Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5614
15.4.13 20:47

Ahoj holky.. požádala jsem o vytvoření skupiny.. Čekám že zítra to bude hotové a přesuneme se..;)

Jinak já hlásím pokoření hranice.. a dneska ráno na váze 79,7 a ti jsem začínala minulou neděli s 84,7 mám radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 20:55

@Erri ja som z Hurbanova, to je uplne na juzných hraniciach Slovenska :) ale chodim do skoly v Skalici :) tento rok koncim, takze na promociach chcem byt pekna :)
@Veverunkav waaaau, tak to ti gratulujem, to je krasne cislo, a aj ti trosku zavidim :P ale fakt super, bodaj by ti to tak slo aj dalej :)

no holky musim vam povedat, zajtra budem mat isto o kilo menej :D som si spravila čaj Maté siluete, čo mi spolubyvajuci objednal z Nemecka, a akoze uz 3krat som na zachode za posledne dve hodiny, zvukove pochody v bruchu su neopisatelne :D som nevedela ze to ma take ucinky, pijem Maté uz dlho, miesto kavy, ale teda tento Siluete je sila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 20:56

Veverunkav : teeeda, Veru, to je úža a mocinky gratuluju!!!Tak nám dej vědět kam a jak se přesouvat :),paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
15.4.13 21:04

Kari. aha tak to je dálka, ale ne taková, že bychom se my dukanky mohly někde pak sejít, až zhubnem :) a oslavit úspěchy, já jsem z Prahy :).držím ti palečky, abys to kilčo zítra měla.
maté? ty jo, vyzkouším, ty mě snad naučíš se zdravě stravovat :) kafčo, to mám moooc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.4.13 21:40

No jasne, ja nebudem proti. nepridem jedine keby som neschudla lebo to by som vam vsetkym zavidela :D ja som bola v Prahe v decembri za kamoskou, ona tam studuje, a naozaj som sa do prahy zamilovala :) dokonca aj moj veduci diplomovej prace uci v Prahe :)

jo, skus to Mate, ak nezozenies, tak staci obycajny Puerh caj-spalovač tukov, to viem ze on ma tiez taketo ucinky. to mam dobre overene:) to kupis aj v kauflande abo tak. ale pi to len ked budes doma a necakas navstevu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 07:25

Krásné ráno všem dukankám!!!
Kari ten spalovač tuků čaj znám, koupím si ho :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.4.13 11:27

Baby idem piect tento chlebik http://www.dukanovadieta.com/…s-majorankou
robili ste ho uz? ja ano, je velmi chutny ale vobec sa mi tak pekne nevydvihol, ostal skor taky placaty darmo som tam dala vsetko co bolo v recepte. neviete preco nenapucal? citam aj v komentaroch pod receptom ze niektorym babam tiez ostal placaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 12:15

Kari, to nevím, proč splasknul, co tam dát více prášku do pečiva. Zkusím ho, až přijedu domů z práce a pak ti povím, jak dopadl :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.4.13 12:55

Okej, ja som ho teraz hodila do rury, dala som viac toho prasku, a par semienok slnecnince :) som zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 13:06

Ahoj dukanky!

my máme od středy v rodině velké trápení, tchyně leží v nemocnici na aru, na dietku nebylo pomyšlení, ale od včera zas jedu! dobrý je, že jsem pořád -4kg, tak snad se to zas pohne

lucka

• Citovat
  • Upravit
8307
16.4.13 13:13

Vítej Luci, už jsme tě postrádaly, to mě mrzí, že máte potíže, tak snad to bude brzy v pořádku. Dobrý, žes nepřibrala, neboj, já čekám s váhou na tebe, stále stojím na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 13:39

@Erri ty si hodná, že čekáš :lol: ale taky máš určitě o 20kg míň :twisted: no s tou váhou jsem koukala, protože o víkendu byl obrovský splín a sežrala jsem snad celou ledničku, v sobotu na oslavě medovník a chlebíčky a večer ještě tataráka s topinkama :zed: takže jsem čekala, že to bude vše zpět, včera i dnes zas jedu a zas myslim pozitivně, tak snad to vydrží!!!

lucka

• Citovat
  • Upravit
139
16.4.13 13:47

Lucka mrzi ma to tvoje trapenie, snad to bude vsetko v poriadku. to je super ze si drzis vahu :) a verim ze to pojde este poriadne dole :)

Eri upiekla som znovu ten chleba a znovu je placaty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
16.4.13 13:50

Luci, teď to půjde zase, uvidíš.
Kari, to je jedno, hlavně, že je dobrý. Napíšu ti pak, jak jsem dopadla já :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
16.4.13 14:02

Ahoj holky, dnes jsem měla toho moc a už jsem se konečně dostala domů. Jinak já jsem z Olomouce.Je mi 38 a dvě předpubertální děti, takže občas veselo.Luci,pevné nervy, neboj zvládnete to a dietku taky. Karinecka, ta čokoláda je bomba. Výborná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková