Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
16.6.13 10:13

Ale ja to tak aj myslela, ze tato dieta je sice tazka, ale za to je velka inspiracia to, ze ked sa dokonci tak ako ma, tak mozem papat neomezene co chcem. co u inych dietach nieje. a este ako to ide rychlejsie dole tak to vas tiez strasne inspiruje. a hlavne mam ciel. a to je tiez velmi dolezite. a na chladnicke mam fotku ako som vyzerala pred 10 rokmi. a to je nieco. predtym 59. teraz 87 a na zaciatku diety 90kg. a to mam vysku 178.takze… no snad sa mi to podari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 10:30

No mne znama praveze povedala aby som si nehovorila, ze od pondelka ale ze hned ako sa budem na to citit tak mam ist do toho. no a bola streda a jaaa som si povedala teraz alebo nikdy. kupila vahu a som v tom :-D. no ale z tym maratonom je pravda ze by to asi nebolo ono. no ked mate v planu zhodit povedzme 5 kil a utocna faza by mala byt tym padom 3 dni tak by ste mohli zacat hned lebo pred maratonom by ste uz mohli zeleninu. je pravda ze sa mi tocieva hlava od unavy, ale telo je zazracny mechanizmus. mam rocneho a nieco synka a chodi len mesiac a nieco. takze asi viete co to znamena :-D. ale nevadi mam to v ramci treningu. je to dost drsne na zaciatok. ja chcem schudnut 25 kil. no takze v utocnej faze musim zotrvat apon 7 dni.ale premyslam ze to pretiahnem na tych 10. no uvidim ale ako to vydrzim.uz sa tak tesim na zeleninu ako nejaky mlsanek na pizzu chi chi. mozme sa kontaktovat nieje problem. budem len rada. a chcete tu alebo ak mate fb tak tam? alebo na mail? zalezi na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 10:37

dukanova dieta

Dobry den. to ste vazne tak sikovne schudli??? ja som v utocnej faze. chcem sa spytat ako ste na tom teraz? a ako to teda je s tym alkoholom.lebo je pravda ze raz za mesiac si rada idem sadnut a chcem sa dat do nalady. poradite mi s tymto??? ako som uz pisala som v utocnej faze. som uz stvrty den. mam tri kila dolu :-D. no po akom dlhom case uplne od zaciatku si mozem dovolit alkohol? som dost prekvapena, ze aj ked ste pili piva tak v pohode. pretoze piva su teda ale sacharidova bomba. takze by ste mi to mohli nejak podrobnejsie popisat? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 10:41

Drzim stvrty den a uz som schudla tri kila. takze mozem s vami drzat ciaru ako sa hovori. a vzdy ked budete chcet s tym zas seknut tak si povedzte: ved co je to niekolko mesiacov sa hlidania oproti celemu zivotu? nieje to zbytocne porusit ked uz som sa tak velmi na tom do teraz natrapila? stoji to za to ked viem, ze potom uz do konca zivota mam pokoj. nebude to naaadherny pocit ked vojdem medzi znamych a vsetci vyvalia na mna oci a zostanu z otvorenou pusou na mna cumet? tak za to to stoji nie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
16.6.13 10:50

Jasmin, ty jsi neuvěřitelně akční :D evidentně něco na tom o „pocitu přílivu energie“ bude ;) Zkoušela jsem si zadat informace a cílovou váhu na anglické stránky Dukanovi diety a měla bych být v útočné fázi 4 dny. Uvažuju, že si teď udělám takovou předpřípravu, do středy budu jíst bílkoviny a zeleninu, ve čtvrtek a pátek si dám i komplexní sacharidy, abych nabila baterky na závod a v neděli začnu 4 dny útoku :pocitac: Co myslíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
301
16.6.13 10:56

Viem ze uz je asi neskoro ale pre buducnost alebo keby ste nahodou niekomu radila s touto dietou tak to ide aj s dukanovou dietov kojit :-D. tu prikladam odkaz. len tak pre zaujimavost : http://www.dukanovadieta.com/…ta-po-porode pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.6.13 11:44

:lol: ale nieee. nie som akcna. mne vsetci hovoria velke dieta. ja som vzdy bola zivsia od mala :-D. no ja by to nevidela z nejakymi experimentami pred tou dietov. bohvie akot to potom bude zaberat. ono tie faze nejak na seba ako keby nadvezuju. len aby to to telo uz nechapalo ako uz nejaku dietu a nejak blbo potom nezareagovalo ze by to slo potom pomalsie alebo tak. ja by si uzila este poslednych par dni tak ako som zvykla.ale je pravda ze odkladat to je riziko.lebo napriklad seba poznam.ja ked si to tak poviem tak nikdy nezacnem :-D. tak ale aj tak to nemusi byt tvoj pripad. hlavne sa drz a ked zacnes tak daj vediet.ja tu moc nie som ale ak chces mozem ti dat svoj mail :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinka
16.6.13 11:55

Já bych strašně chtěla začít už hned, ale bojím se, co s tím během. :nevim:
Nerada bych, aby to tam se mnou někde švihlo. :think:
Věřím tomu, že bych to uběhla, pokud bych běžela pomalinku, ale přece jen to má časový limit a já bych si ráda zlepšila čas :think:
Tak nevím, asi se budu tedy do soboty stravovat klasicky podle zdravého stravování a v neděli a na to vlítnu. Já už se tak těším :srdce: hlavně na ty výsledky, doufám, že budou :(
určitě mi pošli mail, ať tady nespamujeme, nakonec by z toho byla taková naše „pseudosoukromá“ diskuze :lol:

• Citovat
  • Upravit
301
16.6.13 12:09

No vysledky budu na sto percent. mam znamu co mala vyse 90 a teraz ma 68. mala velkos 44-46 a teraz ma 38.takto zhubla za 3-4 mesiace a potom mohla do faze 3.a ta uz nieje taka hrozna. hlavne nejak dat tu prvu a druhu nooo. ja som ti chcela napisat mail do tvojich sprav ale u teba to nejde. neviem preco. moc sa tu este nevyznam.tak ti to napisem sem a potom mi napis ked ho budes mat a ako si tento prispevok odstranim aby som to tu zas nemala na stalo vycapene :-D. ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
17.6.13 12:50

Holky, ještě jsem nedočetla vaši diskuzi, ale jedna na jednu věc se musím zeptat. začínám ode dneška a ráda bych si upekla ten chléb-ale v receptu se nepoužívají otruby, které vy tam dáváte. já to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
17.6.13 13:38

Ahoj. no neviem je tam viac receptov. a na chleba som vzdy videla s otrubami. su ovesne a psenicne, kupis ich v kauflandu niekde pri vlockach a inych podobnych vyrobkach.ja si robila ten chlebik za 4 minuty v mikrovlnke a ten je tiez z otrub a docela mi chutil. na sk stranke mas dost vela receptov a aj o tom viac pisane. je to stranka: www.dukanovadieta.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.6.13 22:21

Pro holky co potřebují shodit více kilo.
Já začínala 16. dubna na 93 kilech a k dnešnímu dni mám dole skoro dvanáct kilo. První fázi jsem držela deset dní a je pravda, že za tyto dny jsem zhubla nejvíce. Teď už to jde velice pomalu, ale jde to a to je hlavní. Chci zhubnout minimálně na 70 kilo.

Co se týče fyzické aktivity, rozhodně bych nezačínala s Dukanem před půlmaratonem. Pro tělo je to hrozný šok a mohla by jsi zkolabovat. První dny jsem se cítila velmi slabá a unavená, upravilo se to až za pár dní, až si tělo zvyklo na omezený přísun sacharidů. V první fázi Dukan doporučuje pouze chůzi, nic jiného.

Dukanův chléb dělám z tohoto receptu. 2 polévkové lžíce pšeničných otrub, 4 polévkové lžíce ovesných otrub, 2 vejce, třetinu kávové lžíce prášku do pečiva, sůl a 75 gr. bílého jogurtu. Tento chleba mám na tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaP
19.6.13 09:25

Ahoj holky. Ráda by jsem se k Vám přidala. S dietou jsem začale teprve tento týden a zatím jsem absolutně spokojená. Dnes ráno váha ukázala -2,6kg. Vím, že jde převážně o vodu, ale po roce zkoušení všech možných úprav jídelníčku, pravidleného jídla 5-6 denně a cvičení, jsem teprve teď zaznamenala výsledky. Na každého platí asi něco jiného a já doufám, že na mne bude platit toto :D

• Citovat
  • Upravit
301
19.6.13 12:42

Sikovna baba si :potlesk:. len tak dalej. toz to jaaa tiez tak. postavila som sa po troch dnoch a 2-3 kila dole. len mi to nejak stagnuje. nie a nie vaha dolu. tak mam strach ci robim vsetko tak ako mam a zacinam sa bat aby som vobec zhubla. inak tato dieta vysla skoro kazdemu.tak by mala aj nam. neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.6.13 15:23

Babi prosiiiim vaaas. kde kupim to blbe odtucnene kakaooooo. aj ked je zo znizenim cukru alebo tuku tak dost tam toho tuku je :-( tak kolko najviac moze mat to kakao cukru a tuku aby som ho mohla pouzit? a kecup bez cukru? inak uz som dnes po deviatich dnoch konecne zacala druhu fazu a mam 4 kila dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková