Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
11.4.13 15:03
@lucieahmed píše:
http://www.dukandiaet.com

Ahoj holky, také se chystám na dukanku, jak jste si spočítali jak dlouho musíte držet dietu, mně to pořád nejde a chce to po mně abych se zaregistrovala, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.13 16:01

Baby a co hovorite na tuto cokoladu? skusali ste ju? http://www.dukanovadieta.com/…ela-cokolada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.13 16:43

A este som sa chcela spytat, aku znacku Cottage kupujete? lebo ja som ziadny nizkotucny nenasla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 16:51

Karinecka:čokoláda vypadá dobře. Akorát já mám radši hořkou. Po tom nízkotučném Cottage zítra mrknu v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
139
11.4.13 17:00

Yoyi, ja mam rada aj aj :) len neviem zohnat to odtucnene kakao co k tomu treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 17:03

Karinečka, myslím že mě zítra čeká běhání po marketech :),aspoň bude ta rzchlá chůze. Jak to děláš s kávou? Piješ slazenou nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
8307
11.4.13 17:38

Karinecka23 : sýr cottage můžeš, ale leight a já ho kupuju v globusu, čokoládka vypadá dobře, jestli se do ní pustíšm tak napiš jak ti chutnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
11.4.13 17:48

Holčiny, posílám slíbené fotečky dnešních mých výtvorů, palačinka z prášku Sportness s tvarohem a kustovnicí, kuřecí polévka s játrovými knedlíčky, dělaných stejně jako normální, jen místo strouhanky a mouky jsou tam otruby, a poslední jsou plněné papriky krůtím masem s rajskou omáčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
11.4.13 17:52

ZZuziK : je to na stránkách dr. Dukana : http://www.dukandiet.co.uk/…-access.html, a jasně, že se tam nejdříve musíš zaregistrovat a pak vyplníš tabulku a vzápětí ti přijde na mailík tvůj osobní výpočet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
11.4.13 19:30

Eri, dala jsi mi perfektní inspiraci. Díky moc. Všem vám přeji hezký večer a ráno úsměv na tváři, až potkáte tu potvoru váhu :) a bude ukazovat zase hezčí čísla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
blanulinka
11.4.13 19:45

dukankam

Sory, pisi jako negramotna, mam nejakou gumovou klavesnici nelze najit hacky a carky no des…notebook ma polovicka v kamionu…wau :dance: ja mam psenicne otruby i zitne a koupila jsem ve zdrave vyzive jeste spaldove pouzivam vsechny :nevim: uz mam knihu tak jdu studovat :mavam:jo ja zacala 19.2.dnes mam dole pate kilicko… :roll: a vek 52 :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8307
11.4.13 19:54

Blanulinka : tak to je dobré, já hubnu od března a mám dole 6,5 kg, tak to jsme na tom podobně. tak to gratuluju :potlesk:.Špaldové otruby? Ty se také mohou?
Jinak také přeji krásný večer všem dukankám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blanulinka
11.4.13 20:29

No cetla jsem. ze spalda je predchudce psenice psali na obalu, tak snad nic nepokazim :dance: mam rada dukanovy placicky a pridavam to do nich :lol: nekdy dam na ne sunku z lidlu jindy kousek papriky :nevim: obcas me honi mlsna tak si osladim stevii nizkotucny tvaroh sem tam ctverecek 50tiprocentni cokulky 2 az 3 krat tydne doma cvicim kalenetiku :oops: mejte se vsechny pohadkove dukanky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8307
11.4.13 20:51

Jojo, dukanky jsou dobré. S tou kalanetikou jsi dobrá, já se moc se sportem nekamarádím, ale začala jsem cvičit sklapovačky, protože už ani nepotřebuju nikde hubnout, jen to bříško, to mi vadí a nevím proč mi dolů neleze, všude jinde ano.
Tak ať se nám všem, holky, daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.13 21:27

@Erri no dnes som si spravila tu cokoladu, je v mrazaku, tak rano zistim :D a na zajtra som spravila duseny baklazan, cukinu a cherry paradajky na kocecky pokrajane a podusene s jogurtom. fakt je to lahoda, to som zvykla jest aj predtym, len s chlebom a kyslou smotanou, ktoru ja neskutocne milujem :/ pekny vecer zelam kocky, dufam ze rano bude este krajsie :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková