Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
7.7.13 16:01

@Dasha01 Tak děkuji za informace..dávají v porodnici vše teda? ale je dobrý si to vyzkoušet, no nechci mít hned obsypaný dítě… :-D vezmu si pro mimi všechno raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.7.13 16:55
@Becky00 píše:
@Poison Ivy Ty jsi taky rodila v Bohunicích? :think: to ti ani nevím, jsme se tam skoro minuly :mrgreen: :P

No nekecej :D?

• Citovat
  • Upravit
7200
7.7.13 16:56

@Poison Ivy kdy přesně že jsi to rodila? :think:

já tam byla od 3.9 do 18. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 17:04

@Nadyen ahojky taky jdu rodit do bohunic ;))) taky cekame holcicku a dokonce taky mam tp. 28.7 :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 17:36

@Kytkaa Paráda, a kdy jdeš na ozvy? já už tam byla ve čtvrtek a dobrý, na další jdu ted v pátek na půl 12…už se těším, říkala mi doktorka, že má malá 2 700 g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 17:44

@Nadyen jee ty uz si byla o. O no ja jdu poprve az ve ctvrtek na 8 na rano… uz aby to bylo ;) jinak jsem v bohunicich lezela pred 10 tydny… meli podezreni na preeklamsii ale nakonec dobry ;) byla jsem tam jen 4 dny..no jen bylo to hrozny poslouchat ty porody ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 17:45

@Becky00 jee my mame koupeny stejny satek na noseni(jak mate na profilove fotce).. je dobry??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.7.13 17:54
@Kytkaa píše:
@Nadyen jee ty uz si byla o. O no ja jdu poprve az ve ctvrtek na 8 na rano… uz aby to bylo ;) jinak jsem v bohunicich lezela pred 10 tydny… meli podezreni na preeklamsii ale nakonec dobry ;) byla jsem tam jen 4 dny..no jen bylo to hrozny poslouchat ty porody ;))

Byla jsi na takovým tom pokoji, hned vedle porodních sálů? Já měla tu čest den před porodem a bylo to fakt hrozně, povzbuzující´ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 17:59

@Kytkaa Jo byla jsem dřív o týden, jen kdyby náhodou..bylo to fajn až na tu prohlídku, nebolí ale je nepříjemná..ale v pohodě..věřím, poslouchat to, to musí být děsný..nedokážu si to vůbec představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 18:46

@Tarinka ano presne na tom mezi porodnima salamma :// bylo to sileny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 18:48

@Nadyen no ves ze jsem tam zazila hrizny stavy…kdyz jsem od tam odchazela tak to bylo na palici… : ted ja byla na palici :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.7.13 18:59
@Becky00 píše:
@Poison Ivy kdy přesně že jsi to rodila? :think:já tam byla od 3.9 do 18. :D

Já od 31.8. do 7.9. - takže bingo :lol:

• Citovat
  • Upravit
10680
7.7.13 20:29
@Kytkaa píše:
@Tarinka ano presne na tom mezi porodnima salamma :// bylo to sileny :)

Jojo, já tam strávila noc před porodem, byly tam se mnou tři maminy co měly podezdření na to co ty, ale už měly před porodem a všechny šly na císaře, takže byly celkem klidný, já trochu vyděšená, za zdí řev a ty ženský nadávaly stylem:,,Ježiš ta u toho vyvádí" no přijemně mi nebylo :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
7.7.13 20:38

@Tarinka no ja si tam nasla,,kamaradku,, ale ta bohuzel o mimi prisla i pro mne to bylo hrozne tezky… ale po dbou dnech uz jsem spala jako zabita… dokonce mne jednou v noci nedokazali probudit na zmereni tlaku a ozev :))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.7.13 20:42
@Kytkaa píše:
@Tarinka no ja si tam nasla,,kamaradku,, ale ta bohuzel o mimi prisla i pro mne to bylo hrozne tezky…

To je teda hrozný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková