Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Dasha01 Tak děkuji za informace..dávají v porodnici vše teda? ale je dobrý si to vyzkoušet, no nechci mít hned obsypaný dítě…
vezmu si pro mimi všechno raději
@Becky00 píše:
@Poison Ivy Ty jsi taky rodila v Bohunicích?to ti ani nevím, jsme se tam skoro minuly
![]()
No nekecej
?
@Poison Ivy kdy přesně že jsi to rodila? ![]()
já tam byla od 3.9 do 18. ![]()
@Nadyen ahojky taky jdu rodit do bohunic
taky cekame holcicku a dokonce taky mam tp. 28.7
![]()
@Kytkaa Paráda, a kdy jdeš na ozvy? já už tam byla ve čtvrtek a dobrý, na další jdu ted v pátek na půl 12…už se těším, říkala mi doktorka, že má malá 2 700 g…
@Nadyen jee ty uz si byla o. O no ja jdu poprve az ve ctvrtek na 8 na rano… uz aby to bylo
jinak jsem v bohunicich lezela pred 10 tydny… meli podezreni na preeklamsii ale nakonec dobry
byla jsem tam jen 4 dny..no jen bylo to hrozny poslouchat ty porody ![]()
@Becky00 jee my mame koupeny stejny satek na noseni(jak mate na profilove fotce).. je dobry??
@Kytkaa píše:
@Nadyen jee ty uz si byla o. O no ja jdu poprve az ve ctvrtek na 8 na rano… uz aby to bylojinak jsem v bohunicich lezela pred 10 tydny… meli podezreni na preeklamsii ale nakonec dobry
byla jsem tam jen 4 dny..no jen bylo to hrozny poslouchat ty porody
Byla jsi na takovým tom pokoji, hned vedle porodních sálů? Já měla tu čest den před porodem a bylo to fakt hrozně, povzbuzující´ ![]()
@Kytkaa Jo byla jsem dřív o týden, jen kdyby náhodou..bylo to fajn až na tu prohlídku, nebolí ale je nepříjemná..ale v pohodě..věřím, poslouchat to, to musí být děsný..nedokážu si to vůbec představit..
@Tarinka ano presne na tom mezi porodnima salamma :// bylo to sileny ![]()
@Nadyen no ves ze jsem tam zazila hrizny stavy…kdyz jsem od tam odchazela tak to bylo na palici… : ted ja byla na palici ![]()
@Becky00 píše:
@Poison Ivy kdy přesně že jsi to rodila?já tam byla od 3.9 do 18.
Já od 31.8. do 7.9. - takže bingo ![]()
@Kytkaa píše:
@Tarinka ano presne na tom mezi porodnima salamma :// bylo to sileny
Jojo, já tam strávila noc před porodem, byly tam se mnou tři maminy co měly podezdření na to co ty, ale už měly před porodem a všechny šly na císaře, takže byly celkem klidný, já trochu vyděšená, za zdí řev a ty ženský nadávaly stylem:,,Ježiš ta u toho vyvádí" no přijemně mi nebylo
![]()
@Tarinka no ja si tam nasla,,kamaradku,, ale ta bohuzel o mimi prisla i pro mne to bylo hrozne tezky… ale po dbou dnech uz jsem spala jako zabita… dokonce mne jednou v noci nedokazali probudit na zmereni tlaku a ozev ![]()
@Kytkaa píše:
@Tarinka no ja si tam nasla,,kamaradku,, ale ta bohuzel o mimi prisla i pro mne to bylo hrozne tezky…
To je teda hrozný ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.