Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak já dneska končím první fázi, už se těším na zítra jak si dám zeleninku a ty palačinky. Jinak ten výpočet se mi nakonec povedl, je to super vidět pěkně rozepsané jakou fázi máte kolik dní držet.
Chlebík taky vyzkouším, jen mám jeden dotaz co je to 1 čajová lžička rasce
? Né, že bych byla nějaký slovenský negramota (jsem z Uherského Hradiště a to je pár km od hranic ze Slovenskem) ![]()
Děkuji ![]()
Mám chlebík v troubě, tak jsem zvědavá
.To jsme pěkně poházené po celé republice, ale víc je vás z východu ![]()
Holky pozvala jsem vám pozvánky, komu ne.. tak se převádíme sem… ![]()
Chlebík se povedl, je vysoký tak 1cm a půl, tak nevím jestli má být více vyběhlý.
Erri, ty mě tady pořád nabádáš k experimentům. Zítra ho vyzkouším taky. Děláš ho v troubě na pečícím papíru?
To budou mít v Tesku radost, už jsem tam byla 2 x pro silikonové formy na čokoládu a muffíny a zítra tam půjdu znova.Hele nemáš rovnou seznam, žeč bych to vzala všechno naráz. ![]()
Yoyinda :
tuhle na chlebík byla jako dáreček k časopisu „Pečené dobroty“, koupila jsem ho včera v globusu. Ten časopis jsem ještě ani neprohlídla
, kupovala jsem ho kvůli té formě. A ještě mám bábovičky
, to dělám jako přílohu k masu, nebo nádivku.
Veru tenhle : http://www.dukanovadieta.com/…s-majorankou , můžem ho dát do receptíků ![]()
@Erri to nemyslis vazne s tym casopisom, to si idem zajtra rovno kupit
ja mam od nich formicky na muffiny
no ten chleba neviem preco nevybehne, ved na obrazku je krasny velky
a ako ti chutil? ja som si nanho dnes dala udeneho lososa s lyzickou jogurtu, a s mozarellou, myslim ze ta sa nesmie, lebo aj ked je nizkotucna ma 8% tuku. ale mala som ju v chladnicke tak som ju nechcela vyhadzovat
prave veceriam sunku, nechcelo sa mi nic kuchtit a musim pisat diplomovku
tak sunka to vyhrala
este si dam neskor pohar acidka a budem spokojna ![]()
Veru mne ziadna pozvanka nedosla
No Luci, netrap se prosím, jsem ošetřovatelka i osobní asistent, takže jsem trápení viděla i doma zažila hodně, už nemám rodiče a každý odchod je velmi smutný, věř, že je mi smutno často za nimi, ale sebevětším smutkem bohužel nic nevyřešíš, je mi to moc líto, prožívala jsem to i s klienty, momentálně práci nemám jen brigády v osobní asistenci. Tohle jsou těžké situace, neboj to se vyřeší, každá taková situace je velmi psychicky náročná. Držím pěstičky pa.