Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
21.6.13 19:19

Tak si to kakao objednej přímo z dukan shopu: http://www.dieta-shop.com/…o-200-g.html

Jinak já si kupuju kečup od firmy Spak a je slazený stévií.
 http://www.najnovsie.sk/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.6.13 11:58

Heeej to je husty dukanov kseft. ale je to tam dosta drahe a ked zratam postovne ach jooo. no ale som prijemne prekvapena tym kecupom. ja spak milujem a ked je zo stevii tak je to supeeeer. a prosim ta asi ho nepredavaju vsade ze? myslis ze v tescu alebo v kauflande bude? tak si predstav ze uz mam dole skoro 5 kil. za dva dni vyse pol kila. super. a to som zacala vcera z druhou fazou :-D. tesim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
22.6.13 12:17

Myslím, že jsem ten kečup kupovala v Globusu. Ještě jsem jeden kupovala v Kauflandu, ale ten je od firmy Kand a nevím čím je slazenej, jestli stévií, nebo um. sladidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaP
24.6.13 10:24

Včera jsem přešla na II. fázi. Prozatím výsledek -5kg a maximální spokojenost. Myslíte, že se mohou v II. fázi olivy? A po kolika dnech střídate dny ve II. fázi. Někde jsem četla, že je nejlepší 5/5 a někde že stačí 2/2. Dík za odpověď

• Citovat
  • Upravit
301
24.6.13 10:31

Ja myslim ze je jedno. mozes ob den, dva a dva. ale zevraj sa hubne najrychlejsie pri bielkovinovych dnoch. tak ja si dala dva a dva. ja myslim ze olivy nie. pretoze sol zadrzuje vodu a nieje dobra pri tejto diete.tie by som uuuuplne vynechala! stiahni si tu knizku o 350 receptoch na ulozto.cz ako mi tu radila ta holcina a tam je to vsetko v kratkosti vysvetlene na uvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
24.6.13 15:06

Ahoj holky, ja jsem tuhle dietu drzela, ale po dvoumesicich jsem to vzdala. Byla jsem stale nervozni a myslim ze to bylo z nedostatku cukru. Jak tohle zvladate vy? Ale za ten mesic a pul jsem zhubla 9kg. Ted tim jak jsem se vratila k normalni strave jsem nabrala neco zpatky. Chci se k diete vratit, ale nevim jak si vykompenzovat to sladke a nebo jak alespon zmirnit tu nervozitu. Mate s tim take nekdo problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.6.13 16:19

Jeeeezis babenko tak to je skoda ze si to takto porusila! tak krasne ti to slo zhubnut. no ja dostala MS a teraz uz som nervozna lebo mam chute a toci sa mi hlava. a to mam 14 mesacneho chlapceka. ja neviem tak skus rozne recepty na sladke.mne sa teda nedari.ale vies co som skusila a bolo dobre? biely jogur, sladidlo a aromu aku chces a mas z toho uzasnu chut :-D. proste zapoj fantaziu. mne je tiez tazko.ale ked si predstavim ze keby som to porusila tak som sa cele skoro dva tyzdne trapila zbytocne tak to je hrozne. a este ze pride jojo efekt a mozes nabrat viac ako si bola tak to neriskujem. je to skoda ze si to prerusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
24.6.13 20:56

@jasmin3 Ja by jsem kvuli tomu chtela zacit znova, to byla jedina dieta pri kterym jsem shodila. Jinak nic nezabyralo. A to jsem tech diet vyzkousela spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
24.6.13 21:08

Jeste jsem chtela napsat, ze ja jsem si hned ze zacatku ztahla z Ulozto.cz knihu Dukanova dieta v 350 receptech. A podle toho jsem predtim varila, nebo se alespon inspirovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.6.13 21:31

A jak dlho si to porusovala.lebo ak tyzden tak by som to neriesila a skusila pokracovat ako keby sa nic nestalo. znamej segra tyzden hresila potom sa spravala ako keby nic isla dalej a v pohode. tak s tym zacni. co je to par mesiacov oproti celemu zivotu. budes sa citit potom lepsie.nic nieje bez boja. drzim peste.ty to daaaas!!!si silna zenska nieeee??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
24.6.13 21:48

Ja jsem to prerusila uz pred par mesici. Musim zacit od zacatku. Chci chodit i sem. Predtim jsem tu take byla, ale nebylo tady tolik holek. Ted se tu navzajem podporujete. A mas pravdu co to je par mesicu oproti celemu zivotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaP
25.6.13 08:59

Já jsem na dietě zatím druhý týden tak se to možná ještě dostaví, ale zatím nepociťuji ani únavu ani chut na sladké. Každé ráno snídám jogurt nebo tvaroh, otruby a do toho si dávám trochu skořice. Za léta předchozích diet vím, že obelstí chut na sladké :D Ještě mne napadlo zda by se nedala použít ochucená syrovátka třeba vanilková. Já jak vidím úbytek na váze tak nemám chut na nic co je zakázané aby jsem to nezarazila. Podpora je tady úžasná a pomáhá mi i přečíst si předchozí zkušenosti a rady.

• Citovat
  • Upravit
301
26.6.13 11:12

No ja na sladke tiez nemala chut pokial neprisla ta blba MS. dostala som tak kriticky den ze sa mi az hlava zacala tocit. a to ja na sladke nie som. zo sladkeho len kekse a tie neviem najst recept :-(.ale to chudnutie je inspiracia ako hovado. zatial to vyzera tak ze denne mam 200 gramov dole. ak by to tak islo dalej tak co tyzden to 1,4 kg dole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
26.6.13 12:32

Ozaj a co sa tyka toho hladovania tak si myslim ze to na dietu nema ziadny vplyv.on sa len vyjadril, ze nieje dobre hladovat a to len z toho dovodu aby vaz mozog nesklamal a nedostali ste chute zhresit. on to bere ako prevenciu pred tym.lebo ked je hlad tak sa lahko presvedcite ze ked trochu zhresit nic sa nestane. a tomu sa chcel vyvarovat. ja mam hlad stale ale to preto lebo ja bola velky jedlik. ale s tym uz nic neurobim. a beztak to ucinkuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.6.13 17:57

Tak ja jsem taky dneska zacala. :-)

@jasmin3 Me docala na sladke pomahala Coca Cola Zero, nebo light a nebo jestli nemas rada tak si dej Sprite zero, nebo Fanta zero. Vsechny tyhle napoje pokud jsou light nebo zero, tak jsou povolene. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková