![]()
lucka
Lucko, také se vážím až zítra po týdnu, tak jsem zvědavá. Držím ti palečky ať na tebe mrkne z váhy sympatické čísílko.:-) Teď se ti možná zeleninkou váha zastaví nebo půjde pomaleji, ale to se nelekej, to je jen voda, při BD ti to opak hupsne dolů.
Luci, silno ti drzim palce rano na vahe
ja koncim 1. fazu v utorok. a idem pracovat na vystavu, takze bude trosku zlozitejsie si varit, musim si to rano vsetko nakrabičkovat az do vecera a zobrat so sebou. akurat tam neni chladnicka ani mikrovlnka. tak nemam paru co si mam spravit
vy si co zvyknete varit ked niekam musite ist? budem mat 1/1 bo mne ta zelenina strasne moc chyba. uz dnes som mala strasnu chut na salat. a to robim len 3 den ![]()
Jo a este sa chcem spytat, v Lidl maju kefirove mlieko 1,1%. to sa moze? lebo som tam nasla cukry v zlození, na 100g mlieka 3,1 gramu cukru.
Taky s tím kefírem si nejsemj jistá, ale je fakt, že už jsem si taky koupila a neublížilo mi to. Takže se toho neboj, když je to s mírou a ne každý den. Mrknu ještě do knížky a holky nám určitě tady taky poradí. ![]()
No ja som ho tiez uz vypila
a baby, vy aj cvicite kazdy den? tak ako pisal ze 30 minut? bo ja som vcera aj predvcerom ale dnes mi to nejak nevyslo..
Krásné ránko holčiny,
stoupla jsem ráno po víkendu na váhu a mrkla na mě o kilo víc
.Ničím jsem dietku neporušila, jaktooooo? Nějak se mi blbě teď vychází do nového týdne
. Není to tím, že mám své dny? Ale kilčo je dost.Tak dnes budu mít za trest jen mléko, tvaroh, jogurt s otrubama, nic víc
.Jinak vám všem přeji krásný den!
@Erri Určitě to bude menstruací. Já „přibírám“ tak 1-2 kilča.
Jinak po delší době hlásím mou váhu 64,1kg (počáteční 87,8kg). Jsem třetí týden ve třetí fázi. Mohu poskytnout i nějaké rady začínajícím pokud bude zájem
hubnutí zdar.
Kookinka : díky moc za podporu. Jéééé, už chci mít jako ty, chybí mi ještě 4 kilča, ale ráda bych až na 60,takže mi chybí ještě 7kg. pěkný den
Dobré ráno holky, tak po 7-mi dnech 1.fáze -3kg, ale to bylo i po 4.dnu pak se to tedy nehlo, no ale ráno jsem dostala MS o 5 dní dřív!!!myslíte, že to může být dietou? já to měla vždy pravidelně ![]()
Karinečko ten kefír jsem si včera v lidlu koupila, koukla jsem jen na tuk a už né na cukry, tak ti nevím…jinak bych si být tebou udělala zeleninový salát s kousky kuřecího masa, něco jako césar salát. No a cvičení, já nikdy necvičila, včera jsem začla tu Jilian a chtěla bych každý den, uvidíme
Kooki moc gratuluju!!! jak dlouho si byla ve 2.fázi?
Luci, velká gratulace za týden 3kg je přeci super!!!Já jsem na tom úplně stejně s tou MS, také mi přišla dříve, nevím jestli tou dietou, doposavaď to bylo v poho a držím už jí 2 měsíce, asi je nějaká divná konstalace
a hlavně jsem tou MS přibrala kilčo
.
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky, tak po 7-mi dnech 1.fáze -3kg, ale to bylo i po 4.dnu pak se to tedy nehlo, no ale ráno jsem dostala MS o 5 dní dřív!!!myslíte, že to může být dietou? já to měla vždy pravidelně![]()
Karinečko ten kefír jsem si včera v lidlu koupila, koukla jsem jen na tuk a už né na cukry, tak ti nevím…jinak bych si být tebou udělala zeleninový salát s kousky kuřecího masa, něco jako césar salát. No a cvičení, já nikdy necvičila, včera jsem začla tu Jilian a chtěla bych každý den, uvidíme
Kooki moc gratuluju!!! jak dlouho si byla ve 2.fázi?
Ve druhé fázi jsem byla od 28.ledna do 21.března = šlo to rychle, ale byla jsem na sebe tvrdá - žádné prohřešky. Necvičila jsem - nebaví mě to.
@kookinka taky jsem měla začít dřív
teď to bude do léta těžký…ty by si nám mohla poradit s tim sýrem, jedla si nějaký? já myslim, že by se mohli jen syrečky?
Erri já totiž jednou zkoušela držet ketodietu - proteinové nápoje, a to jsem dostala taky MS o dost dní dřív a psala jsem jim na tu linku a psali, že to možný je, no pokud se to bude opakovat, tak budu muset přestat, plánujeme ještě jedno mimčo po létě, tak bych si nerada rozházela cyklus
já vim, že 3kg jsou dobrý, ale taky vim, že v další fázi už to tak rychle nejde, mám cíl za duben dán dolů 10kg, si fandim co?
lucka
Tak to mi pak napiš, jak jsi pořídila, ať vím. Neboj, ty kila půjdou dolů. Musí!!!
Já jsem už ve druhé fázi a je fakt, že se to trochu zpomalilo, ale musím vydržet. Držím pěsti a písni.