Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
13.5.13 22:29

@Slun http://www. emimino. cz/diskuse/o-vsem-147528/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
13.5.13 22:32

Ahoj holky, klidně se k nám připojte, ve více lidech se to lépe táhne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
13.5.13 22:32

@Slun Nejde mi to překopčit celé. Zadej nahoru do vyhledávače „O všem“, je to hned ta první, ikonka je tam černožlutá (nějaký sluníčko nebo co).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
9.6.13 11:25

Ahoj, nezkoušela jste si některá dělat měření na množství tuku těle? Jestli skutečně hubnete tuk, nebo i svaly, případně jak moc? Docela by mě to zajímalo :?:
hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
747
10.6.13 21:24

Pro Krikinku, já chodím k výživové poradkyni na meření, zatím z váhy - 4 kila, mám dole 3,5 kila tuku, jen cca půl kila svalové hmoty a to proto, že jsem moc nejedla, takže si myslím, že při dukance jde dolů hlavně tuk, ale je fakt že 3 týdně cvičím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
11.6.13 17:13

ZZuziKu, díky moc :) Gratuluji k výsledku :palec:
Můžu se zeptat jak rychle jsi ta 4kg zhubla?

• Citovat
  • Upravit
747
11.6.13 20:18

Děkuji, no asi za měsíc, ale jde mi to pomalu celkem mám zhubnout 5 kilo, takže to jde celkem pomalu, chtěla jsem víc a protáhla jsem si druhou fázi o měsíc, ale nic :nevim:, takže jdu už do třetí fáze. Ale jinak holky zhubli už i 8-11 kilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
11.6.13 21:47

Týjo 8o 8-11 kg? To je síla :potlesk:
Já potřebuju shodit alespoň 8 kg, sice mám BMI v normě, ale dle měření na bodystatu mám moc tuku, takže mi poradkyně doporučila zhubnout 8 kg v tucích. Mám co dělat :oops:
Takže už ti zbývá jen 1 kg, jestli jsem to dobře pochopila? :)
To bys měla cvičením a zdravou stravou zvládnout, možná to zabere další měsíc, ale věřím, že to půjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
747
12.6.13 14:47

Snad to zvládnu, ale poslední dobou mi dochází inspirace, nevím jak to mají holky s tukem, myslím, že kromě mě, se nikdo měřit nechodí.
A co Ty, jdeš do toho taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.6.13 22:37

Caute kockyyyy, znova som tu, a uz ako slecna Mgr. :)) v pondelok som odstatnicovala, jasne ze som dukana nedodrziavala, na vahu sa radsej ani nepostavim, ale nezda sa mi ze by som nejak pribrala, skor mi kazdy hovori ze som schudla, no od zajtra znova nabieham na dukana, a dietu :)) je tu niekto este co zacinal somnou?? ako sa vam dari? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 08:26

Ahoj. tak ja ju uz drzim stvrty den. uvidim ci to vydrzim. som velky papkac a mam obrovsky apetit takze je to tazke ale da sa to. ked uvidite tie rychle vysledky tak vas to bude motivovat dalej a dalej. ja mam utocnu fazu cize prvu. styri dni a mam skoro 3 kila dole. to jde ne? ci je to zdrave tak to neviem asi nie.telo cukry potrebuje.ale tak isto by sme mohli povedat, ze nieje zdrave byt pribrata moc. clovek si nevybere. vyhodou tejto diety je, ze ak ju dokoncite ako mate, tak uz nemusite drzat ziadne diety a budete krasna stihla. no posielam slovensky odkaz. tam je toho viac napisane. ak by ste mali velky zaujem tak si kupte knizku a tam je o tom ovela viac napisaneho.tu je ten odkaz:http://www.dukanovadieta.com/. drzim peste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 08:30

Otruby najdete v dm drogerii ale mozno aj v zdravej vyzive. mam kamaratku co vazila vyse 90 kg a po tejto diete vazi 68 a uz papa vsetko. nechapala som ked som ju videla! no a ja drzim utocnu cize prvu fazu uz 4 den a mam dve az tri kila dolu :dance: to jde ne? :D. pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 08:33

dukanova dieta

Kupte si knizku to bude asi najlepsie. kamosko behom troch mesiacov zhubla 25 kil a ja pocas utocnej faze po styroch dnoch asi 3. prva motivacia je ze ak tu dietu dokoncite tak budete moct do konca zivota jest co chcete az na ten jeden bielkovinovy den. no a druha motivacia je, ze budete tak rychlo hubnut ze vam to nedovoli prestat :-D drzim palceky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 08:36

Dobry den. no to mate sice pravdu ze to ide dat dolu aj bez omezovani ale co potom? prestanete sa hlidat a kila mate spet. a hlidat sa cely zivot to by sa mi nechcelo. tu ide hlavne o to ze potom po dokonceni mozete uz konecne jest vsetko a zostanete stale rovnako stihla. ziadni jojo efekt a pritom jete ako predtym :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
16.6.13 09:44

Ahoj, já do toho taky určitě jdu :) ale v sobotu běžím půlmaraton, takže s útočnou fází asi začnu až v neděli po, obávám se, že by mi ty sacharidy při běhu chyběly. Jasmin, 3kg za 4 dny, to je úžasné! :potlesk:
Můžeme se tu navzájem podporovat a dávat si tipy na jídla. :dance:
Mě by to tedy strašně pomohlo, kdybych si o tom měla s kým povídat a svěřovat se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková