Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yoyinda
7.4.13 17:13

Tak to mi pak napiš, jak jsi pořídila, ať vím. Neboj, ty kila půjdou dolů. Musí!!! :cert: Já jsem už ve druhé fázi a je fakt, že se to trochu zpomalilo, ale musím vydržet. Držím pěsti a písni. :)

• Citovat
  • Upravit
139
7.4.13 17:56

Jasne hned zajtra napisem ci som zohnala. ak ne, tak idem do Bratislavy a pokusim sa tam zohnat :) presne, jedine co treba je vydrzat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 18:16

Ahoj holky, tak já dneska končím sedmým dnem 1.fázi a zítra začínám druhou 5/5, už se těšim ráno na rajčata a ředkvičky a k obídku si udělám krůtí na žampionech s brokolicí :)

ten sýr netušim, v knížce o něm nepíše, nebo spíš píše jen nízkotučný mléčný výrobky a já sýr našla v krámě jen 30%, tak jsem to neřešila a ani mi neschází, olej taky nepoužívám, maso dusim, vařim nebo peču jen na pečicím papíře ;)

ještě jsem dneska začla cvičit Jilian, ráno jsem zvědavá na váhu, tak se držte :mavam:

lucka

• Citovat
  • Upravit
8307
7.4.13 18:36

Lucko, také se vážím až zítra po týdnu, tak jsem zvědavá. Držím ti palečky ať na tebe mrkne z váhy sympatické čísílko.:-) Teď se ti možná zeleninkou váha zastaví nebo půjde pomaleji, ale to se nelekej, to je jen voda, při BD ti to opak hupsne dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.13 18:55

Luci, silno ti drzim palce rano na vahe :)) ja koncim 1. fazu v utorok. a idem pracovat na vystavu, takze bude trosku zlozitejsie si varit, musim si to rano vsetko nakrabičkovat az do vecera a zobrat so sebou. akurat tam neni chladnicka ani mikrovlnka. tak nemam paru co si mam spravit :D vy si co zvyknete varit ked niekam musite ist? budem mat 1/1 bo mne ta zelenina strasne moc chyba. uz dnes som mala strasnu chut na salat. a to robim len 3 den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.13 19:00

Jo a este sa chcem spytat, v Lidl maju kefirove mlieko 1,1%. to sa moze? lebo som tam nasla cukry v zlození, na 100g mlieka 3,1 gramu cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
7.4.13 19:11

Taky s tím kefírem si nejsemj jistá, ale je fakt, že už jsem si taky koupila a neublížilo mi to. Takže se toho neboj, když je to s mírou a ne každý den. Mrknu ještě do knížky a holky nám určitě tady taky poradí. :)

• Citovat
  • Upravit
139
7.4.13 21:09

No ja som ho tiez uz vypila :nevim: a baby, vy aj cvicite kazdy den? tak ako pisal ze 30 minut? bo ja som vcera aj predvcerom ale dnes mi to nejak nevyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
8.4.13 06:32

Krásné ránko holčiny,
stoupla jsem ráno po víkendu na váhu a mrkla na mě o kilo víc :-(.Ničím jsem dietku neporušila, jaktooooo? Nějak se mi blbě teď vychází do nového týdne :-(. Není to tím, že mám své dny? Ale kilčo je dost.Tak dnes budu mít za trest jen mléko, tvaroh, jogurt s otrubama, nic víc :-).Jinak vám všem přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.4.13 06:57

@Erri Určitě to bude menstruací. Já „přibírám“ tak 1-2 kilča.
Jinak po delší době hlásím mou váhu 64,1kg (počáteční 87,8kg). Jsem třetí týden ve třetí fázi. Mohu poskytnout i nějaké rady začínajícím pokud bude zájem ;) hubnutí zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
8.4.13 07:04

Kookinka : díky moc za podporu. Jéééé, už chci mít jako ty, chybí mi ještě 4 kilča, ale ráda bych až na 60,takže mi chybí ještě 7kg. pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.13 08:18

Dobré ráno holky, tak po 7-mi dnech 1.fáze -3kg, ale to bylo i po 4.dnu pak se to tedy nehlo, no ale ráno jsem dostala MS o 5 dní dřív!!!myslíte, že to může být dietou? já to měla vždy pravidelně :nevim:

Karinečko ten kefír jsem si včera v lidlu koupila, koukla jsem jen na tuk a už né na cukry, tak ti nevím…jinak bych si být tebou udělala zeleninový salát s kousky kuřecího masa, něco jako césar salát. No a cvičení, já nikdy necvičila, včera jsem začla tu Jilian a chtěla bych každý den, uvidíme

Kooki moc gratuluju!!! jak dlouho si byla ve 2.fázi?

• Citovat
  • Upravit
8307
8.4.13 11:00

Luci, velká gratulace za týden 3kg je přeci super!!!Já jsem na tom úplně stejně s tou MS, také mi přišla dříve, nevím jestli tou dietou, doposavaď to bylo v poho a držím už jí 2 měsíce, asi je nějaká divná konstalace :-) a hlavně jsem tou MS přibrala kilčo :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.4.13 11:04
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky, tak po 7-mi dnech 1.fáze -3kg, ale to bylo i po 4.dnu pak se to tedy nehlo, no ale ráno jsem dostala MS o 5 dní dřív!!!myslíte, že to může být dietou? já to měla vždy pravidelně :nevim:

Karinečko ten kefír jsem si včera v lidlu koupila, koukla jsem jen na tuk a už né na cukry, tak ti nevím…jinak bych si být tebou udělala zeleninový salát s kousky kuřecího masa, něco jako césar salát. No a cvičení, já nikdy necvičila, včera jsem začla tu Jilian a chtěla bych každý den, uvidíme

Kooki moc gratuluju!!! jak dlouho si byla ve 2.fázi?

Ve druhé fázi jsem byla od 28.ledna do 21.března = šlo to rychle, ale byla jsem na sebe tvrdá - žádné prohřešky. Necvičila jsem - nebaví mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.13 11:14

@kookinka taky jsem měla začít dřív :? teď to bude do léta těžký…ty by si nám mohla poradit s tim sýrem, jedla si nějaký? já myslim, že by se mohli jen syrečky?

Erri já totiž jednou zkoušela držet ketodietu - proteinové nápoje, a to jsem dostala taky MS o dost dní dřív a psala jsem jim na tu linku a psali, že to možný je, no pokud se to bude opakovat, tak budu muset přestat, plánujeme ještě jedno mimčo po létě, tak bych si nerada rozházela cyklus :think: já vim, že 3kg jsou dobrý, ale taky vim, že v další fázi už to tak rychle nejde, mám cíl za duben dán dolů 10kg, si fandim co?

lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková