Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Eri,
tak nás pak hlavně informuj, jestli se to povedlo a jaké to bylo ![]()
Budete to tady mít z první ruky a hned jak se po porodu dostanu k netu ![]()
Jsem na to sama zvědavá. Ono se říká „člověk míní, život mění“, tak uvidíme, kde a jak nakonec porodím ![]()
Ahoj holky,tak jsem tady,abych se pochlubila porodem do vany
.Zítra tomu budou dva týdny,co se mi narodil syn Honzík.Jelikož vše kolem něj byl děsný fofr/o půlnoci mě přijali na gyndu s bolestmi pupku a žaludku,ve 02.45 jsem zvonila na sestru,že je mi vážně dost divně,dokonce,že mě břicho bolí
a v 03.03 byl malej na světě/,nedal mi nikdo nic moc vybrat,rovnou mě šoupli na operační stůl.Za což jsem vděčná,oba jsme to měli jen tak tak.Honzíček leží na JIP dětské kliniky v FN Hradci Králové.
Ono je nakonec úplně jedno,jakou cestou přijde to naše zlato na svět,no vážně. ![]()
Ahojky…
Tak u mě porod do vody taktéž nevyšel. Přenášela jsem 10dní, takže porod byl vyvolávaný a nakonec jsem ani nejela do Vrchlabí, ale do porodnice do Benešova a jsem ráda. Damien byl hodně veliký a sám by se bez pomoci asi nenarodil - bylo mu pomáháno kleštěma, měl šňůru kolem krku a padaly ozvy.
Takže člověk míní a život mění, vysnila jsem si porod do vody bez jakékoli chemie, vana nebyla, chemie spousta, jediné, co jsem nedostala byly léky na bolest ![]()
Ahoj holky,
tak vidím, že člověk míní a příroda mění. Já čím víc se blížím k termínu, tím víc jsem si ohledně porodu nejistá. Ale třebas to aspoň u mě vyjde. Přeju vám zdravé a spokojené miminka. Děkuju moc za vaše zprávy.
Eri
dívala jsem se na fotečky na rajčeti, Damien je nááádherné miminko. Až mám z toho slzy v očích (ach ty splašené hormony
)
ahojky, chtěla bych „obnovit“ tuhle diskuzi. začínám 34tt těhu a taktéž zvažuji porod do vody. žijeme v zahraničí, ve 36ttse mnou bude PA sestavovat porodní plán, kde bych chtěla vyslovit přání rodit do vodu. v místní nemocnici tato možnost je, tak doufám, že nám to vyjde:-) mockrát tu bylo řečeno „člověk míní, život mění“ a jak koukám, tak je tak stejně nakonec (bohuže/bohudík) pravda. ![]()
ahojky nastávající i stávající mamči,taky mě láká porod do vody,chtěla bych rodit v Brně v Bohunicích nebo u Milosrdných,v obou porodnicích porod do vody nabízí.Máte někdo zkušenost z těchto porodnic z porodem do vody?Rodila jsem klasicky na sále,nebylo to tak hrozné,ale láká mě myšlenka menšího poporodního poranění i menších bolestí.Dík za radu a všem přeji pohodový porod a zdravé mimčo