Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Januliiik píše:no a díky Tobě, Kačkuli, jsem to začla i číst
![]()
Och
![]()
@pikola píše:
Jo a kdo jste nevidel, Sherlock holmes od bbc to je fakt pecka!
ten je opravdu skvělej, ale málo dílů ![]()
Studio 3O rock co tak nejak se to jmenuje, uz to nemam v PC, super, komedialni a moc fajn..
Momentalne ujizdim na Breaking Bad. Dily na sebe uzce navazuji, takze se neda vynechavat.
Tak za me Hart of Dixie!!!
serial pro baby:-) ale naprosto skvely!!!
Z komediálních třeba Halo Halo (téma je druhá světová válka) akorát ho teď nevysílaj.
A ze součastnosti Jmenuji se Earl
@Lin25 píše:
My s manželem jedeme na How I met your mother, Modern Family a Big Bang Theory (u toho jsem se včera málem udusila smíchy)
Podepisuju se, jedeme teď na těchto třech seriálech, ani se nemůžeme dočkat, kdy už bude nový díl.
Mimochodem, poslední Modern Family byl skutečně NAPROSTO geniální díl. Na konci jsme smíchy ani nemohli mluvit
![]()
Mně se strašně líbí Halo, tady Indie. A pak už zmíněné - Big bang theory, Jmenuju se Earl. Taky Leverage - ( český název asi Dokonalý podraz) je dobrý seriál.
Radím Město žen ![]()
dost jsem se u něj bavila a to i přesto, že nenávidím Courteney Cox.. tady ji miluju ![]()
Jinak Dexter
Ale tam jsem měla nejdřív předsudky, protože jsem jako první četla knížky
Pak mě docela dostalo to co se stalo Ritě, protože to v knížce není, aleson ne v prvních 5 dílech
Červený trpaslík.. Začala jsem koukat z nudy a absolutně jsem se nudila, ale absolutně.. asi tak, nevím, do 5.serie..? Asi mě nějak nebere britský humor.. pak jsem tomu přišla na chuť, ale asi taky koukám spíš kvůli Listerovi ![]()
Ahojky tak za mě jedině Medicopter117 je to sice z lékařského prostředí (z prostředí letecké záchranky) ale já se u toho koikrát i nasměju a napínavé je to dost často taky