Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem
včera byla palačinka na slano
2 PL otrub
1 PL kuk. škrobu
1 celé vejce
koření já dala provensálské
1dcl mléka odtuč.
zamícháš, 1/2 hod nechat odstát, pak upést v předehřáté troubě na plechu na pečícím papíře. je pravda, že mám křivý plech tak mi to kapánek nedrželo tvar, ale to neva, plnola jsem kuřecímí kousky restovanými jen s kořením.
mňam mňam, už se těším až budu moct zeleninu což de dnes a dám si ti i se salátem.
Na této dietě mně nejvíce baví to, že můžu maso skoro pořád. A taky že jsem včera dala na kole kopec, který stále odolával. Vždy jsem ho musela vyšlapat pěšky
.Takže krásný sluníčkový den všem.
P. S neměřím se, mám vyhlídlé šaty, takže až to bude tak…už aby to bylo ![]()
Příspěvek upraven 22.08.13 v 11:18
Lenik30: no ja si vsimla ze cez kramy mi to ani tak nestagnuje ako pred. telo sa zavodnuje. dnes som bola v noci 7 krat na zachode.mam MS uz druhy den tak som sa postavila na vahu ze vaha bude rovnaka a mam o 400g menej a to islo dole takto od utorku. merat som sa nemerala ale uvazujem ci mam ci nie no mam strach. a prosim ta ty mas aku vysku??? ja mam ale 178. to je jedine co ma zachranuje ze som tak vysoka.
Tak som sa nakoniec zmerala. som to nevydrzala a mam rovnomerne zo vsadial 1 cm dole.aj ked tie boky sa mi zdaju ze je dole 1,5 cm
. su uz zaoblene. pred tym maly taky ostri tvar ak vies co myslim.
. takze je to v poho. ja myslela ze uz to dole nepojde.ale najviac to citis na veciach co si obliekas. ![]()
@pepino72 píše:
Ahoj všem
včera byla palačinka na slano
2 PL otrub
1 PL kuk. škrobu
koření já dala provensálské
1dcl mléka odtuč.
zamícháš, 1/2 hod nechat odstát, pak upést v předehřáté troubě na plechu na pečícím papíře. je pravda, že mám křivý plech tak mi to kapánek nedrželo tvar, ale to neva, plnola jsem kuřecímí kousky restovanými jen s kořením.
mňam mňam, už se těším až budu moct zeleninu což de dnes a dám si ti i se salátem.
Na této dietě mně nejvíce baví to, že můžu maso skoro pořád. A taky že jsem včera dala na kole kopec, který stále odolával. Vždy jsem ho musela vyšlapat pěšky.Takže krásný sluníčkový den všem.
P. S neměřím se, mám vyhlídlé šaty, takže až to bude tak…už aby to bylo
Není v tom ještě vajíčko?
@jasmin3 píše:
Lenik30: no ja si vsimla ze cez kramy mi to ani tak nestagnuje ako pred. telo sa zavodnuje. dnes som bola v noci 7 krat na zachode.mam MS uz druhy den tak som sa postavila na vahu ze vaha bude rovnaka a mam o 400g menej a to islo dole takto od utorku. merat som sa nemerala ale uvazujem ci mam ci nie no mam strach. a prosim ta ty mas aku vysku??? ja mam ale 178. to je jedine co ma zachranuje ze som tak vysoka.
Jo tak, tak to já jsem prcek, mám jen 163 cm.
@Lenik30 píše:
Není v tom ještě vajíčko?
je 1 Celé vejce, já ne něj uplně zapomněla
@pepino72 píše:
je 1 Celé vejce, já ne něj uplně zapomněla
Pohoda
Už to kuchtím. A k tomu si dám kuřecí směsku ze včerejška.
@Lenik30 píše:
PohodaUž to kuchtím. A k tomu si dám kuřecí směsku ze včerejška.
ať se dílo podaří a chutná Ti.
prosím Tě nikde jsem nevyčetla jestli se může sojovka, ta tekutá jako koření, vcelku ráda ji používám. a ořech ty jsou zakázané asi všechny, viď.
Díky za info
@pepino72 píše:
prosím Tě nikde jsem nevyčetla jestli se může sojovka, ta tekutá jako koření, vcelku ráda ji používám. a ořech ty jsou zakázané asi všechny, viď.
Díky za info
orechy ziadne
. no a ja davam obcas sojovku. ale z rozumom len na jemnu prichut. je tam totiz cukor.ale ked si das trosicku nic ti to neurobi ![]()
@pepino72 píše:
Díky za info
Ořechy vůbec, sojovku má i Dukan v té své knížce, takže ano.
Jinak ta slaná palačinka je výýýýborná, mňáááám! Ohnula jsem jí napůl a do ní dala tu kuřecí směs podle Dukanovy knížky a obložila si to zeleninou a jsem natucnutá! ![]()
@Lenik30 píše:
Ořechy vůbec, sojovku má i Dukan v té své knížce, takže ano.Jinak ta slaná palačinka je výýýýborná, mňáááám! Ohnula jsem jí napůl a do ní dala tu kuřecí směs podle Dukanovy knížky a obložila si to zeleninou a jsem natucnutá!
jsem ráda, že máš plné bříško a že ti chutnalo!!
já dnes mám konečně zeleninu takže jsem spořádala salát z rajčat s takovou chutí ![]()
a holky díky za rady.
a co tak nějaký receptík nasladko,?co se vám osvědčilo!!
@pepino72 píše:
jsem ráda, že máš plné bříško a že ti chutnalo!!
já dnes mám konečně zeleninu takže jsem spořádala salát z rajčat s takovou chutí
a holky díky za rady.
a co tak nějaký receptík nasladko,?co se vám osvědčilo!!
Určitě by šla ta tvoje placka nasladko a potřít dukanovou čokoládovou polevou:
1 žloutek + 1 lžička nízkotučného kakaa (mám normální) + 2 lžíce sladidla + trošičku vody
Dneska mi nejlepší kamarádka předala různé ochucovací esence a cukren. Takže jsem měla nízkotučný tvaroh + cukren + esence vanilla butter… a je z toho smetánek BOBÍK ![]()
Jinak jsem dělala už v 1. fázi zmrzlinu:
Našlehat 2 smetany ke šlehání s nízkým obsahem tuku + pak přišlehat 2 nízkotučné tvarohy + bílý jogurt + sladidlo dle chuti. Hodně to v mrazáku tuhne, tak to pak musíš vyndat tak 20 minut před konzumací. Někde jsem četla, že pomůže, když to budeš promíchávat, jak to postupně mrzne. Ale na to jsem se vyprdla. Dělala jsem si to i jako malé nanuky do plastového plata na vajíčka a zapíchla jsem do toho špejle.
Pro Lenik30:
prosím Tě ten cukren je co??sladidlo??já používám Stévii
a ty ochucovadla koupím třeba i v DM?? co se ti nejvíce osvědčilo??díky a hubnutí zdar. ![]()
Baby nasla som paraaadne sladidlo tiez na baze sukralozi. vyserte sa na cukren. to je len o 67 percent menej kaloricke ako cukor. kupte si v lekarni dia chrom. ten je o 95,7 percent menej kalorickejsi ako cukor a tiez je hlavna zlozka sukraloza. takze je to neskutocne podobne chuti klasickeho cukru ![]()
ale obsahuje laktozu takze kto ma alergiu na laktozu tak ma smolu
Koukám, že jsi měla skoro stejné míry, s jakými jsem začala já. Nedalo mi to a po 10 dnech na DD jsem se dneska změřila. V pase mám -2cm, přes zadek - 1cm. A váha pořád -2 kg, nějak se to zaseklo. Ale mám to do týdne dostat, tak to bude asi tím.