Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
6.4.13 12:17

@reikina tie ovsene vlocky by zaujimali aj mna, mozes potom napisat co si zistila? no do leta budeme tip top :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.4.13 13:26

Anon - no právě ten vývar z kuřecího masa (stehno), maso jsem do něj obrala a přidala vejce se sýrem (eidam - aha, ten tedy nízkotučný není) :) a bylinky. Mám 1. fázi, 1. den.
Karinecka - podívám se na ty vločky, cukru v nich je stejně jako v otrubách a střeva budou myslím odírat stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.4.13 14:05

Jinak Dukanovu knihu receptů jsem si vyhledala na netu, dejte do vyhledávače - kvetadukan - už přesně nevím adresu, příští týden se zeptám kolegy, co tuto dietu držel, co s tím sýrem a otrubami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.4.13 14:10

@reikina tu knihu 350 receptov sa da stiahnut na uloz.to zadara :) ja ju mam uz kupenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 14:38

Já mám vedle sebe knihu od Dukana, sýr opravdu nee, a o ovesných vločkách píše, že jsou bohaté na rychlý cukr, ovesné otruby jsou bohaté na proteiny a zejména na rozpustnou vlákninu

luc

• Citovat
  • Upravit
79
6.4.13 16:51

Anon - aha, takže vlastně těmi vločkami by si člověk sladil. :cert: Mám pocit, že tu první fázi budu držet několik týdnů, než se mi podaří vydržet ty tři dny vcelku jak se má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.4.13 22:27

No tak ja som to pos.ala a dala som si rano lyzicku ovsenych vlociek…ale tak nevadi, idem dalej zajtra 3. den prvej fazy, na vahu som sa este nepostavila a ni nechcem lebo sa bojim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.13 13:35

Zeny, este ma tak napadlo, aku znacku ovsenych otrub pouzivate? zajtra idem do bio obchodu, tak si musim dokupit zasoby. ja mam znacku z ČR OATBRAN, a su take asi dost jemne. no neviem ci na SR zozeniem nejake ine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
7.4.13 14:35

Ahojky holky, jsem doma po víkendu, sice jsem dukanku neporušila jídlem, ale pila jsem stříček, tak budu ráda, jestli mi váha bude stát.
Karinecko kupuji otruby i v globusu od firmy Alnatura to jsou ovesné, ale mají tam i pšeničné.
Holky a sýr můžete, ale jen max.20 procent tuku v sušině a ovesné vločky se mohou až ve 3.fázi, teď jsem to studovala :-). Přeju hezkou neděli všem dukankám a prima hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.13 14:42

@Erri dakujem ti, a kde si to vycitala o tom syre? lebo ja mam doma 13% syr z rakuska ale neodvazim sa ho v prvej faze zjest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
7.4.13 14:56

Ahoj holky, já si kupuji níkotučný sýr, má 10% tuku Madeland light.Snad to neva, jsem v druhé fázi a zatím nemám nějak vážný problém, že by se váha zastavila. Ovesné otruby koupíte ve zdravé výživě. Vůbec se nebojte kombinovat dovolené potraviny.Tak se držte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
7.4.13 15:01

Holky, jak to řešíte s olejem. V knížce se doporučuje parafínový, ale to nemám tušení, kde se dá koupit a na netu jsou jen parafínové masážní oleje 8o.

• Citovat
  • Upravit
8307
7.4.13 15:12

Karinecka : čtu vše možné o DD, tak to nemohu najít o tom sýru, ale jdu hledat dál a přepošlu, ale určo ho můžeš, já ho také v 1.fázi jedla a zhubla jsem v 1.f nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
7.4.13 15:23

Karinecka: všude píšou, že se může nízkotučný sýr, přeposílám jeden odkaz http://hubnuti.peknetelo.eu/…a-dieta.html , ale někde jsem četla, že až do 20 procent. Jsem přihlášená na FB v dukankách a tam toho píšou hrozně moc moc o dietě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.13 15:45

Ja planujem ten parafinovy kupit zajtra v Bioshope. podam potom spravu, ze ci ho mali a kde je zohnatelny a aka znacka. ak ho nezozeniem tak na salaty si budem davat tu jednu lyzicku olivoveho co Dukan povolil. a mam grilovaciu panvicku, tam olej ani netreba :) juj uz nech mam tych 15 kil dole :D teda po dnesnom vazení uz len 14 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková