Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky.. požádala jsem o vytvoření skupiny.. Čekám že zítra to bude hotové a přesuneme se..;)
Jinak já hlásím pokoření hranice.. a dneska ráno na váze 79,7 a ti jsem začínala minulou neděli s 84,7 mám radost…
@Erri ja som z Hurbanova, to je uplne na juzných hraniciach Slovenska
ale chodim do skoly v Skalici
tento rok koncim, takze na promociach chcem byt pekna ![]()
@Veverunkav waaaau, tak to ti gratulujem, to je krasne cislo, a aj ti trosku zavidim
ale fakt super, bodaj by ti to tak slo aj dalej ![]()
no holky musim vam povedat, zajtra budem mat isto o kilo menej
som si spravila čaj Maté siluete, čo mi spolubyvajuci objednal z Nemecka, a akoze uz 3krat som na zachode za posledne dve hodiny, zvukove pochody v bruchu su neopisatelne
som nevedela ze to ma take ucinky, pijem Maté uz dlho, miesto kavy, ale teda tento Siluete je sila ![]()
Veverunkav : teeeda, Veru, to je úža a mocinky gratuluju!!!Tak nám dej vědět kam a jak se přesouvat
,paaa
Kari. aha tak to je dálka, ale ne taková, že bychom se my dukanky mohly někde pak sejít, až zhubnem
a oslavit úspěchy, já jsem z Prahy
.držím ti palečky, abys to kilčo zítra měla.
maté? ty jo, vyzkouším, ty mě snad naučíš se zdravě stravovat
kafčo, to mám moooc ráda
No jasne, ja nebudem proti. nepridem jedine keby som neschudla lebo to by som vam vsetkym zavidela
ja som bola v Prahe v decembri za kamoskou, ona tam studuje, a naozaj som sa do prahy zamilovala
dokonca aj moj veduci diplomovej prace uci v Prahe ![]()
jo, skus to Mate, ak nezozenies, tak staci obycajny Puerh caj-spalovač tukov, to viem ze on ma tiez taketo ucinky. to mam dobre overene:) to kupis aj v kauflande abo tak. ale pi to len ked budes doma a necakas navstevu ![]()
Krásné ráno všem dukankám!!!
Kari ten spalovač tuků čaj znám, koupím si ho
.
Baby idem piect tento chlebik http://www.dukanovadieta.com/…s-majorankou
robili ste ho uz? ja ano, je velmi chutny ale vobec sa mi tak pekne nevydvihol, ostal skor taky placaty darmo som tam dala vsetko co bolo v recepte. neviete preco nenapucal? citam aj v komentaroch pod receptom ze niektorym babam tiez ostal placaty.
Kari, to nevím, proč splasknul, co tam dát více prášku do pečiva. Zkusím ho, až přijedu domů z práce a pak ti povím, jak dopadl
.
Okej, ja som ho teraz hodila do rury, dala som viac toho prasku, a par semienok slnecnince
som zvedava
Ahoj dukanky!
my máme od středy v rodině velké trápení, tchyně leží v nemocnici na aru, na dietku nebylo pomyšlení, ale od včera zas jedu! dobrý je, že jsem pořád -4kg, tak snad se to zas pohne
lucka
Vítej Luci, už jsme tě postrádaly, to mě mrzí, že máte potíže, tak snad to bude brzy v pořádku. Dobrý, žes nepřibrala, neboj, já čekám s váhou na tebe, stále stojím na váze.
@Erri ty si hodná, že čekáš
ale taky máš určitě o 20kg míň
no s tou váhou jsem koukala, protože o víkendu byl obrovský splín a sežrala jsem snad celou ledničku, v sobotu na oslavě medovník a chlebíčky a večer ještě tataráka s topinkama
takže jsem čekala, že to bude vše zpět, včera i dnes zas jedu a zas myslim pozitivně, tak snad to vydrží!!!
lucka
Lucka mrzi ma to tvoje trapenie, snad to bude vsetko v poriadku. to je super ze si drzis vahu
a verim ze to pojde este poriadne dole ![]()
Eri upiekla som znovu ten chleba a znovu je placaty ![]()
Luci, teď to půjde zase, uvidíš.
Kari, to je jedno, hlavně, že je dobrý. Napíšu ti pak, jak jsem dopadla já
.
Ahoj holky, dnes jsem měla toho moc a už jsem se konečně dostala domů. Jinak já jsem z Olomouce.Je mi 38 a dvě předpubertální děti, takže občas veselo.Luci,pevné nervy, neboj zvládnete to a dietku taky. Karinecka, ta čokoláda je bomba. Výborná.