Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ZelenaKyticka : s tím masem nevím, v 1.fázi si ho nedávej vůbec, myslím to vepřové a zkus to jednou dát ve 2.fázi a uvidíš, jestli i tak ti bude klesat váha, tak proč si ho občas nedat, jako já si vymakala to vínko a alkohol se také podle Dukana nesmí a hubnu i tak. Dietka je i dost o psychice. Já vepřové už neměla od února, to zatím dodržuju. Otruby můžeš v 1.fázi 1,5 lžíce ovesných a 1lžíci pšeničných a ve 2.fázi můžeš 2 lžíce ovesných a 1 lžíci pšeničných. Alespoň tak jsem to četla a řídím se tím. Tak ať se ti daří ta kilča zhubnout, držím palečky!!!
Zelená kytička. Já jsem na ní zhubla zatím jen 6kg za 2měsíce, ale nejedu až tak z vysoké váhy. měla jsem 72 a chci na 62,ale píšu si s jednou holčinou, která jede od začátku března a už má dole 21kg, začínala ale na 118.Je úplně úžasná, ale drží to přesně podle pravidel.
Luci, nemusis drzat 5/5, som si kupila knihu konecne, a dukan tam pise, ze sice tí čo drzali 5/5 schudli rychlejsie ako tí čo mali 1/1 ale si vsimol, ze asi tak v polke mesiaca ci ako to tam pisal, sa schudnuté kila vyrovnali aj u tých čo robili 5/5 aj u 1/1. proste ze je jedno ci budes robit 5/5 alebo 1/1, za mesiac das dole tak ci tak stejne mnozstvo kil
ja mam dnes zeleninovy salat, a kuracie prsia na grile
jo a baby, bola som v tescu, a nasla som tam jogurt „Zvolenský fitt & free“ s 0% tuku a 0% priadaného cukru. su tam umele sladila a chuti sladko. poznate ho? som sa aj potesila ze si ho dam rano so skoricou a vanilkou, len som pozrela na zlozenie a tam boli cukry 3 gramy. co na to hovorite? poznate ho? ja som ho este nevidela nikdy…
a PARAFINOVY OLEJ som nezohnala, bola som v troch Bio obchodoch :/
@ZelenaKyticka koukla jsem do knížky na to vepřové, opravdu ho v 1.fázi nedoporučuje
jinak já držim od 1.4. a mám -4kg
lucka
Zelená kytička-kup si radši ty ovesné otruby.Je to lepší, i v knize to doporučuje. I když jsem četla recept na dukanův chleba a byla tam kombinace ovesných a pšeničných otrub.
Teda holky, to je super. Jste tak šikovný
Jedu na nákup… Tak snad vyberu všechno správně. A pokud mám ráda jogurty, můžu je jíst neomezeně??? Ovocný light se asi nesmí, co? A co vanilkovej tvaroh??? ![]()
Ok, píšu si ovesné otruby. Doma už mám pšeničné, ale za chvíli je po nich ![]()
Ahoj, holky, jakej je rozdíl mezi dukanovou dietou a dietou podle atkinse?
Holky, dnes jsem si koupila silikonovou formu na malé bábovky a udělala jsem do toho přílohu ke králíkovi na paprice z vajíčka, otrub, tvarohu a malinko solamylu a super a na talíři to vypadá pěkně
.Od pondělka se mnou drží diu i manžel, tak mě to baví víc vařit pro dva, než pro mě a má už dole 2,5kg za dva dny.
Ahoj holky, zdravím
. Já mám dneska třetí den první fáze a 2 kg dole ![]()
Lucko, gratuluji k úbytku ![]()
Ženy, vy jste tak úžasný…
Prozatím jen tiše závidím
Mám ale pořád zpousty nejasností…
Erri, tz jsi teda super kuchařka. Ve dvou se to lépe hubne, tak ať se vám daří. ![]()
Zelená kytička, neboj taky to zvládneš. Je to o psychice a výdrži a taky zvyku. Nejasnosti ti vysvětlíme. Jsou tady skvělé odbornice. Já to držím od konce března a váha se pak na přechodu k zelenině zastavila, ale dnes se pohla.Dnes -7,5kg. Hurá. Takže do toho. ![]()