Poraďte mobilní telefon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
3.11.11 18:08

t :-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.11.11 18:25

Mám Nokii a vždycky jsem měla (momentálně C7),ale jak tu bylo řečeno. Momentálně jsou to nejhorší telefony na trhu. Nejen že zaostávají s technologií,ale jsou i dost poruchové.
V předchozím příspěvku vypsané typy Samsungu a HTC, s tím velice souhlasím.
Takový |Samsung Galaxy S II, to je bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.11.11 20:00

ahoj vzhledově se mi moc líbí nokie, ale bohužel mají zastaralý symbian. Už se pro něj nedělá moc aplikací.
Mám samsung gio. Jsem s ním spokojená. Nebyl moc drahý, je rychlý, dobře ovladatelný. Už mi párkrát spadnul na dlaždičky a pořád funguje :oops: :palec:
Baterka vydrží den když hodně používám wifi. Když jsem byla na dovolený kde nebylo připojení k netu vydržel bez problémů 3 dny. Teď už má většina telefonů nabíjení přes mini usb tak není problém si ji od někoho půjčit když si ji zapomeneš.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.11.11 20:00

ahoj vzhledově se mi moc líbí nokie, ale bohužel mají zastaralý symbian. Už se pro něj nedělá moc aplikací.
Mám samsung gio. Jsem s ním spokojená. Nebyl moc drahý, je rychlý, dobře ovladatelný. Už mi párkrát spadnul na dlaždičky a pořád funguje :oops: :palec:
Baterka vydrží den když hodně používám wifi. Když jsem byla na dovolený kde nebylo připojení k netu vydržel bez problémů 3 dny. Teď už má většina telefonů nabíjení přes mini usb tak není problém si ji od někoho půjčit když si ji zapomeneš.

• Citovat
  • Upravit
1517
4.11.11 08:07

Všem moc děkuji…v sobotu se jedeme na nějaký podívat,tak se uvidí co si přivezu domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLESO
15.5.13 10:45

Ja mam nokii 100,jsem s ní spokojena, ale včera jsem si dala upomínku a když ji vypnu, jen se posune, nejde vypnout uplně, už jsem zkusila všechna tlačítka, zvoní pořád. Ani v navodu to neni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.15 13:03

Ahoj lidi chci se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s koupi pouziteho mobilniho telefonu. Odesel mi telefon a potrebuju akutne novi. Uvazovala jsem o koupi pouziteho potrebuju aby mi vydrzel minimalne 2roky nez si budu moct dovolit koupit novej ma nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
4373
24.3.15 13:06
@Anonymní píše:
Ahoj lidi chci se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s koupi pouziteho mobilniho telefonu. Odesel mi telefon a potrebuju akutne novi. Uvazovala jsem o koupi pouziteho potrebuju aby mi vydrzel minimalne 2roky nez si budu moct dovolit koupit novej ma nekdo zkusenost?

Tak hlavně nekupuj na blind na netu. Koupila bych použitý ale jedině ještě se zárukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.3.15 13:09

Mam nový, nová značka CUBE1,cena 2500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.3.15 17:15

Ahoj, já si ted koupila Sony Xperii E4 a jsem max spokojená, stála mě 2990 a vybavením je naprosto super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák