Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Erri: jeee diky. tak musim kupit ten prasok. a z toho suseneho drozdia sa nepribera? ved to je kaloricka bomba. ved aj pangamin je vlastne drozdie a dava sa ludom co nemozu pribrat. alebo to susene ma ine zlozenie? a prasok do peciva z toho sa tiez nepribera??? a kolko takych rohlikov by som si mohla urobit za den? prepac tolko otazok ale mna vzdy nieco napadne. nooo a co sa tyka tych cestovin tak tie shirakaty mam. len ma zaujimalo co tie stihle cestoviny nie su lacnejsie a lahsie dostatelne.ale ked hovoris ze su v tescu tak bude asi lepsie kupovat tie ako shirataky. no a ona tam v tych receptoch totiz spominala nejake penne.tak to uz netusim co moze byt. su tam nejake recepty na falosne spagety ale keby si vedela nejaky receptik navyse na nejake akoze nudle tak mi ich posli prosim. nech mam pocit ze mam nejaku prilohu.ju? a este raz diky ![]()
A prosim ako tie stihle nudle vyzeraju? tiez su nalozene v nejakej tekutine alebo su na sucho? inak ja byvam v brne ![]()
@jasmin3 : Dobré ránko!!!Tak ty jsi od nás???Rohlík asi jen 1.Já myslím, že kdyby se to nemohlo, myslím to droždí a prášek do pečiva, tak by to tam nepsali.Je to v malém množství. Ty štíhlé nudle nejsou ve vodě, jsou jen ve folii, je to od firmy Šmakoun a od něj je i to samé v kostce, to je jen bílek. Není to také levné jak ty schirataki.
@jasmin3 :Ještě tady máš nějaké receptíky: http://limetka.info/…etadukan.pdf
@lucieahmed: a este prosim od kedy si to zacala presne drzat?
Ahoj holky. Tak já od 17.6. -7,2kg. Pořád je co hubnout, ale číslo co bylo dneska na váze jsem od doby co jsem zahodila cigarety neviděla
A málem mi ráno ujel autobus jak jsem zkoušela kalhoty, tentokrát jsem se ale kochala a ne je naštvaně rvala zpět do skříne. ![]()
@ZuzaP:tak to je huste holka! jak si to dokazala. ja to drzim od 12.6 a mam len necelych 6kg dole. a aj to preto lebo zo vcerajska do dnes mi bolo tak zle ze som nemala na nic chut. a vsimla som si ze ked aj to jedlo co mozeme jest neomezene jem iba po troskach a hlidam sa tak chudnem rychlejsie. hlavne ked sa neprepcham na vecer zeleninou alebo inou bielkovinou. takze tomu moc neverim ze sa moze jest kolko sa chce. teda ale gratulujem. a kolko si mala startovnu vahu a kolko mas v plane schudnut? ja 20-25kg
Jasmin3: neomezene opravdu nejim. Jim 3× denne, vic do sebe ani nenacpu. Do snidane si přidávám ještě 1 lžičku psilia. Od minulého týdne se snažím každý den doma na rotopedu a procházky. Když jsem byla na měření poměru tuky/svaly tak mi vyšlo, že ideální váha je 82kg (v mládí jsem hodně sportovala). Začínala jsem na 105,7 a teď mám 98,5. Chtěla by jsem se dostat na tech 78kg. Měřím 180cm. A dočetla jsem se, že se nejvíce hubne v bílkovinových dnech a BZ jsou takové udržovací tak to držím 5/5.
Jasmin3: a ty jsi měla jakou startovaci váhu? Veliký vliv na to bude mít i psychická pohoda. Snažím se hodně odpočívat a moc se nenervovat tou váhou. Jsme holky šikovný a určitě to zvládneme ![]()
ZuzaP:
ahoj. no ja mala 90kg a chcela by som najradsej 65.teraz mam 84,2.aj tak sa mi to zda nic moc oproti inym.ale mozno som uz len nedockava a nenazrana ako sa hovori. prosim ta a co je to to psilium???
milifili:
ahoj a prosim ta ako asi priblizne taka kava vyzera? v com je? a tam je na obale napisane DNM? alebo ako? kde ju zozeniem. bo ja v hladani moc dobra nie som. aby som zas nestravila v obchode dve hodiny ![]()
Milifili : Ahoj, zítra jdu do zdravé výživy, tak se po ní mrknu a vyzkouším. A ty držíš k tomu i dukanku?
Jasmin3: Psillium je rozpustná vláknina z indického jitrocele. Koupila jsem to v lékárně asi za 100 Kč a beru 1 čajovou lžičku denně tak mi to vydrží asi na hoodne dlouho. Dávám si to do jogurtu nebo rozmíchám ve vodě. Hlad není vůbec a hlavně to pomáhá se záchodem. Co já bych dala za 84 kg
Dneska váha stojí, asi se jí nelíbí večeře v 9 večer. Dřív to nešlo ![]()