Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
5.8.13 14:27

Ty ja mam mimco tak niekedy nestihaaam. ale na zaciatku som zrala furt. furt som nieco zobala experimentovala. takze nemozem presne kolko krat denne. ako mam chut a chce sa mi nieco robit. ale boli dni kedy som zjedal dva jogurty. v tychto teplach to ani inak nejde.ale niekedy som mala pocit ze ked som sa najdla neskoro vecer tak som menej zhodila. teraz to uz neriesim. najem sa kedy chcem ale snazim sa najneskor tak okolo deviatej pol desiatej a potom si dam na krupani tie krabie tycinky. a vazim sa 2 krat tyzdenne lebo sa ti moze stat ze ti vaha zas vileze alebo stagnuje a to je zla inspiracia. takze doporucujem fakt dva krat tyzdenne alebo len iba raz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
5.8.13 16:57
@jasmin3 píše:
Livanka: nooo ja uz to drzim od 12.6. zacinala som na 90 kg a teraz mam 77,7 kg. vies co skus si povedat ze to vydrzis tyzden a ked to nezabere tak sa na to vykasli.ale ked zbadas ako jaaa ze na treti den od zacatia schudnes 3 kila tak ta to musi inspirovat. ja to tiez tento krat znamim nehovorila. ani na fb som to este nedala. heeej to si mala vidiet ked po 12-tich kg minus som prisla do baru kde ma vsetci poznaju personal v ratane sefa. jak im padla sanka. a to som si obliekla styl veci co som pred tym nikdy nemala odvahu obliect. a najlepsie je ze som vzdy bojovala z velkymi bokami. mala som nevyvazenu postavu. total nesimetrisku. a teraz ju mam krasnu. ja za tento cas schudla do bokov 9,5cm. takze konecne nie som hruska ako som bola celyyy moj zivot.ci som bola chuda ci pribrata bola som vzdy jak hruska. vydrz to!!! nikomu o tom nehovor. ja uz po piatich kilach citila na veciach ze som chudsia a zapla som rifle co mi predtym boli total tesne. som ohybnejsia. mam pocit ako keby som cele tie roky nosila lyziarsku kombinezu. a este som mala vyrezlu plotinku a teraz o nej ani neviem. vydrz. pozri bude to trvat mozno 5 mesiacov aby si dosiahla vahu ako chces. a vzdy ked budes mat nutkanie to porusit povedz si:" co je to 5 mesiacov oproti celemu zivotu???" ta tretia faza uz je v poho. heeej a nieco ti posepkam ;-) jaaa ked som dala asi desat kil dolu tak som si dala za odmenu biely magnum :twisted:.a v pohode. len si davaj pozor aby to nebolo zob sem zob tam a zas sjedes do prasenia sa.len jedna odmena! som to ale ukecana ze??? ale musim ta nejak presvedcit. stoji to holka za to ver mi!!! pockaj jak budu cumiet a obdivovat ta!!! a to sebavedomie pchaaa. to som take snad nikdy nemala :D.

Napsala jsi to krásně! Tomu říkám motivace! Jsi skvělá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
5.8.13 17:00
@pidalina píše:
Jé, tak to máme další společné téma, malá má ve 3 letech 12kg, ale ona nemá po kom být velká, jsme oba prckové a je úplná kopie manžela a ten byl jako malý hrozná tyčinka, tak je opravdu celý on i v tomhle :lol: teď má jít od září do školky a tuším, že obědy budou hrůza, musím jí u nich zabavit aby si nevšimla, že vlastně jí :zed:

Tak malej ve 3 letech vážil stejně. Teď v 5 letech má stěží 17 kg, ale už to považuju za úspěch. Začal trochu nabírat po vytržení nosní mandle. Býval často nemocný, tak mi v nemocnici řekli, že nejen, že bude zdravější (což je pravda), ale zlepší se také chuť k jídlu (což je vlastně taky pravda). Na druhou stranu nesmí nic sladkého. Jak pozře jedinou sušenku, vydrží další den jen na půlce rohlíku a všechno sabotuje. Zkusili jste odstavit sladké?

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
5.8.13 17:05

Pár dotazů, než začnu

1. fáze:

1. Kolik % tuku může mít sýr (eidam)? Četla jsem, že snad 5%, ale kde takový sýr vůbec seženu?
  1. Mohu pít bílé víno, tak 1× týdně?
  1. Mohu sladit glukopurem nebo hroznovým cukrem? Nebo zkrátka jen stévií?

2. fáze

Ve druhé fázi mohu pořád zeleninu nebo jen každý druhý týden a střídat to s fází 1 bez zeleniny???

• Citovat
  • Upravit
600
5.8.13 17:22

Mám hlad a chuť :zed: první den! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
5.8.13 17:23
@Lenik30 píše:

Sladké nechce skoro vůbec. Já tak ráda peču a bez úspěchu.. Tak to musím sníst já (přece se to nevyhodí) a teď jsem tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.8.13 20:12

@Lenik30:
1 taaak 5 percentny myslim ze existuje ale nie u nas. takze smola. hold syry nebudes moct az do tretej faze :-(. no mam znamu co si davala mierne na zeleninovy salat 19 percentny a bolo to v poho.no nesmie sa to prehanat.

2. tak biele vinko by som neriskovala aspon ten prvy mesiac. potom uz to bude lepsie len do toho nespadnut. a zalezi aj kolko budes chciet pit a kolko chces zchudnut. alkohol zadrzuje vodu. preto dukan neodporuca ani moc solit. takze raz tyzdenne z mierov ano. ja som sa od kedy to drzim opila aj dokonca z tvrdeho asi 3 krat a v poho. len neviem ako telo zareaguje ked to bude pravidelne kazdy tyzden a ci si to preto nezacne ukladat. a ked vino tak suche.

3.tak priznam sa ze neviem co je glukopur ale hroznovy cukor by som uuuplne vynechala. ved keby bol povoleny tak by logicky bolo povolene aj hrozno a to je ovocie co je zakazane. takze asi nie :-(. steviou alebo nejakym umelym sladidlom sladit.ja to davam pol na pol lebo ta stevia ma len predsa divny ocasek

DRUHA FAZE: tak co sa tyka druhej fazy mozes aj stale zeleninu a bielkoviny dohromady ale myslim, ze ti to pojde pomalsie :-(. ale urcite by som to nerobila ze 5 dni BZ-bielkovina so zeleninou a 5 dni B-bielkovina. ja mam za to ze to nieje dobre pre telicko a ani zdrave. podla mojeho nazoru ked mas bielkoviny iba tak v ten den telo este vyuziva a spaluje nejake tie sacharidy zo zeleniny z predosleho dna. tak mas aspon nejaku energiu aj v B dni. kdezto keby si to mala 5-5 alebo nejak tak podobne tak by si nie len telicko trapila lebo raz by nemalo ziadnu energiu a raz zas sacharidy niekolko dni po sebe.to je podla mna nevyvazene. a hlavne je mat v pohode aj psychiku. ver mi! aj tym sa rychlo hubne. a to by si nemala pri takom pomere 5-5. ver tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.8.13 21:46

@Lenik: a dakujem za kompliment ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.8.13 21:50

@pidalina: vydrz holka vydrz. tie zaciatky su najhorsie. to vies ze budes mat neskutocne chute zo zaciatku. ved telo a mozog boli zvyknute na nieco co si im odoprela zo dna na den. sok pre telo. ja si hovorila tak, ze ak do tyzdna zo zaciatku nezchudnem kaslem na to. a islo to a tak ma to inspirovalo. a uz tie chute obcas su ale nie tak hrozne. neboj to prejde.to je ta skuska ako moc to chces.tuky ta skusaju. nedaj sa ty si silnejsia no nie??? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
5.8.13 23:13

Ahojky holky, chci se zeptat, je tadle dieta vhodná v době, když pracujeme na miminku? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
6.8.13 09:15

Ja myslim ze nie. ale dukan tam napisal dietu aj pre uz tehotne a to tak ze zacnes od tretej fazi. ale neviem kolko dni ju musis drzat. asi cele tehotenstvo.ale to sa da.to uz nieje tak prisne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
6.8.13 09:40
@jasmin3 píše:
Ja myslim ze nie. ale dukan tam napisal dietu aj pre uz tehotne a to tak ze zacnes od tretej fazi. ale neviem kolko dni ju musis drzat. asi cele tehotenstvo.ale to sa da.to uz nieje tak prisne.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
6.8.13 10:43
@pidalina píše:
Sladké nechce skoro vůbec. Já tak ráda peču a bez úspěchu.. Tak to musím sníst já (přece se to nevyhodí) a teď jsem tady :lol:

Tak Daneček taky není na nějaké buchty a koláče. Ale nanuky, lízátka, sušenky…

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
6.8.13 10:47
@jasmin3 píše: @Lenik30:
1 taaak 5 percentny myslim ze existuje ale nie u nas. takze smola. hold syry nebudes moct az do tretej faze :-(. no mam znamu co si davala mierne na zeleninovy salat 19 percentny a bolo to v poho.no nesmie sa to prehanat.

2. tak biele vinko by som neriskovala aspon ten prvy mesiac. potom uz to bude lepsie len do toho nespadnut. a zalezi aj kolko budes chciet pit a kolko chces zchudnut. alkohol zadrzuje vodu. preto dukan neodporuca ani moc solit. takze raz tyzdenne z mierov ano. ja som sa od kedy to drzim opila aj dokonca z tvrdeho asi 3 krat a v poho. len neviem ako telo zareaguje ked to bude pravidelne kazdy tyzden a ci si to preto nezacne ukladat. a ked vino tak suche.

3.tak priznam sa ze neviem co je glukopur ale hroznovy cukor by som uuuplne vynechala. ved keby bol povoleny tak by logicky bolo povolene aj hrozno a to je ovocie co je zakazane. takze asi nie :-(. steviou alebo nejakym umelym sladidlom sladit.ja to davam pol na pol lebo ta stevia ma len predsa divny ocasek

DRUHA FAZE: tak co sa tyka druhej fazy mozes aj stale zeleninu a bielkoviny dohromady ale myslim, ze ti to pojde pomalsie :-(. ale urcite by som to nerobila ze 5 dni BZ-bielkovina so zeleninou a 5 dni B-bielkovina. ja mam za to ze to nieje dobre pre telicko a ani zdrave. podla mojeho nazoru ked mas bielkoviny iba tak v ten den telo este vyuziva a spaluje nejake tie sacharidy zo zeleniny z predosleho dna. tak mas aspon nejaku energiu aj v B dni. kdezto keby si to mala 5-5 alebo nejak tak podobne tak by si nie len telicko trapila lebo raz by nemalo ziadnu energiu a raz zas sacharidy niekolko dni po sebe.to je podla mna nevyvazene. a hlavne je mat v pohode aj psychiku. ver mi! aj tym sa rychlo hubne. a to by si nemala pri takom pomere 5-5. ver tomu

Děkuju za všechny odpovědi. Sýr tedy vynechám úplně a s vínem se omezím na 1× za dva týdny. A ve 2. fázi asi radši budu jíst zeleninu pořád, protože nejsem zrovna psychicky odolný člověk, tak abych na tom nebyla psychicky špatně.

• Citovat
  • Upravit
6.8.13 15:58

Ahoj také bych chtěla začít s dietkou ale sehnala jsem jen pšeničné otruby je to velký problém? děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková