Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iveta333
5.4.13 06:42

Ahojky v pdf nemám, ale mrkni na www.dukanovadieta.com tam je všecko co potřebuješ :)

• Citovat
  • Upravit
8307
5.4.13 07:16

Dobré ráno, dukanky, tak to v pondělí ráno frčím hned pro nudle, díky Ivet.
Já jsem objevila v globusu „Tvarohový finess krém“je to směs zákysu a tvarohu s vysokým obsaham bílkovin a nízkým tuku. Zkuste ho, je to moc dobré, Když do něj nakapu pár kapek tekutého sladidla, tak je to úplný smetánek, neno se může i na slano do pomazánek, dipů nebo do polévek. Supeeer! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 07:30

Ahoj holky, tak ráno -3kg od pondělí, 1.fázi chci dát ještě do neděle, pak střídat 5/5, horší je, že jsem nebyla od pondělka na velký :? takže jedu koupit shirataki nudle a psylium

slovenský obchod www.moje-shirataki.sk

luc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.13 07:33

Jo a ještě si chci koupit jako sladidlo stévii, ta se může že?

• Citovat
  • Upravit
117
5.4.13 07:35

@karinecka23 Stáhneš to v PDF na www.ulozto.cz pod názvem Dukanova dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
5.4.13 08:37

Stevie se může a také je prý dobrý Cukropur, který také neobsahuje aspartam, prý se dá koupiv v biopotravinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.4.13 09:34

@Gigina15 na uloz to som nasla len tych 350 receptu co mam knizku :) ale nevadi Ivetka mi poradila super stranku, ta mi bude stacit kym zozeniem knizku, bo predsa knizku by som mala vzdy po ruke :) tak dnes zacinam 1. den 1. fazu, drzte mi palce mam v plane ranajkovat biely jogurt, na obed kuracie prsia s kari podla receptu v 350tke, a na veceru len grilovane tofu :) a medzitym pisat diplomku :D kocky, verim ze sa nam to podari a tentoraz dosiahneme vysnivane cm a kg :) len zaklad je vydrzat, vydrzat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.4.13 09:51

A este k tej zapche, ja som s nou mala problem pri podobnej diete, pomohli mi lanove semiacka, ne drtene ale cele, za malu lyzicku a zapila som dostatocnym mnozstvom vody. rano a vecer pred spanim a problem bol prec…a este susene slivky rano do jogurtu 5 ks. ale teda neni to povolena potravina, takze kto ste na seba prisny, asi to nepouriste, no ja pri tom ostanem, nechcem riskovat zase take neprijemne problemy..psylium nepmohlo, ani rozpustna vlankina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 11:27

@karinecka23 tak lněné semínka doma mám, myslíš tedy, že se při dietě můžou? já si večer dala projímadlo :oops: fakt už to jinak nešlo, a objednala si to psylium

tak držim palce, já jsem dneska 5den 1.fáze, ráno jsem si udělala dukanský chlebík do mikrovlnky s tuňákem a před chvílí jsem měla 150g krůtí šunky, pak mám vyndaný kuřecí a ještě si dám hodně kefíru

luc

• Citovat
  • Upravit
139
5.4.13 13:26

Luc, citala som o tych semienkach vela lebo som fakt mala nenormalne problemy s vylucovanim. http://www.potravinari.sk/page1032sk.html tu si precitaj. a to ze obsahuju olej, toho sa netreba zlaknut, lebo to je strasne male mnozstvo a okrem toho su to tie zdrave oleje co telo potrebuje. urcite to neovplyvni dietu. a ja ich teda jem nepomlete lebo to ide lahsie dole krkom. zvykla som si dat aj do jogurtu ale jednoduchsie sa mi zda normalne za lyzicku dat do pusy a rychlo to zapit :D ja mam dnes prvy den a teda cvicila som rano 50 minut, dala si par lyziciek jogurtu a mala som dost..vobec nie som hladna, ale kdesi som citala ze cvicenim mizne chut do jedla :) takze nieco na tom bude. drzim vam vsetkym a aj sebe vsetky palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.4.13 17:14

http://www.chudnutie-ako.sk/…ve-semienka/ tu je clanok o lanovych semiackach z pohladu pana co schudol tusim 35 kil a ma vlastnu stranku o diete. este sa chcem spytat baby, a to akoze ziadne ziadne ovocie nemozem jest? ani kysele zelene jablka? neviem to nikde najst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 18:27

Karin díky, semínko začnu pravidelně jíst, mně docela chutná, nebo spíš nevadí mi, jedla jsem ho před porodama…

ovoce opravdu žádné!!! v 1. a 2. fázi určitě ne, pak od 3. fáze se začíná postupně

mně zatim nechybí nic, ale opravdu to přičítám tomu, že jsem nastydlá, věčně plnej nos, takže nemám ani chutě ani moc hlad a to jsem dřív snědla všechno možný :oops:

• Citovat
  • Upravit
139
5.4.13 22:00

Dufam ze ti semienko pomoze :) och tak to ma mrzi to ovocie…som aspon jedno jablcko planovala doobeda zlupnut :D ale ked nie tak nie…sak co by sme nespravili pre krasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.4.13 09:05

Zdravím všechny Dukanky :) asi se k vám přidám. Včera jsem vlezla na váhu - ouha, 84 kg (měřím 170). Tak jsem ještě večer uvařila kuřecí maso, přidala bylinky a rozmíchala vejce se sýrem jako takovou zavářku. Jídelníček na tento víkend - polévka, kuřecí čína bez oleje, libové uzené, šunka, sýry, tvaroh, jogurt, kuřecí křidýlka :lol:
Akorát tedy jsem nesehnala otruby a nechce se mi po nich dnes lítat, tak jsem koupila ovesné vločky, že bych je rozmixovala…ale nevím, jak velký je to prohřešek, kaloricky jsou na tom stejně, ještě pohledám nějakou diskuzi. V nejhorším mám doma nějakou vlákninu v tabletách… :nevim: Všem držím palce při úspěšném hubnutí do plavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 11:57

@reikina ahojky, a ty teda začínáš 1.fázi? jakou polévku máš dneska? jaký sýr? v 1.fázi je totiž povoleno jen libové maso, dělané vše bez tuku, ryby - v konzervách ve vlastní šťávě, nízkotučné mléčné výrobky - sýr jsem ještě takový neobjevila, snad jen olomoucké tvarůžky - tofu, seitan, vajíčka, libové šunky drůbeží a krůtí, ovesné vločky vůbec, to si radši nedávej nic, než seženeš ty otruby

tak hodně štěstí s dietkou

luc :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková