Porodné 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
1.5.12 10:43

mijka tak to nevím, já dávala čestný prohlášení, že jsem student.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.5.12 19:26

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli dostanu porodné jsem ještě studentka a nevím an co mám a nemám nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
8.5.12 19:42

@Karolínaa To záleží na příjmu partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
8.5.12 21:04

Tak jsem si byla pro papíry na porodné na sociálce.jsem od listopadu na nemocenský. já musim papíry vyplnit sama a přítel je má dát do účtárny v práci. a až porodim a budu mít rodný list malýho tak pak odevzdat na socialce a čekat jestli nám to daj nebo ne. tak uvidim. paní byla docela milá a prý mi pomůže s tim co nebudu vědět :D řekla bych že to bude s celým papírem pač tomu vůbec nerozumim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonCZa
9.5.12 07:40

MonCZa

Zdravím.Jak dlouho mají na to poslat to porodné?Děkuji za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
213
9.5.12 09:54

Ahojky Holky.
Jsem OSVČ a manžel též. Náš příjem je minimální. Bydlíme ještě v domácnosti s mamkou, která je také OSVČ. Jak se bude počítat životní minimum v tomhle případě? Na netu je za každou jinou osobu ještě přičteno nějaké peníze, ale bude se brát příjem jen mě a manžela?

A také dotaz… chtěla bych teď přerušit živnost (abych aspoň na pár měsíců

• 4měsíce, nemusela platit pojištění ve vyšší dávce), Bude se pak brát, že jen manžel má příjem nebo bude započteno můj příjem před přerušením živnosti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.5.12 10:51

Ahoj, nevím, jestli se to už v diskuzi neřešilo, ale přesto se zeptám. Když se žádá o porodné, tak se bere pouze příjem otce a matky? Nebo všech, kteří bydlí v jedné domácnodsti - myslím babičku, dědečka, tetu, sestru, bratra atd. :-) Děkuji, pokud někdo znáte odpověď a poradíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
26.5.12 13:38

tak mě dali papíry pro mě a přítele na nikoho jinýho se neptali tak nevim nejlepší je tam zajít a poptat se. a do kdy to posílaj taky bohužel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.6.12 20:18

zdravím holky, mám dotaz ohledně partnera.Narodila se nám dcera, Otce má uvedeného v rodném listě, ale nežijeme spolu.Mám ho v žádosti o porodné uvést nebo jak to je?Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
11.6.12 20:19

@trinitity Ano, a budeš potřebovat jeho příjmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.6.12 20:22

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.6.12 20:51

uvádí se jenom rodiče prcka, mě porodné přišlo hned následující měsíc po zažádání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.6.12 16:59

Tak nám to schválili :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.12 10:39

Ahoj holky :-) Já má za měsíc a půl termín a taky by mě zajímalo, jak to teď je s porodným. Oba s přítelem jsme studenti, takže bez příjmů. Nárok bychom tedy mít měli. Ale otázka je, co pro to tedy musím udělat? Kam mám jít - na pracák nebo na sociálku? A před porodem nebo až po něm? Jsem úplně mimo :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.7.12 13:11

@Makii Ahoj, mě říkali že se to u soudu nějak řeší jak se píše u mimča po kom se bud se jmenovat protože mi taky není 18 a žádá se o porodné až po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí