Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yoyinda
9.4.13 13:45

Zkus jiné kombinace, atˇnejíš pořád to samé. Třeba nějakou rybku, můžeš i tuňáka v konzervě, ale ve vlastní šťávě. Mám oblíbený recept se surimi tyčinkami. Můžu ti ho napsat. Uvidíš, že časem pijdeš na různé kombinace. Hlavně nehladovkuj, pravidelně jez.

• Citovat
  • Upravit
8307
9.4.13 13:54

Také jsem ráda, že se tady máme, to je hned prima hubnutí a i mě to začalo bavit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.4.13 13:57

To by si bola zlata, keby mi napises ten recept, vidis tuniaka som zabudla kupit. z lososa mi uz je tiez zle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
9.4.13 14:02

Takže nadrobno nakrájíš surimi tyčinky, přidáš nadrobno nakrájenou cibulku, a přidáš tak 2-3 lžičky odtučněného bílého jogurtu. Osolíš, můžeš okořenit podle své chuti. Já tam pro šmak přidávám tofu.Je to takový salát a je dobrý. Vyzkoušej, uvidíš. :)

• Citovat
  • Upravit
Yoyinda
9.4.13 14:05

Nebo zkus naplnit papriku tvarohovou pomazánkou, uvidíš, že vymyslíš cokoliv. Protože to nejde pořád jen plátky šunky a vajíčka. :,( Já jsem věčná dietářka a taky doufám, že už to zvládnu bez jojo efektu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8307
9.4.13 14:13

Yoyindo to vypadá dobře, také vyzkouším :-).

Tady posílám odkaz na nějaké rexeptíky : http://www.janakozmalova.blog.sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoyinda
9.4.13 14:18

Eri, děkuji za typy. Mrknu na to. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.13 14:36

@karinecka23 já si ty první dny přišla strašně přecpaná a nafouklá, až dneska 2.den 2 fáze se mi udělalo špatně z hladu a to jim pravidelně. Jinak syrečky můžeš už v 1.fázi

Erri tak v DM po tom kouknu, dík za tip

já dneska udělala krůtí vývar s brokolicí a zahustila jsem to otrubama a pak si zapekla lilek s rajčaty a na to dala syrečky, no puch hroznej, ale bylo to výborný!

zítra plánuju zapečenou brokolici se šunkou, krabí chlebík

lucka

• Citovat
  • Upravit
139
9.4.13 15:57

Yoyinda, dakujem vyskusam aj ked sa tych surimi bojim :D a musim sa priznat, dnes mi konci 1. faza ale bola som s tatinkom, a on nevedel ze nemozem jest zeleninku tak mi kupil taku sunku so zeleninou a syrom v rolke, tak som si dala dve ruzicky brokolice varenej a tu sunku a kusok syra :/ ostatne zjedol tatin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
9.4.13 17:23

Holčiny, tady posílám také docela dobré stránky s prima recepty :

http://limetka.info/…etadukan.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 17:27

Já si stáhla na ulozto.cz těch 350 receptů od dukana, ale já moc podle receptů nedělám, spíš podle toho, co na mně vykoukne z ledničky :D

lucka

• Citovat
  • Upravit
8307
9.4.13 17:33

Luci já také experimentuju a vařím z hlavy, ale někdy i sem nakouknu, každá inspirace dobrá. Ani jsem ještě nezkoušela péct chleba, vždy udělám jen dukanky na ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
9.4.13 17:45
@Erri píše:
Holčiny, tady posílám také docela dobré stránky s prima recepty :http://limetka.info/…etadukan.pdf

to je fajn odkaz :palec:, na večeři si zkusím udělat tu tortilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
9.4.13 17:49

Jojo, Ivet, to jsem také sem dávala, tam jsou také ňamky, když to pročítám, tak mám hlad :-) a už teď na večer nechci nijak jíst. Tak napiš, jak se ti povedla a jak ti chutnala tortila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 18:22

Tak já si před hoďkou dělala toustík - chlebík z mikrovlnky, trocha hořčice, kuřecí šunka a salát římský, přišla mamča a že chce taky a moc ji chutnalo a jak viděla, jakou jsem měla nálož, tak nevěří, že hubnu :mrgreen:

zítra plněné papriky mletým krůtím + polívka ze dneška, ráno zkusim kaši z otrub se stévií

jinak jsem se chtěla zeptat jestli jsem dobře pochopila 2.fázi, jedu teda systém 5/5, tak teď 5 dní bílkovino-zeleninových a pak 5 dní jen bílkoviny, takže stejně jak v 1.fázi?

lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková