Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delvinka
16.7.12 12:47

@Slun Jů, tak to velká gratulace! A v dobrém závidím! :)

• Citovat
  • Upravit
52
16.7.12 12:48

Puding je vlastně kukuřičný škrob - tudíž tolerovaná potravina a měla by jí tedy být 1PL denně. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
16.7.12 14:58

@beronika Ok, děkuji za radu :) Ještě bych se zeptala, jestli je možné si přidat do tvarohu s kakaem, strouhaný kokos? Když není povolené ovoce…
Díky! ;)

• Citovat
  • Upravit
52
16.7.12 16:14

Tak to netuším. Zkus se zeptat na diskuzi na www.dukanovadieta.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.7.12 07:26

Ten kokos mě taky zajímá… i když si myslím, že tam je olej - takže to dovolené nebude.
Holky, včera jsem si koupila ve zdravé výživě čokoládu slazenou stévií a dala jsem si jen tak na chuť a tím pádem se posouvám do fáze, kdy už mi fakt chybí jen to pečivo… Dneska zkouším chleba z mikrovlnky, tak jsem zvědavá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
17.7.12 08:46

@MissaD To dukanovo pečivo není nejhorší. Mě dokáže plně nahradit chuť na rohlík apod. Dělám si ho v toastovači.
Mám MS a dnešní pohled na váhu nebyl moc potěšující..tak od rána koukám jak bubák :D Ale utěšuji se, že je to tím MS…

• Citovat
  • Upravit
17
17.7.12 09:12

Mi se váha po deseti dnech diety zastavila na -3,5 kilech, ale co mi slo krasne dolu jsou centimetry v pase :lol:… mam -7cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
17.7.12 10:10

Šikulkáááááá :potlesk: :potlesk: :potlesk:

J8 jdu co týden to kilo dolů…a to dietu porušuju, v sobotu jsme byli u našich a na oběd byly Karbanátky, tak jsem si jeden dala. a nekdy snim opravdu celej pytlík uvařenýho pudingu…a když si dělám kuř. prso tak si tu vodu zahustím škrobem a dochutím maggim. už mě to ale leze krkem, když pořád jím to stejné… ;) Ale ještě 3 kilča a končím druhou fázy… 8o :palec: dneska jsem snídala Activii, jednu lžičku kakaa, kapku sladidla a lžíci otrub mňamkyyyyyyy…to bych mohla jíst celý den… :P Holky můžu ten chleba péct jen z ovesných otrub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
17.7.12 10:11

Holky a je takhle dieta i pro hruškovitý tvar postavy? Zdá se mi, že se zadek ani nehnul :( Horní část postavy mám OK, ale spodek je katastrofa…

• Citovat
  • Upravit
17
17.7.12 10:21

Mi jde dolů i zadek, ale nejmíň.
Právě jsem snědla chleba (http://www. dukanovadieta. com/products/chlieb-na-taliansky-sposob-od-nasej-citatelky-innky-1-2-a-3-faza/)
a dělala jsem ho jen z ovesnych otrub.
Slun… tobě závidím, že už jen 3 kila - já ještě 7 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
17.7.12 10:29

Já mám ještě před sebou 7kg, ale spokojila bych se i s 5kg. Mám zkušenosti, že jak se mi váha dostane pod 60kg, tak potom to pomalu nejde :(
Ale je fakt, že tahle dietka mě baví ze všech diet nejvíc :)

• Citovat
  • Upravit
17
17.7.12 10:31

Mně to taky baví, i když je to moje první dietka.
Nejlepší je asi to, že to má jasná pravidla a že mám motivaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
17.7.12 10:37

Hlavně ta motivace je super! Včera jsem zkoukla tyhle stránky :)
 http://www.dukandiet.co.uk/…he-week.html

• Citovat
  • Upravit
17
26.7.12 13:20

Holky, tak jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delvinka
26.7.12 13:49

Ahoj,

nic moc :( Za tu dobu snažení mám dole jen 2kg. Jídelníček dodržuji, žádné sacharidy a min. tuku. Poslední dny jsem spíše demotivovaná :(
Mám postuavu typické hrušky. Nahoře vyhublo, zadek, boky, stehna-katastrofa.
Dolů to nejde vůbec, spíš mi přijde, že je to čím dál horší :(
Nevim, kde je chyba, co dělám špatně…

Co u Tebe? Doufám, že jsi spokojenější než já! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková