Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Yoyi, ja tu mam poznacene ze stvrtok chcem robit cuketove placky, ale neviem kde som ten recept videla, a teraz ho neviem najst na nete a musim uz ist, no nasla som jeden kde pise holka ze sa jej trhali ale ze boli vyborne.
1 cuketa
sol
cesnak (na 1 cuketu aspon 3-4 struciky )
1 vajce
gustin
cierne mlete korenie
(kmin)
vsetko spolu dobre zamiesame a davame na panvicu ( bez oleja!) cim mensie placicky spravite tym lepsie sa budu otacat a mozno sa nebudu trhat
Yoyinda : cuketu jsem zatím jen grilovala, nebo jako bramborák, ale nesmažila, ale pekla jsem ho.
Kari : už jsem dva dny na bílkovinách, tak je prodloužím. Díky! Recept na placičky vypadá dobře, vyzkouším
:
Eri som s tebou, ja som na bielkovinach od soboty, tak stvrtok sa tesim na placicky
skusala si tu cokoladu? inak este sa chcem spytat, kolko vajicok sa smie zjest za den? ja som mala dnes 2 varene a v kolaciku boli 3
myslim ze som to aj celkom prehnala.
Kari já od neděle, čoko ještě neee, ještě jsem neměla čas, ale vyzkouším, zatím zaháním chuť na sladké lehkou colou nebo tvarohen se stevií
.
Vajíčka se prý můžou neomezeně, jen ti, kteří mají problém s vysokým cholesterolem, tak mohou jen 1 denně. Také mám někdy 4 denně a někdy žádné. Měla jsi dnes dvě dietky, dukanku a vajíčkovou dohromady
.
Kari jdu na ní, na tu čokoládku, nějak jsi mě na ní teď navnadila
, pak písnu jaká byla ![]()
Holky díky, vyzkouším ty cuketové placky. A pořád tu píšete o čokoládě, asi neodolám.
dobre som zvedava ci ti bude chutit. podla mna vela zalezi aj od sladila, ale mylsim ze stevia je jedna z naj. ja som si kupila semienka a teraz mi zacali klíčit tak ich pomaly presadím do crepníkov:) neviem sice co si budem s listami sladit, lebo caj pijem nesladený, a kavu nepijem vobec
ale tak navsteve pre efekt hodim do caju par listockov.
No som zvedava co povies na tu cokinu, vcera som mala navstevu ja ich nou ponukla a fakt im chutila
rozmyslam ze do nej nabuduce nakrajam 1-2 lieskove orechy. alebo tu goji, je vela moznosti, skorica, vanilka, chilli a tak ![]()
Yoyi, ved je to povolena potravina tak preco si nedopriat 1-2 kocky ![]()
Kari : SUPEEEEERRRR!!!
![]()
Je rychlá a výborná, zatím ji mám jen v kelímku a asi ji ani nestačím zmrazit.Na palačinku musí být výborná a jen tak ke kafču. No jsi šikulka, co jsi vymyslela.
![]()
Jeee, to som hroze rada ze ti chutiiiii
no ja som tiez ujedala z nej ked bola este v tekutom stave ![]()
Holky, placky jsou super. A protože nemám keram. pánev, hodila jsem je do toustovače a šlo to i pěkně ven. Děkuji za receptík. Čokoláda se chladí, ale mám pocit, že mi na ni děti tajně chodí. ![]()
Yoyinda placky také co nejdřív vyzkouším a čoko fakt dobrá ještě, že tu Kari máme a vůbec, je super, že se tady všichni máme a podporujem se, je mi s váma fajn. Hezký večer!
Yoyi, potom napis jak chutnala
ja zas nemam toustovač tak to budem musiet skusit na tej panvici
aj ja som rada ze sa podporujeme a ze sa tu mame vsetky
akurat Lucka sa uz dlho neozvala, neviete co je s nou?
Kari nevím, také jsem si to dnes říkala, kde je Luci.Kari, odkud jsi???Ať se víc poznáme, co tu jsme spolun denně.
Yoyinda : a ty odkud? Dnes jsme tady byly snad jen my tři.
Prima večer, holky a ať to číslo ráno je alespoň o pár deka méně já už to potřebujuuuuu ![]()