Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
30.8.13 20:28
@Lenik30 píše:
Holky, moc moc Vám děkuju za to, jak jste mě tady podpořily. Přečetla jsem si to sice až dneska, ale zas mě to nastartovalo. Po 2,5 týdnech jsem včera první den hřešila. Ráno jsem se nezvládla nasnídat, protože jsem byla nervózní ze setkání s novým šéfem. Jsem teď ve složité pracovní situaci. Tak jsem si dala jen půlku papriky (syrové).
No a jak jsem byla celý den mimo a neměla jsem s sebou nic jiného než vodu, měla jsem ukrutný hlad. Manžel mě odpoledne vzal na pizzu, zajedla jsem jí frgálem (koláčem) a ovocem ze zahrady. Večer jsem měla těžký žaludek a už vím, že to neudělám. Moje chyba, neodolala jsem a může za to hlad.

Mám nakoupenou zeleninu, takže do neděle jí dojím a od pondělí si dám čistě bílkovinový týden i bez zeleniny, ať to zas pořádně rozjedu.

Jinak před 2,5 týdny jsem začínala na nějakých 86,7 kg a jsem na 84,1 kg a prostě se mi to nechce hnout. Nechtělo už před tím mým včerejším hřešícím dnem. Zkusím sehnat ten kámen místo prdopeče. Soda mi nevyhovuje, placky mi po ní nějak nechtějí na pánvi držet pohromadě.

no lenicko lenicko ze se nestidis. bakana. takto skaredo zhresit! a uz tak zavcasu. vies ja hovorim ze ked niekto drzi dukanku tak nech to striktne drzi aspon mesiac nech si telo zvykne na maly prisun sacharidov a tukov. ja poprve poriadne zhresila po dvoch mesiacoch.aj ked som ochutnala maleho kasicku co bol len cuc z lahve tak som to vyplula. ved jaaa sa pomali ani na zakazane potraviny nepozrela aby som nepribrala. a za dva tyzdne som mala 5-6 kil a to nebudem radsej pisat kolko po mesiaci! a az ked uz som sa citila vo vlastnom tele tak az potom som zhresila. ale nedavaj si az tyzden bielkovin. maj svoje telo rada a az tak ho zas netrap! daj si 4 dni. ako hovori dukan. a uz bud hodna! ked ta tu nikto nespucoval tak musim aspon ja nie :lol:. :cert: drz sa! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
31.8.13 09:41
@pepino72 píše:
Pro Jasmin3:
já začala 17.8. z 80,4 kg při výšce 175 cm, držela jsem 5 dní jedničku, pro jistotu a včera tedy 28.8 jsem měla 75,2 kg. v práci máme tukoměr+bazal měřák, takže tam jsem si ověřila, že to nejde ze svalů ale opravdu z tuků, což je bezva. Bohužel se neměřím, ale jen srovnávám oblečení. Takže jsem vytáhla ze skříně halenku co jsem měla oblíbenou, rifle a mám vyhlídlé šaty. Takže motivaci mám skvělou. a jako bonus dostanu další seskok z letadla. vsadili jsme se s manželem :).Co se týká těch aromat, jsou to v těch malých lahvičkách, my tomu říkáme tresť, nejčastěji používám vanilku, ořechy, mandle, jahoda, malina. vyjdou kolem 15-20-kč.
vůbec nevadí že jsi ukecaná, aspon to pro jednou nejsem já :mrgreen:
cvičila jsi při DD? já se přiznám že ne každý den mi vyjde 30 minut procházka.
ale zase třeba jedu na kole, nebo na in-linech, myslíš že to stačí??
ty cukinové placky nastrouhám, lehce posolím, nechám vykapat všechnu vodu, pak kořením, přidám 2 žloutky a sních tuhý z bílků, to je vše pak smažím nebo peču. zítra si je udělám zas.
ahoj a hurá proti kilům :dance:

ahojik moja. nooo si neskutocne sikovna. tebe to pojde dolu rychlo ako mne asi.si vysoka tak sa hubne rychlo. jaaa necvicila.ale mam 16 mesacneho chlapceka a rastie mu 8 zubov. nooo jaaa som jedla vela vajicok. neomezene lebo baba co na tom chudla povedala ze sa moze jest kolko sa chce. islo to krasne dolu. no potom som sa zlakla ze to uz ide pomalsie tak som pritvrdila a davam iba 3 vajicka denne a vecer si nerobim uz chleba z otrub ale z bielkovinoveho prasku. a aky vysledok? tak v pondelok som mala 76,4 potom som sa vazila vo stvrtok a mala som 75,6 a zo stvrtka na dnes mam a to sa podrz 74,6. takze za tyzden 1800g prec. takze husty. a to som si myslela ze po vyse 10kg to uz pojde pomali. a ked to uz zacne fakt pomali lebo som pocula ze poslednych 5 kil ide tazko, tak zacnem cvicit. aby sa to vyrovnalo a hubla som rychlo jak predtym. a zacni sa merat. uvidis ze aj to pomoze lebo ak ti zacne stagnovat vaha co ti mozno urcite zacne, tak je dobre zmerat sa a vidiet to na cm.si fakt sikula. verim ze vydrzis a som zvedava kolko budes mat dole za mesiac. ja idem dnes do tej byvalej prace. normalne mam adrenalin z toho ako sa ludia budu tvarit a chvalit. chiii.som z toho desne nervozna. snad to dobre dopadne. tie placky z tym tuhym snehom skusim. to vyznie fakt dobre. a co sladkeho si uz skusala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
livanka
31.8.13 15:15

Holky o jaké placičce mluvíte??? Já nějak nemůžu nastartovat, moje váha pořád stojí, ale hlavně nepřibírám a to je důležité. Obden to nějak poruším, ale snad to už brzo příjde a zase to půjde dolů a já nebudu jíst nic jiného, než co smím. Mám časově náročnou práci a tak si musím začít chystat hamání den předem a to mi nějak nejde. co budete vařit zítra???

• Citovat
  • Upravit
121
31.8.13 15:28

sladké

Pro Jasmin3:
ty seš šikovná taky, a díky za podporu i pochvalu. já dnes ráno měla takouvo radost, stoupla jsem na váhu a bylo tam 74.2 kg, no není to paráda,??a to jsem večer sežrala 8 vařených bílků s pomazánkou tvarohovou s tunákem a spalo se mi tak trochu těžce :D. dneska jsem na zelenině, taky mnamka a na večeři jsme si byli nachytat pstruhy, už je mám na pekáči.
ptala jsi se na sladké:
ted sedím u PC a žeru tu slavnostní roládu, už je skoro ve mně :D
a ještě jsem si dělala takový tvarohovo pudinkový krém-taky dobrý.
já moc na sladké nejsem a nikdy jsem moc nebyla, jediné po čem je mi smutno a to hodně je MELOUN.toho bych sežrala kvanta. nadruhé straně brambory, knedlíky, těstoviny to nemusím mít vůbec, snad jenom rýži tu mám ráda, ale co já jsem byla vždy masožravec a to je v DD báječné,,,konečně něco pro nás masožravce :dance: já taky necvičím, to už jsem psala, ale když vyjde čas jdu na procházku-svižnou nebo kolo nebo in-line, takže si myslím žr to by mohlo stačit, co??a navím 16.9. zase začínáme s holkama trénovat, takže uvidíme jak to pujde dolů pak.
jsem se trochu rozepsala.
co máš nejraději z DD nějaký oblíbený receptík by nebyl??
já mám třeba hodně ráda tvarůžky, takže si z nich dělám pomazánku, ta byla na snídani
1 cottage, 2-3 kolečka tvarglí, ml. paprika ostrá, proždárat vidličkou pořádně, nechat zaležet ale mně se to nidky nepodaří protože to hned sežeru a mažu na bílky, na okurek, nebo na dukan chlebík. tak a jdu si chystat gril na ty pstruhy. hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
31.8.13 19:20

Tak už to zas jde dolů, jupíííí! Prostě zásek na pár dní.

Měla jsem 86,7 a dneska ráno 83,7 kg, takže přesně 3 kg dole za necelé 3 týdny. Takový úbytek mi i vyhovuje, už jsem se bála, že něco dělám špatně a nechce to jít dolů.

• Citovat
  • Upravit
301
1.9.13 10:37
@pepino72 píše:
Pro Jasmin3:
ty seš šikovná taky, a díky za podporu i pochvalu. já dnes ráno měla takouvo radost, stoupla jsem na váhu a bylo tam 74.2 kg, no není to paráda,??a to jsem večer sežrala 8 vařených bílků s pomazánkou tvarohovou s tunákem a spalo se mi tak trochu těžce :D. dneska jsem na zelenině, taky mnamka a na večeři jsme si byli nachytat pstruhy, už je mám na pekáči.
ptala jsi se na sladké:
ted sedím u PC a žeru tu slavnostní roládu, už je skoro ve mně :D
a ještě jsem si dělala takový tvarohovo pudinkový krém-taky dobrý.
já moc na sladké nejsem a nikdy jsem moc nebyla, jediné po čem je mi smutno a to hodně je MELOUN.toho bych sežrala kvanta. nadruhé straně brambory, knedlíky, těstoviny to nemusím mít vůbec, snad jenom rýži tu mám ráda, ale co já jsem byla vždy masožravec a to je v DD báječné,,,konečně něco pro nás masožravce :dance: já taky necvičím, to už jsem psala, ale když vyjde čas jdu na procházku-svižnou nebo kolo nebo in-line, takže si myslím žr to by mohlo stačit, co??a navím 16.9. zase začínáme s holkama trénovat, takže uvidíme jak to pujde dolů pak.
jsem se trochu rozepsala.
co máš nejraději z DD nějaký oblíbený receptík by nebyl??
já mám třeba hodně ráda tvarůžky, takže si z nich dělám pomazánku, ta byla na snídani
1 cottage, 2-3 kolečka tvarglí, ml. paprika ostrá, proždárat vidličkou pořádně, nechat zaležet ale mně se to nidky nepodaří protože to hned sežeru a mažu na bílky, na okurek, nebo na dukan chlebík. tak a jdu si chystat gril na ty pstruhy. hezký víkend :mavam:

ahoj no to je super dalsie kilecko. za chvilu budeme stihle ako prutiky. tak to ja dostala sok. ja sa postavila vcera na vahu a skoro som odpadla. ako ja fakt myslela ze sa mi to po vyse 10 kil spomali a ono sa mi to zrychlilo este viac. no nechapem ako som mohla dat za dva dni kilo dole ale neva. prosim ta aj ty mas ten problem ze chodis strasne casto na wc? ja kazdy druhy kazdy treti den chodim co 20 minut na zachod. to sa tak odvodnujem. len nechapem preco den dva nic a potom takato vlna. to je hrozne. nemozem ani z malym von lebo mam hned plny mocak. uz mam z toho nervy.
oblubene jedla moc nemam. ale rada si obcas urobim pizzu od dukana, stale si robim chleba. obcas nieco sladkeho. ale tiez to moc nemusim. to len ked to mam dostat tak mam bud pred alebo po chute.len tie kakaove venceky by som si dala. no melon to milujem tiez.ale najviac banany. a tie nemozem ani v tretej faze. :zed:. ale melon sa priznam ze som si dala polku. to sa nedalo ked som davala malemu a vonalo mi to pod nosom :lol:. hej vies ze my mame skoro asi rovnaku vahu? ja som sice o tri cm vyzsia ale to nieje taky rozdiel. a tiez mam 74,6 chi chi. ja si asi dnes spravim normalne leco. strasnu chut mam na to. a na veceru asi pizzu. urobim aj priatelovi lebo mu tiez chuti. a davam si na nu tvargle. je to mnamka. a kedze mam ten bielkovinovy prasok tak si ju mozem urobit velku aku chcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.9.13 17:07
@jasmin3 píše:
ahoj no to je super dalsie kilecko. za chvilu budeme stihle ako prutiky. tak to ja dostala sok. ja sa postavila vcera na vahu a skoro som odpadla. ako ja fakt myslela ze sa mi to po vyse 10 kil spomali a ono sa mi to zrychlilo este viac. no nechapem ako som mohla dat za dva dni kilo dole ale neva. prosim ta aj ty mas ten problem ze chodis strasne casto na wc? ja kazdy druhy kazdy treti den chodim co 20 minut na zachod. to sa tak odvodnujem. len nechapem preco den dva nic a potom takato vlna. to je hrozne. nemozem ani z malym von lebo mam hned plny mocak. uz mam z toho nervy.
oblubene jedla moc nemam. ale rada si obcas urobim pizzu od dukana, stale si robim chleba. obcas nieco sladkeho. ale tiez to moc nemusim. to len ked to mam dostat tak mam bud pred alebo po chute.len tie kakaove venceky by som si dala. no melon to milujem tiez.ale najviac banany. a tie nemozem ani v tretej faze. :zed:. ale melon sa priznam ze som si dala polku. to sa nedalo ked som davala malemu a vonalo mi to pod nosom :lol:. hej vies ze my mame skoro asi rovnaku vahu? ja som sice o tri cm vyzsia ale to nieje taky rozdiel. a tiez mam 74,6 chi chi. ja si asi dnes spravim normalne leco. strasnu chut mam na to. a na veceru asi pizzu. urobim aj priatelovi lebo mu tiez chuti. a davam si na nu tvargle. je to mnamka. a kedze mam ten bielkovinovy prasok tak si ju mozem urobit velku aku chcem.

gratuluji že ti to tak letí krásně dolů. no já myslím že do vánoc budeme k sežrání :lol: si dáme na sebe mašli a lehneme si pod stromek a necháme se ty naše drahé polovičky kochat, co ty na to,?
no s tím WC, pokud nejsi nijak prochlazená tak si mylím, že to bude stídáním, B a BZ, protože jak psal Dukan, když je BZ tak víc zadržuješ vodu a potom když máč jen B tak to jde ven. já tom mám zatím tak akorát, ale je pravda, že ted tech 14 dní chodím i v noci 8o, naposled mě čůrání budilo když jsem byla štíhlá. jako kuličku mně to nebudilo, ale bylo to tím, že tělo zadržovalo vodu.
spíš mám pocit že se u mně objevuje jivý problém. vždy jsem trpěla na křeče jak rukou tak nohou, mám asi větší spotřebu magnézia. navím mám nízký TK 90/60 již celý život. ale ted kdyzž přo DD skoro nesolíme a dost pijeme, chytám křeče. dneska jsem koupila magnézii vodu tak začnu pít a uvidíme.
může se při dukance minerálka jemně perlivá??asi jo když se může cola ligt, že??
jo jinak dneska jsem se měřila, tak uvidíme třeba zase za týden. škoda že jsem se fakt nezměřila hned na začátku, protože těd mám - 6 kg, a cítím to na kalhotách, takže ubytek byl jistě i v centimetrech :lol:
já ted mlsám, tvyrohový krém, jen tak, jako nádivku do tvarohových koláčů
takže tvaroch+ sladidlo+vanilková aroma+citronová kůra, mnam, mnam
co vaříš zítra?? zkoušela jsi doma vařit šunku??já se chystám, poněvadž bych si dala obložený talíř nebo chlebíčky. :-O
tak hezký večer a zase někdy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
1.9.13 22:15

Ahoj holky, zítra chci začít (a taky začnu :mrgreen: ) s dukanovou dietkou. Může se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.9.13 08:06
@Essexi píše:
Ahoj holky, zítra chci začít (a taky začnu :mrgreen: ) s dukanovou dietkou. Může se k vám přidat?

Zdravím Tě a vítám mezi náma.
Přeji Ti hodně zdaru. pevnou vůli a raketový start :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.9.13 09:06
@pepino72 píše:
gratuluji že ti to tak letí krásně dolů. no já myslím že do vánoc budeme k sežrání :lol: si dáme na sebe mašli a lehneme si pod stromek a necháme se ty naše drahé polovičky kochat, co ty na to,?
no s tím WC, pokud nejsi nijak prochlazená tak si mylím, že to bude stídáním, B a BZ, protože jak psal Dukan, když je BZ tak víc zadržuješ vodu a potom když máč jen B tak to jde ven. já tom mám zatím tak akorát, ale je pravda, že ted tech 14 dní chodím i v noci 8o, naposled mě čůrání budilo když jsem byla štíhlá. jako kuličku mně to nebudilo, ale bylo to tím, že tělo zadržovalo vodu.
spíš mám pocit že se u mně objevuje jivý problém. vždy jsem trpěla na křeče jak rukou tak nohou, mám asi větší spotřebu magnézia. navím mám nízký TK 90/60 již celý život. ale ted kdyzž přo DD skoro nesolíme a dost pijeme, chytám křeče. dneska jsem koupila magnézii vodu tak začnu pít a uvidíme.
může se při dukance minerálka jemně perlivá??asi jo když se může cola ligt, že??
jo jinak dneska jsem se měřila, tak uvidíme třeba zase za týden. škoda že jsem se fakt nezměřila hned na začátku, protože těd mám - 6 kg, a cítím to na kalhotách, takže ubytek byl jistě i v centimetrech :lol:
já ted mlsám, tvyrohový krém, jen tak, jako nádivku do tvarohových koláčů
takže tvaroch+ sladidlo+vanilková aroma+citronová kůra, mnam, mnam
co vaříš zítra?? zkoušela jsi doma vařit šunku??já se chystám, poněvadž bych si dala obložený talíř nebo chlebíčky. :-O
tak hezký večer a zase někdy :mavam:

ahoj. nooo ja niekedy moc nevarim a dam si na obed udenaca. vcera som zhresila a dala som si uz tie venceky po ktorych tuzim uz mesiace. ale to len preto lebo som nasla arasidove chiii. bola som na tej party a ludia boli vedla.aj sefova byvala ma pochvalila. pila som zas ako to hovado a predstav si ze zo soboty na dnes mam sice plus 100g ale inokedy sa mi to viac navysilo a myslim ze uz to zas pojde dolu. no na to ze som pila pondelok a potom sobotu je ta vaha krasna. uz sa tesim ked budem mat prve cislo 6 a nie 7.cakam na to ako na spasenie bozie.no ja dnes varim viac menej rodine. kuracie masko nalozene a do toho zeli hlavkove. nieco na sposob ciny. varim im tiez dietne takze priatel tiez dost zhubol. a to nedrzi dietu. svina jedna ze? ty chlapi tak rychlo hubnou to nieje fer. a vies co ma napadlo. ty mi strasne pripominas mna. neviem preco.aj tak ti to ide dolu ako mne. co keby sme sa niekedy stretli. z kadial si? mozes mi nieco o sebe povedat? kludne do spravy. a s tou maslou a vianocnym stromcekom to je dobry napad :potlesk:. no ale vies co? mne uz teraz niektory hovoria ze uz by som hubnut nemala a ze nech to neprezeniem. takze… ale ja chcem tu 6 na vahe. len vies co ma hrozne mrzi? ze som sa neodfotila v spodnom pradle uuuplne na zaciatku. lebo ako vidim tie nohavice ako mi uz plandaju a ze som musela nejake uz uplne vyradit, tak sa mi nechce verit ze som bola ta siroka. :-D. tebe to tiez pojde pekne dolu a to z toho dovodu, ze si vysoka. aspon si myslim. vysoke baby lahsie zhadzuju. viem to podla seba. mozno uz na vianoce pojdes do tretej faze. a ja sa modlim aby aj ja som isla lebo ma inak porazi. hej a ako planujes jest na tie vianoce? ja myslim ze sa budem cely tyzden prasit chiiii. to sa ani dat nebude inak. ked prides za rodinou ktoru mas az na sk tak ti je to vzacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.9.13 09:08
@Essexi píše:

ahoj vitaj medzi nami. tak potom daj vediet ak zacnes. budeme podporovat. napis nam len pre zaujimavost startovaciu vahu a kolko chces schudnut. drzime peste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
2.9.13 11:36
@Essexi píše:

Ahojky, jsem ráda, že je tu někdo další. Držím palečky. Napiš, z jaké váhy jdeš dolů :-)

• Citovat
  • Upravit
3034
2.9.13 11:52

Děkuji za přivítání.

Dneska jsem teda začala. Váha dnes ráno 64,7 :cert: a chtěla bych dolů tak těch 5 kilo :D Ještě něco málo o mě. Po porodu jsem vážila 77kg což byl teda děs protože měřím 160cm. Začala jsem si počítat kalorie (baštila jsem všechno jen v menších porcích) a pravidelně cvičit. Váha šla pěkně dolů až na těch 62,5kg. Pak se to stoplo a od začátku roku jsem na stejné váze. Chodím pravidelně minimálně třikrát týdně cvičit (alpinnig a fitbox), mám odcvičenou i Jillian 30day shred. Jen váha pořád stála (hlavně že nešla nahoru :jazyk: ) no a teď o dovolené jsem se spustila a baštila a baštila ale kdo by odolal když mi navařil někdo jiný a ještě tak skvěle. Tak jsem se rozhodla že zkusím něco nového a narazila na dukanovu dietu, zaujala mě tak jsem to chtěla zkusit jestli váha půjde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
2.9.13 11:55

Jinak u mě 3 týdny = -3 kg

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
2.9.13 12:11
@Essexi píše:
Děkuji za přivítání.Dneska jsem teda začala. Váha dnes ráno 64,7 :cert: a chtěla bych dolů tak těch 5 kilo :D Ještě něco málo o mě. Po porodu jsem vážila 77kg což byl teda děs protože měřím 160cm. Začala jsem si počítat kalorie (baštila jsem všechno jen v menších porcích) a pravidelně cvičit. Váha šla pěkně dolů až na těch 62,5kg. Pak se to stoplo a od začátku roku jsem na stejné váze. Chodím pravidelně minimálně třikrát týdně cvičit (alpinnig a fitbox), mám odcvičenou i Jillian 30day shred. Jen váha pořád stála (hlavně že nešla nahoru :jazyk: ) no a teď o dovolené jsem se spustila a baštila a baštila ale kdo by odolal když mi navařil někdo jiný a ještě tak skvěle. Tak jsem se rozhodla že zkusím něco nového a narazila na dukanovu dietu, zaujala mě tak jsem to chtěla zkusit jestli váha půjde dolů.

No vidíš, já mám 163 cm a dostala jsem se po porodu na váhu přes 86 kg. Jenže rodila jsem jaksi před 5 lety, tak je čas přestat se vymlouvat na dítě :-D

Dukanka je dobrá. Manžel je odpůrce různých diet, ale zrovna včera mi říkal, že to má hlavu a patu a jí se rozumně. Navíc se mi už stáhl žaludek (asi po dvou týdnech už to bylo znát), takže sním míň jídla. Jediné, co mi ve 2. fázi chybí, je ovoce. Ale ty budeš mít těch 5 kg dole rychle, takže brzy přejdeš do 3. fáze, kde už ovoce je :-) Držím Ti palečky, ať jsi na své vysněné váze (i když ta Tvoje současná je taky super) :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková