Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
začala jsem s duk.dietou,ale nechípu taky fáze,mohla bych poprosit o postrčení kde to pochopím děkuji Vladka
v první fázi se jí maso, nízkotučné sýry, mléko, smetana, jogurty … prostě bílkoviny+otruby. ta se drží 3-5dnů
dle kil, která chceš shodit. ve druhé fázi už můžeš i zeleninu. a místo cukru se dává sladidlo. třetí fáze je jako druhá, akorát asi jednou týdně můžeš udělat hostinu-místo jednoho dietního chodu si můžeš udělat opravdovou hostinu-polívka, jídlo i s přílohou, sladkosti, cokoliv-ale musíš to spořádat vše najednou
+ jeden den je diete dle 1.fáze. a 4. fáze je udržovací, jednou za týden si dáš očistu jako v 1.fázi-bílkovinový den … ale to píšu jen tak ve zkratce. já dneska konečně začala
tak snad budu na léto štíhlá, jako proutek.
http://www.dukanova-dieta.cz/…vnujici.html jinak víc je asi tady.
to si budeme moct vyměňovat recepty ![]()
nechápu pořádně,četla jsem recepty a je tam napsáno v 1 fázi-zelenina,tvarohové koláčky,duk.chléb a různé,co je správně,asi jsem moc natrvdlá,začala jsem včera a mám 1,5kg dole tož at si to nepokazím!!!!!!!!!!dik
Ahoj holky, pročítám tuto dietu a musím říct, že jsem z ní úplně jelen, vůbec tomu nerozumí. jak jdou ty fáze
, můžete mi poradit?
v I. fázi jenom bílkoviny-všechny mléčné výrobky pouze nízkotučné, maso, 2lžíce otrub denně-z toho chleba, housky … tahle se drží 2-5dnů,podle toho, kolik chceme shodit. já chci 15-20, držím jí 5dnů-pro jistotu.
ve II. fázi-to stejné co v první+můžeme přiznat vybrané druhy zeleniny-držíme, dokud neshodím kila co chceme ![]()
ve III. fázi už se může semtam i ovoce
konečně! 1× týdně se provádí očistný bílkovinový den, jako v I.fázi, pak je 2× týdně nárok na pořádné jídlo se vším všudy-příloha, dezert
mňam … ale vše se musí sníst na „jeden zátah“ … -tato fáze se drží: počet kilx10 … shodíš 5kilo, držíš to 50 dní. takže já když budu úspěšná, tak 150 dní-potěš ![]()
IV.fáze už jíme normálně, akorát jednou do týdne se drží bílkovinový den, snažíme se nepřejídat a dodržovat si návyky z předešlých fází.
Už je to lepší, holky??? mě pomohlo si to vypsat na papíry, pak se mi to snaž hledá a když něco objevím, tak si to připisuju ![]()
do léta budeme jako modelky ![]()
no tak to si budu taky muset někam napsat, připadam si jak idiot když to čtu a polopatě si to převádím zda tomu rozumím
, ale teď už to snad chápu, já jen nepochopila, jak dlouho se vždy má držet jednotlivá fáze ![]()
Od zítra jdu do toho, do teďka jsem držela 90 denní rozlišovací, ta je trochu podobná, ale měla jsem u ní hlad, tak jsem přemýšlela o změně a narazila jsem tady na tu, tak snad bude uspěšná ![]()
při téhle naštěstí hlad není, pořád mám pocit nasycení, ale to víš, honí mě mlsná až to hezký není
to jsou ty moje čokoládky a sušenky, nj, teď mám smůlu. a je dost těžké žít bez pečiva, když ho snídám, svačím, večeřím … ale dá se to
za 1 den mi klesla váha o 2,5kg
takže doooost dobré. ještě 18kg a bude to OK
![]()
a můžu se zetat co jsi snídala, při té první fázi?? a kde jsi sehnala otruby? jinak moc držím palce aby se ti zadařilo, jsem na tom stejně taky mam cíl 20kg ![]()
k snídani jogurt a čaj, dneska jsem si dělala otrubový placky nasladko-se sladidlem a skořicí+tvaroh
ty otruby hrozně přejedí, to bych ani nevěřila. na těch kilech co šly dolu je parádně vidět, že jsem fakt žila jen na pečivu a sladkém ![]()
otruby jsem sháněla všude možně a nakonce jsem na ně narazila v kauflandu-je to taková hnědá moučka v sáčku-vypadá to jak hnědá instantní kaše pro děti-stály 10kč, tak jsem si hned vzala do zásoby ![]()
tak ať se daří, v létě budeme modelky
![]()
mám dole 2,7kg od čtvtku,hlava to pořádně sice nechápe ,myslím že to dělám podle toho co si tu přečtu,snad budem všechny modelky,mnoho zdaru!!!!!!!!!!!!!!!
jancova píše:
mám dole 2,7kg od čtvtku,hlava to pořádně sice nechápe ,myslím že to dělám podle toho co si tu přečtu,snad budem všechny modelky,mnoho zdaru!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulace!
Haló, šéfová, tady jsem! Vypadá to tu dobře! jak to, že neoslavuješ? Asi jsi viděla naše ikony, síla…