Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@reikina tie ovsene vlocky by zaujimali aj mna, mozes potom napisat co si zistila? no do leta budeme tip top ![]()
Anon - no právě ten vývar z kuřecího masa (stehno), maso jsem do něj obrala a přidala vejce se sýrem (eidam - aha, ten tedy nízkotučný není)
a bylinky. Mám 1. fázi, 1. den.
Karinecka - podívám se na ty vločky, cukru v nich je stejně jako v otrubách a střeva budou myslím odírat stejně.
Jinak Dukanovu knihu receptů jsem si vyhledala na netu, dejte do vyhledávače - kvetadukan - už přesně nevím adresu, příští týden se zeptám kolegy, co tuto dietu držel, co s tím sýrem a otrubami ![]()
@reikina tu knihu 350 receptov sa da stiahnut na uloz.to zadara
ja ju mam uz kupenu ![]()
Já mám vedle sebe knihu od Dukana, sýr opravdu nee, a o ovesných vločkách píše, že jsou bohaté na rychlý cukr, ovesné otruby jsou bohaté na proteiny a zejména na rozpustnou vlákninu
luc
Anon - aha, takže vlastně těmi vločkami by si člověk sladil.
Mám pocit, že tu první fázi budu držet několik týdnů, než se mi podaří vydržet ty tři dny vcelku jak se má ![]()
No tak ja som to pos.ala a dala som si rano lyzicku ovsenych vlociek…ale tak nevadi, idem dalej zajtra 3. den prvej fazy, na vahu som sa este nepostavila a ni nechcem lebo sa bojim ![]()
Zeny, este ma tak napadlo, aku znacku ovsenych otrub pouzivate? zajtra idem do bio obchodu, tak si musim dokupit zasoby. ja mam znacku z ČR OATBRAN, a su take asi dost jemne. no neviem ci na SR zozeniem nejake ine
Ahojky holky, jsem doma po víkendu, sice jsem dukanku neporušila jídlem, ale pila jsem stříček, tak budu ráda, jestli mi váha bude stát.
Karinecko kupuji otruby i v globusu od firmy Alnatura to jsou ovesné, ale mají tam i pšeničné.
Holky a sýr můžete, ale jen max.20 procent tuku v sušině a ovesné vločky se mohou až ve 3.fázi, teď jsem to studovala
. Přeju hezkou neděli všem dukankám a prima hubnutí.
@Erri dakujem ti, a kde si to vycitala o tom syre? lebo ja mam doma 13% syr z rakuska ale neodvazim sa ho v prvej faze zjest ![]()
Ahoj holky, já si kupuji níkotučný sýr, má 10% tuku Madeland light.Snad to neva, jsem v druhé fázi a zatím nemám nějak vážný problém, že by se váha zastavila. Ovesné otruby koupíte ve zdravé výživě. Vůbec se nebojte kombinovat dovolené potraviny.Tak se držte ![]()
Holky, jak to řešíte s olejem. V knížce se doporučuje parafínový, ale to nemám tušení, kde se dá koupit a na netu jsou jen parafínové masážní oleje
.
Karinecka : čtu vše možné o DD, tak to nemohu najít o tom sýru, ale jdu hledat dál a přepošlu, ale určo ho můžeš, já ho také v 1.fázi jedla a zhubla jsem v 1.f nejvíc.
Karinecka: všude píšou, že se může nízkotučný sýr, přeposílám jeden odkaz http://hubnuti.peknetelo.eu/…a-dieta.html , ale někde jsem četla, že až do 20 procent. Jsem přihlášená na FB v dukankách a tam toho píšou hrozně moc moc o dietě.
Ja planujem ten parafinovy kupit zajtra v Bioshope. podam potom spravu, ze ci ho mali a kde je zohnatelny a aka znacka. ak ho nezozeniem tak na salaty si budem davat tu jednu lyzicku olivoveho co Dukan povolil. a mam grilovaciu panvicku, tam olej ani netreba
juj uz nech mam tych 15 kil dole
teda po dnesnom vazení uz len 14 ![]()