Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
15.4.13 14:37

Yoyi, ja tu mam poznacene ze stvrtok chcem robit cuketove placky, ale neviem kde som ten recept videla, a teraz ho neviem najst na nete a musim uz ist, no nasla som jeden kde pise holka ze sa jej trhali ale ze boli vyborne.

1 cuketa
sol
cesnak (na 1 cuketu aspon 3-4 struciky )
1 vajce
gustin
cierne mlete korenie
(kmin)
vsetko spolu dobre zamiesame a davame na panvicu ( bez oleja!) cim mensie placicky spravite tym lepsie sa budu otacat a mozno sa nebudu trhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 16:10

Yoyinda : cuketu jsem zatím jen grilovala, nebo jako bramborák, ale nesmažila, ale pekla jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 16:13

Kari : už jsem dva dny na bílkovinách, tak je prodloužím. Díky! Recept na placičky vypadá dobře, vyzkouším :-) :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 16:15

Eri som s tebou, ja som na bielkovinach od soboty, tak stvrtok sa tesim na placicky :) skusala si tu cokoladu? inak este sa chcem spytat, kolko vajicok sa smie zjest za den? ja som mala dnes 2 varene a v kolaciku boli 3 :D myslim ze som to aj celkom prehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 16:21

Kari já od neděle, čoko ještě neee, ještě jsem neměla čas, ale vyzkouším, zatím zaháním chuť na sladké lehkou colou nebo tvarohen se stevií :).
Vajíčka se prý můžou neomezeně, jen ti, kteří mají problém s vysokým cholesterolem, tak mohou jen 1 denně. Také mám někdy 4 denně a někdy žádné. Měla jsi dnes dvě dietky, dukanku a vajíčkovou dohromady :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 16:25

Kari jdu na ní, na tu čokoládku, nějak jsi mě na ní teď navnadila :), pak písnu jaká byla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
15.4.13 16:29

Holky díky, vyzkouším ty cuketové placky. A pořád tu píšete o čokoládě, asi neodolám.

• Citovat
  • Upravit
139
15.4.13 16:32

:D dobre som zvedava ci ti bude chutit. podla mna vela zalezi aj od sladila, ale mylsim ze stevia je jedna z naj. ja som si kupila semienka a teraz mi zacali klíčit tak ich pomaly presadím do crepníkov:) neviem sice co si budem s listami sladit, lebo caj pijem nesladený, a kavu nepijem vobec :D ale tak navsteve pre efekt hodim do caju par listockov.
No som zvedava co povies na tu cokinu, vcera som mala navstevu ja ich nou ponukla a fakt im chutila :)) rozmyslam ze do nej nabuduce nakrajam 1-2 lieskove orechy. alebo tu goji, je vela moznosti, skorica, vanilka, chilli a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 16:33

Yoyi, ved je to povolena potravina tak preco si nedopriat 1-2 kocky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 16:36

Kari : SUPEEEEERRRR!!! :P :P :P :P
Je rychlá a výborná, zatím ji mám jen v kelímku a asi ji ani nestačím zmrazit.Na palačinku musí být výborná a jen tak ke kafču. No jsi šikulka, co jsi vymyslela. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 16:42

Jeee, to som hroze rada ze ti chutiiiii :dance: no ja som tiez ujedala z nej ked bola este v tekutom stave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
15.4.13 18:08

Holky, placky jsou super. A protože nemám keram. pánev, hodila jsem je do toustovače a šlo to i pěkně ven. Děkuji za receptík. Čokoláda se chladí, ale mám pocit, že mi na ni děti tajně chodí. :)

• Citovat
  • Upravit
8307
15.4.13 20:13

Yoyinda placky také co nejdřív vyzkouším a čoko fakt dobrá ještě, že tu Kari máme a vůbec, je super, že se tady všichni máme a podporujem se, je mi s váma fajn. Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 20:17

Yoyi, potom napis jak chutnala :) ja zas nemam toustovač tak to budem musiet skusit na tej panvici :) aj ja som rada ze sa podporujeme a ze sa tu mame vsetky :)) akurat Lucka sa uz dlho neozvala, neviete co je s nou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 20:31

Kari nevím, také jsem si to dnes říkala, kde je Luci.Kari, odkud jsi???Ať se víc poznáme, co tu jsme spolun denně.

Yoyinda : a ty odkud? Dnes jsme tady byly snad jen my tři.

Prima večer, holky a ať to číslo ráno je alespoň o pár deka méně já už to potřebujuuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková