Dukanova dieta

• Fotoalbum (789)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
13.1.12 17:18

dotaz-prozba

začala jsem s duk.dietou,ale nechípu taky fáze,mohla bych poprosit o postrčení kde to pochopím děkuji Vladka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
13.1.12 18:46

v první fázi se jí maso, nízkotučné sýry, mléko, smetana, jogurty … prostě bílkoviny+otruby. ta se drží 3-5dnů :-) dle kil, která chceš shodit. ve druhé fázi už můžeš i zeleninu. a místo cukru se dává sladidlo. třetí fáze je jako druhá, akorát asi jednou týdně můžeš udělat hostinu-místo jednoho dietního chodu si můžeš udělat opravdovou hostinu-polívka, jídlo i s přílohou, sladkosti, cokoliv-ale musíš to spořádat vše najednou :-)+ jeden den je diete dle 1.fáze. a 4. fáze je udržovací, jednou za týden si dáš očistu jako v 1.fázi-bílkovinový den … ale to píšu jen tak ve zkratce. já dneska konečně začala :dance: tak snad budu na léto štíhlá, jako proutek.
http://www.dukanova-dieta.cz/…vnujici.html jinak víc je asi tady.
to si budeme moct vyměňovat recepty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.12 21:58

nechápu pořádně,četla jsem recepty a je tam napsáno v 1 fázi-zelenina,tvarohové koláčky,duk.chléb a různé,co je správně,asi jsem moc natrvdlá,začala jsem včera a mám 1,5kg dole tož at si to nepokazím!!!!!!!!!!dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
13.1.12 22:07

Ahoj holky, pročítám tuto dietu a musím říct, že jsem z ní úplně jelen, vůbec tomu nerozumí. jak jdou ty fáze :nevim:, můžete mi poradit?

• Citovat
  • Upravit
1505
13.1.12 22:57

v I. fázi jenom bílkoviny-všechny mléčné výrobky pouze nízkotučné, maso, 2lžíce otrub denně-z toho chleba, housky … tahle se drží 2-5dnů,podle toho, kolik chceme shodit. já chci 15-20, držím jí 5dnů-pro jistotu.
ve II. fázi-to stejné co v první+můžeme přiznat vybrané druhy zeleniny-držíme, dokud neshodím kila co chceme :-)
ve III. fázi už se může semtam i ovoce :-D konečně! 1× týdně se provádí očistný bílkovinový den, jako v I.fázi, pak je 2× týdně nárok na pořádné jídlo se vším všudy-příloha, dezert :dance: mňam … ale vše se musí sníst na „jeden zátah“ … -tato fáze se drží: počet kilx10 … shodíš 5kilo, držíš to 50 dní. takže já když budu úspěšná, tak 150 dní-potěš :nevim:
IV.fáze už jíme normálně, akorát jednou do týdne se drží bílkovinový den, snažíme se nepřejídat a dodržovat si návyky z předešlých fází.
Už je to lepší, holky??? mě pomohlo si to vypsat na papíry, pak se mi to snaž hledá a když něco objevím, tak si to připisuju :palec:
do léta budeme jako modelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
13.1.12 23:09

no tak to si budu taky muset někam napsat, připadam si jak idiot když to čtu a polopatě si to převádím zda tomu rozumím :lol: :lol: , ale teď už to snad chápu, já jen nepochopila, jak dlouho se vždy má držet jednotlivá fáze :lol:
Od zítra jdu do toho, do teďka jsem držela 90 denní rozlišovací, ta je trochu podobná, ale měla jsem u ní hlad, tak jsem přemýšlela o změně a narazila jsem tady na tu, tak snad bude uspěšná :lol:

• Citovat
  • Upravit
1505
14.1.12 20:35

při téhle naštěstí hlad není, pořád mám pocit nasycení, ale to víš, honí mě mlsná až to hezký není :mrgreen: to jsou ty moje čokoládky a sušenky, nj, teď mám smůlu. a je dost těžké žít bez pečiva, když ho snídám, svačím, večeřím … ale dá se to :-) za 1 den mi klesla váha o 2,5kg 8o takže doooost dobré. ještě 18kg a bude to OK :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
14.1.12 20:52

a můžu se zetat co jsi snídala, při té první fázi?? a kde jsi sehnala otruby? jinak moc držím palce aby se ti zadařilo, jsem na tom stejně taky mam cíl 20kg :lol:

• Citovat
  • Upravit
1505
14.1.12 22:33

k snídani jogurt a čaj, dneska jsem si dělala otrubový placky nasladko-se sladidlem a skořicí+tvaroh :D ty otruby hrozně přejedí, to bych ani nevěřila. na těch kilech co šly dolu je parádně vidět, že jsem fakt žila jen na pečivu a sladkém :roll:
otruby jsem sháněla všude možně a nakonce jsem na ně narazila v kauflandu-je to taková hnědá moučka v sáčku-vypadá to jak hnědá instantní kaše pro děti-stály 10kč, tak jsem si hned vzala do zásoby :-)
tak ať se daří, v létě budeme modelky :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.12 13:08

mám dole 2,7kg od čtvtku,hlava to pořádně sice nechápe ,myslím že to dělám podle toho co si tu přečtu,snad budem všechny modelky,mnoho zdaru!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.1.12 17:15

Zkouška spojení s Dukankami :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.1.12 17:16
jancova píše:
mám dole 2,7kg od čtvtku,hlava to pořádně sice nechápe ,myslím že to dělám podle toho co si tu přečtu,snad budem všechny modelky,mnoho zdaru!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stistko12
21.1.12 17:29

Zkouška spojení s Dukankami

Haló, šéfová, tady jsem! Vypadá to tu dobře! jak to, že neoslavuješ? Asi jsi viděla naše ikony, síla…

• Citovat
  • Upravit
5
21.1.12 17:34

Zde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.1.12 17:34

Zde :)

• načítám...