Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
13.4.13 18:09

Erri jsi mě rozesmála, já to taky vždycky vyplivla :mrgreen:
Takže první fáze jen maso, šunky, nízkotučné tvarohy, jogurty a sýry, říkám to dobře? Od čtvrtka začnu, ted jedene na prodloužený víkend a to se ještě chci napapat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
13.4.13 19:52

Erri a Caty, vítejte v klubu plivačů. Já to dělala taky :)

• Citovat
  • Upravit
139
13.4.13 19:55

@Erri ty si cislo :)aku značku kakaa pouzivas? ja neviem najst to odtucnene.

mna napadla taka vec, myslite ze si mozem spravit napr. raz za cas ze si dam 3/3 alebo alebo 5 bielkovinovych dni a 3 zeleninovo bielkovinove? ze by tie same bielkovinove dni startovali dalej organizmus? lebo sak podla dukana chudneme prave v tie bielkovinove dni. viem ze netreba experimentovat, ale co na to vy hovorite? upravovali ste si niekedy tie dni tak ako vam vyhovovalo? ze napr 2/2 a potom zas ste sa vratili k 1/1?
ja som konecne doma, takze zajtra peciem citronovy kolac z knihy 350 receptov. dnes si na veceru spravim palacinky a tie budu aj na ranajky :) ja mam strasne sladku pusu :D vazit sa budem az ked dostanem svoje dni, lebo viem ze teraz pred som zaliata vodou a len by ma zasmutilo cislo na vahe :) ale uz sa tesim na prekvapenie, dufam ze bude prijemne a aspon 1 kilco zislo za ten tyzden :)
uz si predstavujem, ako si kupim nejake krasne o par cisel mensie saty na promocie :)

prajem vam krasny vecer dukanky moje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
13.4.13 20:22

Ahojky holkyyy!!!
Kari já používám normální holandské kakao, sice tam píšou, že to má tuky a sacharidy, ale to množství, co tam píšou je na 100g a to je celá krabička a ta lžička denně je úplné nic. a Kari, já také si dělám dny jak mi vyhovuje, hodně někam chodíme, máme různé akce a to si vždy naordinuju zeleninový den a když jsem jen v práci a doma, tak bílkovinný, Snažím se na střídačku, to je jasné, ale den na víc zeleninový neřeším, pak si dám stejně bílkovinných. :)
Caty, tak si naposledy užij sladkého, chlebíka a jiných sacharidů, takový banánek, nooo ten bych si teď dala :P.

Všem dukankám krásný večer a dobré ranní úbytky. Pšššš, jdu si nalít skleničku vínka s manželem :oops: :) :) :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.4.13 23:08

No ja som nasla v tescu dnes kakao normalne od tesca, má znizeny obsah tuku 11% z toho nasytene mastne kyseliny 6,8g a sacharidy 12 g z toho cukry 2 g vsetko na 100g. myslim ze si rano dam s mliekom, uz dlhsi cas som na to mala chut :) ja som teraz zistila ze uz 2 dni som nejedla otruby. uplne som na nich zabudla, rano si spravim placku.
nech uz mam aspon 6 kil dole, hned sa mi bude lepsie na tu vahu pozerat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
13.4.13 23:40

Ahoj holky tak mě napadá.. já vím, že jsem tu krátce.. ale napadlo mě, že bychom mohli založit tady na miminu dukan skupinu a mohla bych udělat tabulku, a každý týden by jsme si tam mohli zapisovat váhu. Měli by jsme pěkný přehled.. Co vy na to?? :oops: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.4.13 00:07

Veverunko, já souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
14.4.13 08:29

Holky, přeji vám krásné ráno a prosluněný celý den.Tak dnes je to přesně měsíc co jsem začla s dd a váhový úbytek -8kg.Tak snad to půjde pěkně dál. Všem vám děkuju za podporu a přeju hooodně moooc úspěchů. My si to zasloužíme. :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8307
14.4.13 08:37

Krásné ráno!!!
Kari, dala jsi mi chuť na kakao, jdu si ho udělat!!!

Yoyinda: za měsíc? To je úža! Velká gratulace!!!

Verunka: souhlas
Všem dukankám hezkou neděli a prima hubnutí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.4.13 11:13

@Erri ja som si zas na ranajky robila tie palacinky z prasku z DMka s tvarohom :) fakt lahoda :) normalne sa mi nechce verit, ze sa z nich chudne. 3ks mi z cesta vysli, no a po dvoch som mala dost :D akurat neviem co na obed, asi babovicku z otrub a nejakym maskom :) ja este stale odolavam postavit sa na vahu. aj sa bojim ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.4.13 14:16

Kočkyyyy, hlavne tie mlstne ako ja, musim vam sem hned napisat! mala som chut na cokoladu a nasla som na dukanovej stranke recept ale boli v nom len praskove suroviny, ziadne „tmelivo“ ako voda ci mlieko ci co. Kedze ta biela cokolada bola nejak nedobra, bala som sa ze aj tato bude ble…ale neni!!! je vyborna. dala som 3 lyzice kakaa z tesca 10-11%tuku, 3 lyzice prasku z DM, a lyzicu a pol sladila (ja pouzivam Norbi update). priliala som k tomu mlieko a pomiesala aby to akurat nebolo praskove, zacala mixovat a popritom prilievala dalsie mlieko. ak by sa vam podarilo moc to rozriedit(mne sa podarilo) pridajte este lyzicu kakaa a pekne to zhustne. teraz je to v mraznicke v nadobke na ladove kocky(ale chcem kupit silikonovu na bonbony). Ako som to chutnala, fakt to bolo dobre, vedela by som si to predstavit aj s mätovými listkami ako studeny „puding“ z chladnicky, alebo ako krem do palaciniek s kvapkou pomarancovej stavy. kto ma rad horku, staci menej cukru :) vecer napisem ake su tie ladove kocecky :) juj tesim sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanulinka
14.4.13 16:46

No super, ale mně se podařilo málo, jen 5kg :evil: takže se ve středu pokud bude čas zeptám na gindě zda mi neudělá rozbor krve na hormony :,( jsem dva roky v menopauze :dance: psal v knize doktor Dukan, že tam je problém údajně s hormonální hladinou :nevim: já začala 19.2.takže 19.4.jsou to 2 měsíce :oops: nicméně pro mne dokonalý úspěch, jelikož jsem se skoro rok snažila něco zhubnout a nic :oops: no tak mám ještě stále depku a modlím se za každé deko wau…krásný zbytek neděle…jdu na sluníčko :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8307
14.4.13 17:15

Kari tu čokoládku vyzkouším, dobrá ňamka ke kafču. Já měla dnes hodně zeleninky, musím se jí nabažit, od zítřka jedu BD.
Blanulinko jsi na tom stejně jak já, ale úplně, dřív jsem si myslela, že tloustnu snad i ze vzduchu, teď jsem ráda i za těch 6kg, co jsem za 2 a půl měsíce dala dolů. Teď už mi to jde hůř, ale snad to zvládnem, ne? Kolik máš ještě v plánu zhubnout? Já už podle propočtů Dukana jen 3kg, ale chtěla bych ještě 5kg, to bříško je ještě velké :-). Krásný zbytek nedělě, paaa dukanky!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanulinka
14.4.13 17:37

Čauky, podle Dukana ještě 10 kg :roll: a určitě je potřebuji dostat dolů cítím se už líp, ale těch 10 mám furt navíc, právě řeším večeři a ještě nějakou vlákninu zbaštím, otruby už mám dnes za sebou :potlesk: nicméně ještě neoblíknu rifle ani sukně :dance: wau…musíme vydržet a všem holčinám držím mooooc palečky pa pa jdu chystat večeři :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8307
14.4.13 17:52

Blanu, to zmákneš, nesmíme to vzdát!!!dobrou chuť k véče!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková