Porodnice - Bohunice Brno - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
19.7.13 21:53

No tak to byl teda kretén. Mně nejvíc rozhodilo, to první na poporodním, s malým mi dovezli papír o předčasném úmrtí kojenců, který jsem si musela přečíst a podepsat. To mě tak rozhodilo, že jsem malýho furt kontrolovala, jestli dýchá a je v pohodě. Tudle věc mohli nechat na později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:54

@Kytkaa jo sama… No kdyby tam nekdo byl tak by si toto urcite nedovolil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.13 21:55

@Luciet2 taky si myslim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 21:56

Kytkaa a jak ty si na tom, už se to chystá na porod??? :) koukám, že už to máš za pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:56

@Evča K. Fakt jo? Jezis to jsou blbci!! To me rikala detska doktorka az kdyz jsem odchazela s malou z porodnice… Ja sem z toho zacla mit strach az doma… Sem byla hotova uplne furt sem rikala at je uz pryc ten rok kdy se to muze stat.. A ten nastane zitra:-) kalendarne uz teda mesic je ale mala je o mesic driv narozena… Desila sem se toho hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 21:57

@Evča K. Hlavne ze mi to taky nedali takhle po porodu ja sem si to tam docela s malou pak uzivala byla hrozne hodna… A ja sem byla ve spitale predtim jeste mesic takze uz to pak bylo lepsi konecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 22:04

Tak to sis s malou teda užila :( Ale dneska ti to určitě vynahrazuje. Já zas skoro 14 dní přenášela, zkoušeli jsme ho vypudit kde čím a nic. Až jsem pak spadla z křesla ( jak jsem dosedala tak podjelo), tak ráno praskla voda a jeli jsme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 22:05

@Evča K. No tak jeste ze tak… Uzila v dobrem slova smyslu:-) mala byla uplne v poradku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 22:07

@Evča K. Jen byla dorbek:-)) jinak nepotrebovala nic… Ja sem lezela kvuli placente dole a mela sem mit planovaneho cisare ale nakonec sem dostala kontrakce mozna poslicci ale radsi me smikli aby se to nerozjelo… aele uz to bylo nervama sem tam uz nemohla v tom apitale sem uz byla na prasky uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.7.13 22:09

Ale krásnej drobek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 22:14

@Evča K. Dekuju:-). A mela si zkusesnot s nejakyma doktorama tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JitkaBrno
19.7.13 23:48

@Luciet2 Překrásné miminko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
74
1.8.13 22:23

Nevíte jak je to v bohunicich, kdyz jdu na cisare..muže tam byt tatínek semnou ikdyz bych byla v celkove narkoze a kolik se plati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
1.8.13 22:34

Při sekci jsme nic za přítomnost manžela neplatili, ale při spinálu. PA říkala, že při celkové by být nemohl.

• Citovat
  • Upravit
151
1.8.13 22:54

Hojky ja si na bohunice nemuzu stezovat, porodni asistentka Sarka byla super, sice jsme nestihli epid. takze jsem si o to vic zarvala. Na novorozeneckym taky v pohode ale to moc nedokazu posoudit protoze me ani mrnouskovi nic nechybelo a byli jsme zdravi takze byt to na me po porodu bych sla dom. Jen teda asi jedna mala nespokojenort a to ze se jim moc nepovedlo siti po porodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková