Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@lucieahmed píše:
http://www.dukandiaet.com
Ahoj holky, také se chystám na dukanku, jak jste si spočítali jak dlouho musíte držet dietu, mně to pořád nejde a chce to po mně abych se zaregistrovala, děkuji.
Baby a co hovorite na tuto cokoladu? skusali ste ju? http://www.dukanovadieta.com/…ela-cokolada
A este som sa chcela spytat, aku znacku Cottage kupujete? lebo ja som ziadny nizkotucny nenasla :/
Karinecka:čokoláda vypadá dobře. Akorát já mám radši hořkou. Po tom nízkotučném Cottage zítra mrknu v obchodě.
Yoyi, ja mam rada aj aj
len neviem zohnat to odtucnene kakao co k tomu treba
Karinečka, myslím že mě zítra čeká běhání po marketech
,aspoň bude ta rzchlá chůze. Jak to děláš s kávou? Piješ slazenou nebo jak?
Karinecka23 : sýr cottage můžeš, ale leight a já ho kupuju v globusu, čokoládka vypadá dobře, jestli se do ní pustíšm tak napiš jak ti chutnala ![]()
Holčiny, posílám slíbené fotečky dnešních mých výtvorů, palačinka z prášku Sportness s tvarohem a kustovnicí, kuřecí polévka s játrovými knedlíčky, dělaných stejně jako normální, jen místo strouhanky a mouky jsou tam otruby, a poslední jsou plněné papriky krůtím masem s rajskou omáčkou.
ZZuziK : je to na stránkách dr. Dukana : http://www.dukandiet.co.uk/…-access.html, a jasně, že se tam nejdříve musíš zaregistrovat a pak vyplníš tabulku a vzápětí ti přijde na mailík tvůj osobní výpočet.
Eri, dala jsi mi perfektní inspiraci. Díky moc. Všem vám přeji hezký večer a ráno úsměv na tváři, až potkáte tu potvoru váhu
a bude ukazovat zase hezčí čísla. ![]()
Sory, pisi jako negramotna, mam nejakou gumovou klavesnici nelze najit hacky a carky no des…notebook ma polovicka v kamionu…wau
ja mam psenicne otruby i zitne a koupila jsem ve zdrave vyzive jeste spaldove pouzivam vsechny
uz mam knihu tak jdu studovat
jo ja zacala 19.2.dnes mam dole pate kilicko…
a vek 52 ![]()
Blanulinka : tak to je dobré, já hubnu od března a mám dole 6,5 kg, tak to jsme na tom podobně. tak to gratuluju
.Špaldové otruby? Ty se také mohou?
Jinak také přeji krásný večer všem dukankám!!!
No cetla jsem. ze spalda je predchudce psenice psali na obalu, tak snad nic nepokazim
mam rada dukanovy placicky a pridavam to do nich
nekdy dam na ne sunku z lidlu jindy kousek papriky
obcas me honi mlsna tak si osladim stevii nizkotucny tvaroh sem tam ctverecek 50tiprocentni cokulky 2 az 3 krat tydne doma cvicim kalenetiku
mejte se vsechny pohadkove dukanky ![]()
Jojo, dukanky jsou dobré. S tou kalanetikou jsi dobrá, já se moc se sportem nekamarádím, ale začala jsem cvičit sklapovačky, protože už ani nepotřebuju nikde hubnout, jen to bříško, to mi vadí a nevím proč mi dolů neleze, všude jinde ano.
Tak ať se nám všem, holky, daří! ![]()
@Erri no dnes som si spravila tu cokoladu, je v mrazaku, tak rano zistim
a na zajtra som spravila duseny baklazan, cukinu a cherry paradajky na kocecky pokrajane a podusene s jogurtom. fakt je to lahoda, to som zvykla jest aj predtym, len s chlebom a kyslou smotanou, ktoru ja neskutocne milujem :/ pekny vecer zelam kocky, dufam ze rano bude este krajsie ![]()