Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
de1de1
9.7.13 22:21

Jo a po porodu jsem byla uplne v pohode, nic mne nebolelo. Doktor mne sice asi hodinu zasival, ale klidne bych si mohla zbalit „kufr“ dite a odridit to domů :) coz se o zenskych po cisari rozhodne roct neda :(

• Citovat
  • Upravit
1134
10.7.13 07:42
@Kytkaa píše:
@Dasha01 no prave se desim protoze ta blba doktorka o nicem ani necekla no :(((

To myslíš Dr. v Bohunicích nebo svou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
10.7.13 07:50
@de1de1 píše:
Mne porod vyvolavali, prenasela jsem 10 dni a nepomohl ani sex :D…Cetla jsem, ze je to bolestivejsi, ale o to rychlejsi, ale zkusenost s prirozenym porodem nemam :nevim: Na porodni sal jsem prisla o pul jedne a o pul treti byla mala na svete. Kazdy to snasi jinak, ale myslim, ze jsem velky posera, taky jsem se hruzou budila snad od 6 mesice :oops: a nakonec to tak strasne nebylo, hodne mi pomahala sprcha-tepla voda na bricho

Měla jsem jeden přirozenej a jeden vyvolanej porod a přišlo mi to na stejno, vyvolanej byl rychlejší, ale to druhý porody bývají i tak. Jenomže tohle je prostě strašně individuální, ani jedna ženská neví, jak to bude vypadat u dalšího porodu. Kdo ví, jak bych rodila potřetí, to určitě nebudu, tak se to nedovím :lol:

• Citovat
  • Upravit
3515
10.7.13 09:13

@Dasha01 no prave myslim bohunice..bylo tao tam hrozny vsechny prijemny jako trn v oku…hruza a nic nerknou a do karticky nic nenapsala talze ani z toho se neda nic vycist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.7.13 11:15

@Kytkaa A pánev ti nepřeměřovala? Mě to dělali hned při 1.kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
10.7.13 11:19

@Dasha01 jestli myslis to ledabile pres kosily na volno tak neco tam merila ale opravdu odflakle ani jsem nesundala kalhoty nic… to me merila i moje gynekolozka a ta mi prave rekla ze mam tu panev hodne uzkou :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.7.13 11:23

@Kytkaa ona se ta pánev těhotenstvím roztahuje, oni to sice měří celkem na začátku, ale ještě se může roztáhnout, jinak myslim že je i dost možný, že ti nechaji rozjet porod a když se mimčo nevejde do porodních cest, tak udělaji akutního císaře, možná je to děsivý, ale pro mimčo je to zas menší záhul než plánovanej císař, protože takhle už bude hormonálně připravený na to, že jde ven, bude mít zvýšenej adrenalin v krvi, takže jeho plíce po porodu budou nastartovaný, což při plánovaným císaři, kdy není mimčo ještě nachystaný, může být problém. Ale můžeš taky porodit přirozeně jako nic, todle neví dopředu nikdo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
10.7.13 11:29

@Tarinka hmm na tom neco byt muze… no ja se modlimm.. prece jenom mam celej zivot na taliri od babicky jak to bylo hrozny a ze uz pak vedela ze nikdy… Mamka aspon mlcela ale rika ze nevi co je lepsi nna bolest jestli cis. nebo normalni porod jen rika ze jsem dala zabrat nejen ji ale ctvrtce porodnice :))) rodila mne 4 dny :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.7.13 11:36
@Kytkaa píše:
@Tarinka hmm na tom neco byt muze… no ja se modlimm.. prece jenom mam celej zivot na taliri od babicky jak to bylo hrozny a ze uz pak vedela ze nikdy… Mamka aspon mlcela ale rika ze nevi co je lepsi nna bolest jestli cis. nebo normalni porod jen rika ze jsem dala zabrat nejen ji ale ctvrtce porodnice :))) rodila mne 4 dny :))

Neboj, bolest přejde, na to se zapomene, nejdůležitější je celou dobu myslet na miminko, prostě ponořit se do sebe, dýchat do břicha a myslet na to, že každou bolestí je ti miminko blíž a blíž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
10.7.13 14:21

@Tarinka jee :)) to je hezky napsany :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.7.13 19:43

@Kytkaa Vidím to stejně, nic už nenaděláme, miminko ven musí…a zvládly to miliony zěnských před námi, tak my musíme taky… hlavu vzhůru holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
10.7.13 19:47

@Nadyen mam depky z toho jak jsem ztloustla :,( chce se mi brecet… uz aby to bylo za mnou… a moc moc doufam ze aspon tech 8 kg dam dolu pri porodu :,( ale fakt dneska uz ukazuje vaha o 21 kg vic… ja zacinala na akorat avze 55 kg jenomze ja merim jen 158 cm… Si uz prijdu jako opuchlej hrozen… Hodim fotku bricha z 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
10.7.13 21:20

@Becky00 To mně se doktorka trefila přesně, říkala, něco přes 4 kg a malej měl nakonec 4100 g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.7.13 10:55

@Kytkaa Nedělej si z toho hlavu, já si včera stěžovala příteli, že těch 30 kilo nezhubnu…on to tak neřeší..raději mě začne pusinkovat a nabídne mi pomoc..prý když budu chtít, tak budu chodit zase cvičit a on bude s naší malou..tak snad mi to půjde zhubnout,,nevěš hlavu, to půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.7.13 11:26

@Nadyen no :( uvidime tak snad mas pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková