Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenik30
23.8.13 09:17
@pepino72 píše:
Pro Lenik30:prosím Tě ten cukren je co??sladidlo??já používám Stévii
a ty ochucovadla koupím třeba i v DM?? co se ti nejvíce osvědčilo??díky a hubnutí zdar. :potlesk:

Stévie je taky super, tou můžeš cukren nahradit. Jinak cukren je toto http://www.apotheke.cz/…0-g/d-76386/

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
23.8.13 09:21
@jasmin3 píše:
Baby nasla som paraaadne sladidlo tiez na baze sukralozi. vyserte sa na cukren. to je len o 67 percent menej kaloricke ako cukor. kupte si v lekarni dia chrom. ten je o 95,7 percent menej kalorickejsi ako cukor a tiez je hlavna zlozka sukraloza. takze je to neskutocne podobne chuti klasickeho cukru :-D
ale obsahuje laktozu takze kto ma alergiu na laktozu tak ma smolu

Dia chrom mám doma taky, koupila jsem si ho v lékárně. Nelíbí se mi tam ale ten aspartam, to podle mě není nic zdravého, aspoň se o jeho škodlivosti už hodněkrát psalo. Dávám si ho jen výjimečně. Podle mě je TOP asi Stévie.

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
23.8.13 09:23

Aromata

@pepino72 píše:
Pro Lenik30:prosím Tě ten cukren je co??sladidlo??já používám Stévii
a ty ochucovadla koupím třeba i v DM?? co se ti nejvíce osvědčilo??díky a hubnutí zdar. :potlesk:

Já mám ta ochucovadla od kamarádky. Jsou to takové malé ampulky a příchutě mám vanilla butter, rum, hořké mandle, citron, pomeranč. Prý je nejlepší ta vanilka a mandle. Já to ještě všechno nevyzkoušela. Ale našla jsem odkaz na obchod, kde se to dá koupit: http://cukrarske-pomucky.cz/…ska-aromata/

• Citovat
  • Upravit
301
23.8.13 10:47
@Lenik30 píše:
Dia chrom mám doma taky, koupila jsem si ho v lékárně. Nelíbí se mi tam ale ten aspartam, to podle mě není nic zdravého, aspoň se o jeho škodlivosti už hodněkrát psalo. Dávám si ho jen výjimečně. Podle mě je TOP asi Stévie.

Leni ale aspartam tam nieje. ono je viac druhov tych sladidiel dia chrom. ja mam cerveny. mne to poradila a dala tchyne lebo je diabeticka. takze neviem nooo. mne pripadne ten dia chrom lepsi.ale priznam sa ze este nejake skusenosti s tym nemam.len viem ze je menej kaloricky ako cukren. takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Livanka
23.8.13 14:10

Holky já už pekla asi 3× nějaké ty dortíky nebo roládky, ale já mám problém u toho umělého sladidla, že pořád cítím v tom sladkém takový zvláštní ocas??? Nevíte co je nejvíc podobné cukru a co nemá ty zvláštní pachutě??? :roll: Nějak mi to nechutná a že mám chuť na sladké, to teda mám???

• Citovat
  • Upravit
301
23.8.13 18:18
@Livanka píše:
Holky já už pekla asi 3× nějaké ty dortíky nebo roládky, ale já mám problém u toho umělého sladidla, že pořád cítím v tom sladkém takový zvláštní ocas??? Nevíte co je nejvíc podobné cukru a co nemá ty zvláštní pachutě??? :roll: Nějak mi to nechutná a že mám chuť na sladké, to teda mám???

no obycajne sladidlo ten vocasek ma a najhorsie je ze musis ho tam dat vela lebo pri teple sa sladke dost straca a zostava viac chemie. najviac cukru je podobny cukren ale ten je len o 67 percent menej kaloricky ako normalny cukor a potom co si myslim ze je lepsie je dia-chrom ale cerveny lebo ich je viac. oni totiz obsahuju sukralozu a ta sa ziskava z normalneho cukru ale je upravene tak aby nebola kaloricka. kupis to v lekarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.8.13 18:20

No a ten dia-chrom je o 95 percent menej kaloricky. a tieto umele sladidla co obsahuju sukralozu nepodliehaju teplu a nestracaju sladkost. a su prave najlepsie aj pre to pecenie. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik30
23.8.13 18:47
@jasmin3 píše:
Leni ale aspartam tam nieje. ono je viac druhov tych sladidiel dia chrom. ja mam cerveny. mne to poradila a dala tchyne lebo je diabeticka. takze neviem nooo. mne pripadne ten dia chrom lepsi.ale priznam sa ze este nejake skusenosti s tym nemam.len viem ze je menej kaloricky ako cukren. takze…

Aha, tak já mám modrou krabičku dia chrom. Tak se příště zeptám na tu druhou. Na téhle je napsáno, že je to aspartam. Díky za tip.

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
23.8.13 18:50
@jasmin3 píše:
No a ten dia-chrom je o 95 percent menej kaloricky. a tieto umele sladidla co obsahuju sukralozu nepodliehaju teplu a nestracaju sladkost. a su prave najlepsie aj pre to pecenie. :-D

Jo, kamarádka držela dukanovku několik měsíců a používala sukralózu - ten cukren. Je teď hubená jak nítěnka. Ale po tom dia chromu se podívám.

Jinak jsem včera zkoušela pizzu podle dukana. Udělala jsem rovnou dvě, protože v knize píšou, že je to jedna porce a dle zkušeností vím, že bývají porce malinké. No ale ta pizza byla tak obrovská!!! Jednu celou snědl manžel a já jí měla na 3×. I jsem vám to nafotila, takže za chvilku vložím fotku.

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
23.8.13 19:00

Pizza podle Dukana

Slaná placka z 3 žloutků, 2 PL oveských otrub, 1 PL pšeničných otrub, 50 g žervé, libovolného koření, 180 g drceného tuňáka ve vlastní šťávě a sněhu ze 3 bílků (na pávi smažit na teflonce na tom nejnižším stupni asi 10 minut a ještě napůl syrové opatrně přenést na plech, potřít směsí z rajčat, poklást šunkou a sýrem a péct 25 minut)

Směs z rajčat:
na velké cibuli osmahnout žampiony (nemusí být), 3 stroužky česneku, koření (ideální oregáno, bazalka, pepř, sůl) a nadrobno pokrájená rajčata z plechovky. Přikrýt poklicí a povařit 20 minut.

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
26.8.13 12:16

Kde nic, tu nic… Žijete?

• Citovat
  • Upravit
Livanka
26.8.13 15:54

Neboj žijeme, jen já neměla čas psát. Moje váha se zastavila, ale hlavně jsem ráda, žejsem nepřibrala. Celý víkend jsme popíjeli a pojídali vše možné, byla u nás po 2 letech švagrová z ciziny na návštěvě, tak to zase nešlo nějak hubnout, ale dnes jsem zase začala. Ke snídani jsem měla vejce s dukanovou plackou a k obědu špagety ze šmakouna s kuřecím masem a s dia kečupem. Snad se to může. Chtěla bych si upéct něco sladkého, kdo jste co pekli dobrého?

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
26.8.13 16:18

Tak mě zas leze váha dolů dost pomalu. Za těch 14 dní jsem dala dolů necelá 3 kg. Ale i tak dobrý :-) Pořád lepší, než kdyby mi to šlo hore :-) A navíc to mám za pár dní dostat, tak nemůžu chtít zázraky. Jinak jsem poctivá, až na ty mé neoblíbené nízkotučné výrobky. Jím prostě kvalitní a na tuky nekoukám.

Dneska jsem měla k obědu květák na mozeček a k večeři budu mít kuřecí steak a celerové hranolky. Holky, to je dobrota! Nakrájíte oloupaný celer na hranolky, dáte na pečicí papír, posypete kořením na hranolky nebo americké brambory a pečete. I manžel se mi po tom může utlouct :-)

Livanka: Kolik máš dole celkem za ty 3 týdny?

• Citovat
  • Upravit
Lenik30
27.8.13 09:10

Celerové hranolky

Tady je ta bašta s celerovými hranolky.

• Citovat
  • Upravit
301
27.8.13 10:08
@Livanka píše:
Neboj žijeme, jen já neměla čas psát. Moje váha se zastavila, ale hlavně jsem ráda, žejsem nepřibrala. Celý víkend jsme popíjeli a pojídali vše možné, byla u nás po 2 letech švagrová z ciziny na návštěvě, tak to zase nešlo nějak hubnout, ale dnes jsem zase začala. Ke snídani jsem měla vejce s dukanovou plackou a k obědu špagety ze šmakouna s kuřecím masem a s dia kečupem. Snad se to může. Chtěla bych si upéct něco sladkého, kdo jste co pekli dobrého?

hej ahooooj tak akurat som sa sem chystala napisat ze som skusala jeden receptik lebo kamosku som tiez nablbla na dietu a mala narodky tak som urobila sviatocnu roladu a zozalo to nenormalny uuuuspech tu je odkaz:http://dukanovadieta.com/…tocna-rolada hej babo to si fakt urob. a este toto:http://dukanovadieta.com/…ruffes-dukan. no a ked som urobila ten druhy recept tak ked to ochutnal ten moj tak sa skoro rozplakal lebo povedal ze je babicka take robila a vsetci z jeho rodiny sa snazili nieco take urobit a nevedeli to urobit tak presne. no a potom z neho viliezlo ze jeho deda bol diabetik. takze uuuplne super. rychle a chutneee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková