Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
16.4.13 14:11

Ahoj holky, tak já dneska končím první fázi, už se těším na zítra jak si dám zeleninku a ty palačinky. Jinak ten výpočet se mi nakonec povedl, je to super vidět pěkně rozepsané jakou fázi máte kolik dní držet.
Chlebík taky vyzkouším, jen mám jeden dotaz co je to 1 čajová lžička rasce 8o? Né, že bych byla nějaký slovenský negramota (jsem z Uherského Hradiště a to je pár km od hranic ze Slovenskem) :mrgreen:
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
16.4.13 14:59

Zzuzik, je to kmín

• Citovat
  • Upravit
747
16.4.13 15:01
@Yoyinda píše:
Zzuzik, je to kmín

Aha, děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
16.4.13 15:03

Nemáš zač :D

• Citovat
  • Upravit
8307
16.4.13 15:35

Mám chlebík v troubě, tak jsem zvědavá :).To jsme pěkně poházené po celé republice, ale víc je vás z východu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
16.4.13 15:52

Holky pozvala jsem vám pozvánky, komu ne.. tak se převádíme sem… ;)

https://www.emimino.cz/…iny/dukanky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 16:00

Chlebík se povedl, je vysoký tak 1cm a půl, tak nevím jestli má být více vyběhlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
16.4.13 16:03

Erri, ty mě tady pořád nabádáš k experimentům. Zítra ho vyzkouším taky. Děláš ho v troubě na pečícím papíru?

• Citovat
  • Upravit
8307
16.4.13 16:08

Dala jsem ho do trouby do silikonové formy s průměrem 15cm. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
16.4.13 16:30

To budou mít v Tesku radost, už jsem tam byla 2 x pro silikonové formy na čokoládu a muffíny a zítra tam půjdu znova.Hele nemáš rovnou seznam, žeč bych to vzala všechno naráz. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5614
16.4.13 18:01

Holky presunte se ;-)
A jakej chlebik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 18:10

Yoyinda : :lol: :lol: :lol: tuhle na chlebík byla jako dáreček k časopisu „Pečené dobroty“, koupila jsem ho včera v globusu. Ten časopis jsem ještě ani neprohlídla :-), kupovala jsem ho kvůli té formě. A ještě mám bábovičky :), to dělám jako přílohu k masu, nebo nádivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 18:24

Veru tenhle : http://www.dukanovadieta.com/…s-majorankou , můžem ho dát do receptíků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.4.13 19:22

@Erri to nemyslis vazne s tym casopisom, to si idem zajtra rovno kupit :)) ja mam od nich formicky na muffiny :) no ten chleba neviem preco nevybehne, ved na obrazku je krasny velky :nevim: a ako ti chutil? ja som si nanho dnes dala udeneho lososa s lyzickou jogurtu, a s mozarellou, myslim ze ta sa nesmie, lebo aj ked je nizkotucna ma 8% tuku. ale mala som ju v chladnicke tak som ju nechcela vyhadzovat
prave veceriam sunku, nechcelo sa mi nic kuchtit a musim pisat diplomovku :D tak sunka to vyhrala :D este si dam neskor pohar acidka a budem spokojna :D

Veru mne ziadna pozvanka nedosla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanulinka
16.4.13 19:23

Lucince

No Luci, netrap se prosím, jsem ošetřovatelka i osobní asistent, takže jsem trápení viděla i doma zažila hodně, už nemám rodiče a každý odchod je velmi smutný, věř, že je mi smutno často za nimi, ale sebevětším smutkem bohužel nic nevyřešíš, je mi to moc líto, prožívala jsem to i s klienty, momentálně práci nemám jen brigády v osobní asistenci. Tohle jsou těžké situace, neboj to se vyřeší, každá taková situace je velmi psychicky náročná. Držím pěstičky pa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková