Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Becky00 boze ja chcipnu pokud budu rodit v tech vedrech… to mne asi budou muset odrodit ve sprse ![]()
@Kytkaa hele v klidu, já jsem tam byla v srpnu každý druhý den (přenášela jsem) půl dne
a zvládla jsem to.
ale ideálně rodit v noci, to každopádně
ale ono by ti bylo vedro i v zimě jak se zapotíš, a vedro je to poslední co v tu chvíli řešíš, neboj ![]()
jinak pokud budeš na nadstandardu tak tam není okno takže tam bude podle mě chládek ![]()
Ahoj holky, taky se chystám do Bohunic. Na jejich webu jsem nenašla nějaký seznam co s sebou nebo nějaké konkrétnější info. Na monitory budu chodit ke své gynekoložce, bylo mi řečeno, že se v porodnici registrovat nemusím. Neměla bych jim ale i tak nějak dát vědět, že chci rodit u nich (na jaké číslo volat)? Nebo tam mám pak přijet z ničeho nic až začnu rodit? Jsem prvorodička, tak si nejsem jistá jak to vlastně chodí..
Po porodu bych chtěla nadstandard, ale někde jsem četla, že se to zarezervovat z pochopitelných důvodů nedá, je to prostě o štěstí jestli bude nějaký volný. A kolik vlastně stojí takový nadstandardní pokoj po porodu?
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:38
@JitkaBrno nadstandart porodni tusim 1000 na sestinedeli 1300… a zavolas na ambulanci az zacnes rodit a pokud budou mit volno prijedes pokud ne odkazou te na obilnak… ja tam budu rodit (snad- pokud nebude plno) do 14 dni
@JitkaBrno je co znamena dovolenkove deti? to je kdy??? podle statistik se nejvice deti rodi cervnec a srpen… ted to tam opravdu je jako na bezicim pase :/
@JitkaBrno prostě tam přijedeš
hele ono je tam těch sálu tolik že je malá šance že tě pošlou jinam. Když jsem tam ležela tak se tam v jednu noc událo 8 porodů ![]()
Na Vánočních a dovolenkových dětech něco je
. 30.8.-1.9. měli stop stav
.
@Becky00 no pozor jsou tam 3 normalni a 3 nadstandarty…lezela jsem tam v dubnu na jipce na porodnim zrovna tam probihala rekonstrukce tak sem si to tam prosla a koukala a sestricka s nudila tak jsem mela exkurzi zadara
jeden jedinej nadstandart ma vanu
jinak maji sprchy…no ja pokud budu moct a vyjde nejaky volny beru nadstandarty jak na porod tak na sestinedeli
@Kytkaa neříkám že zaráz
hned za sebou, ale byl to stejně fičák. Na boxech je slyšet všechno ![]()
@Kytkaa píše:
@JitkaBrno je co znamena dovolenkove deti? to je kdy??? podle statistik se nejvice deti rodi cervnec a srpen… ted to tam opravdu je jako na bezicim pase :/
Někde na diskuzi jsem četla, že děti co se „vyrobily“ o letních prázdninách, tak jsou „dovolenkové“ nebo něco v tom smyslu
A ty se rodí někdy na jaře.
@JitkaBrno no my zadelali asi nekdy koncem rijna nebo zacatek listopadu
![]()
@Becky00 no jde o to ze kdyz maj nahodou plno na sestinedeli tak nechavaj na porodnich boxech doku se neudela mistecko
@Kytkaa My v lednu, mimčo jsme chtěli. O to první jsme v devátém týdnu přišli.
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:36
@Kytkaa Trochu jsem tuhle diskuzi pročítala, a taky jsem jak ty menší postavy.
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:37
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.